Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küfür etmeye gerek yok. Bursadaki arkadaslar gitsin o heykelin basina, basi gösterip gelsinler.
    Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak şahrud tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa tarafının fotosu maçın başında çekilen fotolardan belli. Çünkü maçın son 20-25 dakkasında pek Bursalı kalmamıştı stadda!! Hale bak bee foto koyarken bile jest yapıyoruz adamlara rencide olmasınlar diye!
      Son 10 dk da karşı tarafın fotoğrafını çekmek anca flash israfı olurdu.

Yorum

• o kadın kaç senedi bursasporlu bilinmez ama ben 10 yaşımdayken o heykelin orda Trabzonspor formasıyla fotoğraflar çektiriyordum.o kadına bedava bilet göndersin başkan.yol masraflarınıda biz karşılayalım,yeter ki şu bi Trabzona insin ya.
        Entropi İyidir.

Yorum

• Yanayrız Seda Abula..
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Antuda biri sormuş açıkçası cevabını bende bulamadım bende sizlere sorayım...

Bu vatandaş kadın mı ? yoksa erkek mi? yoksa 2 sinden de mi?
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antuda biri sormuş açıkçası cevabını bende bulamadım bende sizlere sorayım...

Bu vatandaş kadın mı ? yoksa erkek mi? yoksa 2 sinden de mi?
              Emre beni niye almıolar abiciğim foruma

Ziyaretçi girişi yapamayrum ...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben videoyu 2-3 saat önce izledim. Hani o anki düşüncelerimle birşeyler yazmak istemedim aşırıya kaçar diye. Gittim yemek yedim, arkadaşlarla muhabbet ettim, olayın sıcaklığından uzaklaşayım dedim biraz.

Şimdi geleyim ne düşündüğüme,
                Öncellikle bu hatunun kullandığı kelimelerin gülüp geçilecek cinsten olduğunu düşünmüyorum. Hani Trabzonsporluluğumu bir kenara koymaya çalışıyorum, asıl o zaman daha çok tehlikeli olduğu ortaya çıkıyor. Trabzonsporlu olarak yaklaşsan "Ulan bu bursapsorlular hep ipne" der geçersin, ama durum öyle değil.
                Eleman bildiğin insanları Trabzonlulara, yahu Trabzonluları da geçtim karadenizlilere, karşı kışkırtıcı şeyler söylüyor. Neymiş "Rizelilerin fırınıymış" ayıptır, ayıp. Şunu izleyen dengesizin teki çıksa "Doğru diyo la a.g. karısı, gidip şu fırını dağıtalım" dese ne olacak. Maç olduğundan haberi bile olmayan amcanın fırınının camları inecek, çuvalları patlayacak. Olmuyor mu Türkiye'de, aha işte bir basamak altı mı dersiniz, üstü mü dersiniz her hafta bizim burada Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde oluyor. Onlar çok daha azından toz kapıyor.

Belki bir Trabzonsporlu olarak içerisine düştüğü aciz durumdaki tavırlarına gülüp geçebilirim, ama aklı selim bir vatandaş olarak kurduğu cümlelere gülüp geçmek zor,imkansız.
                Benim de ilk tepkim aynı ama dengesiz bir insan olduğu belli. O yüzden sinirlenmemizin bize zararı olduğunu düşünüyorum. Bizim için önemli olan hedefimiz, bu zevzek yüzünden protestolar, gereksiz gündemler olmasını istemem doğrusu
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ççç

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle katılmıyorum küfür yapmak bize yakışmaz zaten istekde o yönce mesela söyle tepki koyarım heykelde bize her yer trabzon pankantıyla taraftarlarımız fotoğraf çekilsin o fotoğrafı da stada asarım altına da seda ya sevgilerle yazarım
                    Süper fikir ama bi foto da bu hatunun evinin önünde çekilseler daha da iyi olur sanki
                    Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..
                    Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,
                    Okurken da sen ağla....

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesut abi ben kuzenin üyeliğiyle giriyorum ...
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• regl olduğu kesin...

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

pursa atkısı isteyenleri almayiler

Yorum

• kıza cok pis koymus ya

Yorum

• Gercekden cok dokunmus Seda Capci hanimefendiye.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesut abi ben kuzenin üyeliğiyle giriyorum ...
                                Ben kiminkiyle giricem peki.

Üye olmam ben o sayfaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X