lig tv bizim maçı pas geçip febeyi yorumluyor deli, bunlar deli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Şenol Hoca mı haksız?İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyuncusunun çektirdiği 3'lüyü eleştiren bir hocanın taraftarları olarak bizler de üzerimize düşeni yapmalı ve hareketlerimize dikkat etmeliyiz....
Yorum
-
Maçı maraton tribününden izledim. O yüzden üzülerek gollere sevinemediğimi yazmak durumundayım
Amaa değinmek istediğim bir nokta var:
Bizim taraftarlar mükemmelden çok daha öteydi. Kameram olsaydı da maç boyu çekseydim. Bu kadar güzel organizasyon, bu kadar güzel tezahuratlar başka deplasmanda olmaz herhalde.
Maçta Egemen'e yine çok küfür ettiler
Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler
Teyzeme yeni girdim, gün içindeki detayları evde soluklandıktan sonra yazarım
Yorum
-
abi 16.da çaktıkya topla oynama önemli degilİlk olarak kerni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben maçtaydım . bana hiç %61 top bizdeymiş gibi gelmedi ama. çok da önemli değil
Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
.....
Gerek yok böyle şeylere şimdidenİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar sokaklara döküldü

Lig bitsin o zaman her şeyi yaparız
Yorum
-
İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizler için anasayfadan yazıları kaldırıyorum,Aslında tamamı ile haklısınız ama oradaki özellikle ben ve takımımız hakkında söylenen o kadar çirkef sözler vardı.
A.Gökhan AKIN renkdaşım bu forumda db hatası varken buranın zaaflarından yararlanıp bir kaç bursalı seftali forumumuza zarar vermişti.
Uzun lafın kısası sizler için kaldırıyorum.
Onlarin cirkef olduklarini bilmeyen yok zaten ama bize yinede yakismaz...
Kaldirman en azindan hakarete varan sözleri ve küfürleri silmen en dogrusu...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bunu biliyorum kardeşim onlarla aynı seviyeye inmemek lazım. Eğer onların o yaptıklarını hoşgörmediysek Adamlığımızdandır. sende bilirsinki Trabzonspor taraftarı adamlığından taviz vermez. Ve sende adamlığını göstererek hatandan dönmüş oldun saolasın.İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizler için anasayfadan yazıları kaldırıyorum,Aslında tamamı ile haklısınız ama oradaki özellikle ben ve takımımız hakkında söylenen o kadar çirkef sözler vardı.
A.Gökhan AKIN renkdaşım bu forumda db hatası varken buranın zaaflarından yararlanıp bir kaç bursalı seftali forumumuza zarar vermişti.
Uzun lafın kısası sizler için kaldırıyorum.
Not: Şahsi fikrim hacklemeseydin daha iyiyidi ama bu hali diğerine göre daha temiz olmuş
En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:49.
Yorum
-
Gerçekten de öyle. Onca sıkıntıyı çeken gece o soğukta bilet kuyruğunda sabahlayan arkadaşlara armağan olsun bu maç. Ayrıca Oraya giden bütün tarfatarlarımızın alnından öpüyorum.İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKültür Park'ta sabahlayan ve bugün takımımızı Bursa'da yalnız bırakmayıp var gücüyle destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu maçı daha dün gece kazandık zaten.
Yorum
-
arkadaslar adamlarin sitesini kim hacklediyse geri versin
o siteye verilen onca emek bosuna
üstelik onlarin seviyesine düsmeye gerek yok[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Herkese iyi aksamlar,keyifleriniz mübarek olsun.
6 haftadir rakipleri favori ilan ediyorum ve kazaniyoruz,ne güzel.
Bugünde cok önemli bir galibiyet aldik ve iyi bir avantaj yakaladik,cok iyi oldu.
Simarmadan ve saglam basarsak arkasi gelecektir diye düsünüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bursayı bilmem de kayseri ve fb yarıştan kopmazlar..İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa ve Kayserinin zor maçlarını düşününce ilk yarıyı 8 puan farkla lider bitirirmiyiz?
ikinci yarı işimiz çok zor..
3 istanbul deplasmanından puan çıkaramazsak çok kötü olur..
gs ve bjk de toparlanabilir..
kısaca daha 12. haftadayız..keşke 29. haftada olsaydı bu tablo
Yorum
-
binlerce olmasınİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı maraton tribününden izledim. O yüzden üzülerek gollere sevinemediğimi yazmak durumundayım
Amaa değinmek istediğim bir nokta var:
Bizim taraftarlar mükemmelden çok daha öteydi. Kameram olsaydı da maç boyu çekseydim. Bu kadar güzel organizasyon, bu kadar güzel tezahuratlar başka deplasmanda olmaz herhalde.
Maçta Egemen'e yine çok küfür ettiler
Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler
Teyzeme yeni girdim, gün içindeki detayları evde soluklandıktan sonra yazarım
Yorum
-
Güneş, Engin Baytar'ın maç sonrası yaptığı sevinç gösterilerine ilişkin olarak ise, ''Ben olayı görmedim ama çıkan tartışmalardan dolayı üzüldüm. Sevinmek herkesin hakkı ama bazen de dikkatli olmak gerekir. Cenaze evinin olduğu yerde düğün yapılmaz. Biz oyuncularımızı uyarırız gerekirse ceza da veririz'' değerlendirmesinde bulundu.
Adam olanın açıklaması başka oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlarin cirkef olduklarini bilmeyen yok zaten ama bize yinede yakismaz...
Kaldirman en azindan hakarete varan sözleri ve küfürleri silmen en dogrusu...
Sizler sağolunİlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu biliyorum kardeşim onlarla aynı seviyeye inmemek lazım. Eğer onların o yaptıklarını hoşgörmediysek Adamlığımızdandır. sende bilirsinki Trabzonspor taraftarı adamlığından taviz vermez. Ve sende adamlığını göstererek hatandan dönmüş oldun saolasın.
şimdi forever 61 Ahmet abi nereysun
Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum