Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1. gol 6 daika 2. gol 16 dakika Meydanda timsah yürüyüşü yapmak paha biçilemez!
    61>34

Yorum

• Ridvan salagi diyorki alfb gs bjk takimindsn birini trwbzonda yasasin o rskim sampiyin olur La de get ridvan Trabzonda yavsaklar sevilmez bilmezmisin sen Bizim kadromuza bok atma engel olamayacaksiniz sampiyonlugumuza
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• - Arkadaşlar acaip acaip Mesajlar Yazmayalım Bu Sayfaları Bayanlarda , Yaşı Ufak Kardeşlerimizde Takip Ediyor..Lütfen...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasıl ya %61 mi?
          Yanlış heralde o.
          resmi sitede yazıyodu valla

Yorum

• İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi
            Sen şimdi burda yazanları kendine yakıştırabildin mi?

Yorum

• Cok gereksiz yorumlar var, siradan bir mac yaptik, bu kadar abartmaya ve hakarete varan yorumlar yazmaya gerek yok...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resmi sitede yazıyodu valla
                Allah allah doğrudur o zaman.
                Bana topu fazla tutamadık gibi gelmişti ama?
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Böyle Bir Maç Varken Nasıl Uyudun Ula Hasan ççç
                  Hiç sorma Sedat abi ya. Arkadaşlar memleketlerine gittiler. Evde yalnızdım. Uyuyim dedim biraz daha vakit geçsin. Alarm da kurmuştum ama kalkamadım Bi uyandım saat 5. Ama nasıl sinirliyim kendime. Koştura koştura gittim maça ama. Olan olmuştu gittiğimde

İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar ilk yarıyı izleyemedim. Uyuyakalmışım evde. Maçın tamamını indirebileceğim bir yer var mı?

Bir de stadyum saat kaçta başlıyor? Özetini de ordan izliyim.
                  Tekrarlıyorum arkadaşlar. Cevap verecek bir bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamadim ama neyse...

Bu arada bosver Ridvan'i konussun bos yere...

sana degil ridvana yazdim renkdas., ismini bile duyunca kan beynime sicriyor da o yuzden yazina alinti yaptim

Yorum

• ya şu jajanın liderin rengi belli bordo mavi resmi nerde?
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        topla oynamaya bak....diğer istatistiklere bak resmen işimize bakarız hesabı...
                        2 isabetli şut 2 gol hayret bizden beklenmeyecek bir istatistik. şöyle 15 şut 1 gol falan olurdu.
                        birde şu korner olayına anlam veremedim. uzun zamandır çok az korner kullanıyoruz. çok mu verimli kullanıyoruz topu anlamadım gitti.
                        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Discovery Lig Tv'ye dava açmış.Timsah avlama belgeselleri bizimdi diye.
                          Lig Tv şuan savunma hazırlıyormuş.
                          olay bu dur

koptum..

Yorum

• Bursa ve Kayserinin zor maçlarını düşününce ilk yarıyı 8 puan farkla lider bitirirmiyiz?

Yorum

• bu bursanin internet sayfasi olayi hic hosuma gitmedi, yakismadi bize.
                              böyle seylerle kücülmeye gerek yok, bizim büyüklümüzü herkes biliyor
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl ya %61 mi?
                                Yanlış heralde o.
                                evet bencede yanlış.bursa oynadı o yüzdeyle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X