Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese iyi aksamlar,keyifleriniz mübarek olsun.

6 haftadir rakipleri favori ilan ediyorum ve kazaniyoruz,ne güzel.

Bugünde cok önemli bir galibiyet aldik ve iyi bir avantaj yakaladik,cok iyi oldu.

Simarmadan ve saglam basarsak arkasi gelecektir diye düsünüyorum.
    6 haftadır mı? ben senin ezelden beri rakipleri favori gösterdiğini hatırlıyorum hep

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçı maraton tribününden izledim. O yüzden üzülerek gollere sevinemediğimi yazmak durumundayım Amaa değinmek istediğim bir nokta var:

Bizim taraftarlar mükemmelden çok daha öteydi. Kameram olsaydı da maç boyu çekseydim. Bu kadar güzel organizasyon, bu kadar güzel tezahuratlar başka deplasmanda olmaz herhalde.

Maçta Egemen'e yine çok küfür ettiler

Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler

Teyzeme yeni girdim, gün içindeki detayları evde soluklandıktan sonra yazarım
      Üzüldüm Şimdi 100 kişi birden bir Kişiyemi Girmişler...Bu kadarmı yüreklilermiş...Bunları Yapan Bursalı Olamaz Zaten Bursasporludur sadece Çünkü Bursaspor Taraftar gruplarının Büyük Bölümü Bursalı değil.
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç sorma Sedat abi ya. Arkadaşlar memleketlerine gittiler. Evde yalnızdım. Uyuyim dedim biraz daha vakit geçsin. Alarm da kurmuştum ama kalkamadım Bi uyandım saat 5. Ama nasıl sinirliyim kendime. Koştura koştura gittim maça ama. Olan olmuştu gittiğimde

Tekrarlıyorum arkadaşlar. Cevap verecek bir bilen var mı?
        Ben de bunu anlayamıyorum,yanlış anlamayın ama elinizin altında internet var , ısrarla aynı mesajı atıyorsunuz,merak ettiğiniz de belli.Girin TRT'nin sitesine bakın zor olmasa gerek.

Yorum

• Maca gelince,skora ragmen takimin kapasitesinin altinda ve iyi oynamadigini düsünüyorum.

2-0 olduktan sonra cok fazla geriye yaslandik ve ciddi kontraataklar bile yapamadik.

Bunda ilerdeki 3 lü burak,jaja ve umut un pasif futbolunun büyük rolü vardi.

Jaja yi begeniyorum,klas adam ama oyun icinde kaybolup gitmesi en büyük zaafi.

Buna ragmen bugün attigi klas goller kendisinin yeteneklerinin belgesiydi.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• abi çok gereksiz yere kızıştı acayip piyasa ama...biz acayip havaya girdik solu kapattık gidiyoruz valla...fiktürü bilen varmı ezbere... bi desin bana...

Yorum

• Bursa'yı gerektiğinden fazla ciddiye alıp atışmaya gerek yok. İşte bizim futbolcular 16 dakika ciddiye aldılar ve işlerini bitirdiler. Bizim daha fazla uzatmamamız lazım.
              En son Emrullah tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:54.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Demek olay doğru... Arkadaş doğru söylemiş.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçı maraton tribününden izledim. O yüzden üzülerek gollere sevinemediğimi yazmak durumundayım Amaa değinmek istediğim bir nokta var:

Bizim taraftarlar mükemmelden çok daha öteydi. Kameram olsaydı da maç boyu çekseydim. Bu kadar güzel organizasyon, bu kadar güzel tezahuratlar başka deplasmanda olmaz herhalde.

Maçta Egemen'e yine çok küfür ettiler

Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler

Teyzeme yeni girdim, gün içindeki detayları evde soluklandıktan sonra yazarım
                  Zaten onlar ancak yüzlerce kişi toplanıp bir kişiye dalar.

Adamlıkları o kadardır!

Yorum

• Maçı izlerken 55.dklarda elektrikler kesildi ve arkamdaki 2 amcanın muhabbeti;

-Ula ne oldi şimdu??!!!?!???!

-61.dk yı kaçıracağuk Yusuf !! ayarla şunu

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şok şok şok : TRabzonsporun 6 maçlık galibiyet serisi sonrası olağanüstü toplanan federasyon TRabzonspor maçlarının kırmızı noktalı yayınlanması kararı aldı
                      Burak'ın golü yenmeseydi tam kırmızı noktalık bir maç olacaktı

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enginin mactan sonra 3 lü cektirmesini yanlis buluyorum,bence yapmamaliydi.

Egri oturalim dogru konusalim,biz bursaya yenilsek ve onlarin 1 oyuncusu ayni seyi yapsa küplere binerdik.

geçen haftayı sabriyi unutmayalım... sevinmek doğal hakkımız ama şenol hocama katılıyorum cenaze evinde sevinç gösterileri yapmayalım (:
                        T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• maç sonlarına doğru bir arkadaşın elindeki pankart çok güzeldi pankart aynen şöle
                          hayvanat bahçemizde bir aslan bir kanarya bir kartal var timsah eksikti onuda bugün tamamladık

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haklısın maç maç bakmalıyız, her maç bir final olmalı bizim için aynı görüşteyim.

Şenol hoca Eskişehir maçı ile ilgili gerekli önlemleri alır. Psikolojik olarakta maça hazırlar.

Aslında ayaklarımız tabiki yere basmalı, ama ben Eskişehiri bizi zorlayacak bir takım olarak görmüyorum açıkçası.

Birde bunun tartışmasını yapmayalım bu günün anlamını doyasıya yaşayalım
                            O maci daha uzun uzun konusacagiz ama bugün degil...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu kadar şerefsiz aşşalık bir taraftar olamaz.. demek 1 kişiyi dövebilmişler !
                              YUUUUHHHH..

ulan bunun Avni Aker'i de var

Yorum

• Arkadaşımıza buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım bişeyi yoktur.

Bu bursa hakikaten akıllanmıcak. Hazımsızlar topluluğu bizi çekemiyolar bunlar. Kendilerini ne sanıyolarsa. Havalarını söndürdük bozuldular tabi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X