Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Arkadaşlar acaip acaip Mesajlar Yazmayalım Bu Sayfaları Bayanlarda , Yaşı Ufak Kardeşlerimizde Takip Ediyor..Lütfen...

Evet aynen...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• o değilde uşaklar bitmesin bu rüya

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
        eğer bu aşağılık sözleri sen yazdıysan ayıp etmişsin derim !!!
        İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
        Bu kadar abartmayalim lütfen....
        İlk olarak ultrats tarafından gönderildi
        küfürler olmasaymış keşke..

sporun sevgi kardeşlik ve dostluğundan bahsetseymişsin keşke. Bir de Trabzonsporun büyüklüğünden
        İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar lütfen herkes adam gibi yorumunu yapsın seviyeyi düşürmeyelim...
        İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yenilmemis takim yoktur, Trabzonspor ile oynamamis takim vardir. Bu sene her takim mutlaka Trabzonspor mağlubiyetini tadacaktir.
        Not: İlk cümle başka bir arkadaştan alıntı. İkincisini ben yazdım..

Maça gelince;
        Galibiyet ne güzel.. Bir de Fener'in mağlubiyeti işin tadını iyice artırdı..
        Hayırlısıyla hep böyle devam ederiz inşallah
        Ziya Doğan ile 2004 ya da 2005'de elde ettiğimiz 11 maç üst üste galibiyet serisine doğru gidersek tam süper olacak...
        İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım yaptığın şey trabzonspor taraftarına yakıcak bişey değil. O deface edeceğin sitede na kadar emek vardır. Bir web tasarımcısı olarak bunu çok iyi bilirim. Böyle bişey yapmak onca emeği hiçe saymaktır. Bursaspor haber sitesinin içeriğinde ne varmış? Bölücülük mü yapıyorlar? yoksa mlli manevi değerlerimize mi hakeret var nedir bir açıklar mısın? belki bilmediğim bişey vardır.
        İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen şimdi burda yazanları kendine yakıştırabildin mi?

Sizler için anasayfadan yazıları kaldırıyorum,Aslında tamamı ile haklısınız ama oradaki özellikle ben ve takımımız hakkında söylenen o kadar çirkef sözler vardı.
        A.Gökhan AKIN renkdaşım bu forumda db hatası varken buranın zaaflarından yararlanıp bir kaç bursalı seftali forumumuza zarar vermişti.
        Uzun lafın kısası sizler için kaldırıyorum.
        Liverpool FC Trabzonspor
        Steven Gerrard

Yorum

• oyuncusunun çektirdiği 3'lüyü eleştiren bir hocanın taraftarları olarak bizler de üzerimize düşeni yapmalı ve hareketlerimize dikkat etmeliyiz....

Yorum

• Eğlenmek isteyenlere Stadyumla birlikte kanaltürkteki telegolü önerebilirm

bakalım neler bombalayacaklar
            En son ozturk tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:45.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya şu jajanın liderin rengi belli bordo mavi resmi nerde?
              Buldum resmimi
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Kültür Park'ta sabahlayan ve bugün takımımızı Bursa'da yalnız bırakmayıp var gücüyle destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu maçı daha dün gece kazandık zaten.

Yorum

• - Şenol Hocam Karşında Bir Kez Daha Saygıyla Eğiliyorum
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hala birinci golün şokundan kurtulamadım..ne biçim vurdu topa be..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• engin bursada 3lümü cektirdi?
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa ve Kayserinin zor maçlarını düşününce ilk yarıyı 8 puan farkla lider bitirirmiyiz?
                        abi ben fenerden korkuyordum açıkçası ama onlar şimdiden teslim bayrağını çeker gibiler önce Es Es'i bir geçelim

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursa ve Kayserinin zor maçlarını düşününce ilk yarıyı 8 puan farkla lider bitirirmiyiz?

Bak bu senin sordugun su sorudan daha zor: "Eskisehirspor macini kazanabilirmiyiz"..?

Onun icin maclara tek tek bakarsak ilk yarinin sonunda nerde olacagimizi görürüz...

Ilk önce Eskisehirspor maci...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala birinci golün şokundan kurtulamadım..ne biçim vurdu topa be..
                            bu golü atabilecek ligimizde belki 1-2 oyuncu vardır, kaleci o kadar çaresi kaldı ki

Yorum

• İlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              resmi sitede yazıyodu valla
                              ben maçtaydım . bana hiç %61 top bizdeymiş gibi gelmedi ama. çok da önemli değil

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                engin bursada 3lümü cektirdi?

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X