Küfür etmeye gerek yok. Bursadaki arkadaslar gitsin o heykelin basina, basi gösterip gelsinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Son 10 dk da karşı tarafın fotoğrafını çekmek anca flash israfı olurdu.İlk olarak şahrud tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa tarafının fotosu maçın başında çekilen fotolardan belli. Çünkü maçın son 20-25 dakkasında pek Bursalı kalmamıştı stadda!! Hale bak bee foto koyarken bile jest yapıyoruz adamlara rencide olmasınlar diye!
Yorum
-
Emre beni niye almıolar abiciğim forumaİlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntuda biri sormuş açıkçası cevabını bende bulamadım bende sizlere sorayım...
Bu vatandaş kadın mı ? yoksa erkek mi? yoksa 2 sinden de mi?
Ziyaretçi girişi yapamayrum ...
Yorum
-
Benim de ilk tepkim aynı ama dengesiz bir insan olduğu belli. O yüzden sinirlenmemizin bize zararı olduğunu düşünüyorum. Bizim için önemli olan hedefimiz, bu zevzek yüzünden protestolar, gereksiz gündemler olmasını istemem doğrusuİlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen videoyu 2-3 saat önce izledim. Hani o anki düşüncelerimle birşeyler yazmak istemedim aşırıya kaçar diye. Gittim yemek yedim, arkadaşlarla muhabbet ettim, olayın sıcaklığından uzaklaşayım dedim biraz.
Şimdi geleyim ne düşündüğüme,
Öncellikle bu hatunun kullandığı kelimelerin gülüp geçilecek cinsten olduğunu düşünmüyorum. Hani Trabzonsporluluğumu bir kenara koymaya çalışıyorum, asıl o zaman daha çok tehlikeli olduğu ortaya çıkıyor. Trabzonsporlu olarak yaklaşsan "Ulan bu bursapsorlular hep ipne" der geçersin, ama durum öyle değil.
Eleman bildiğin insanları Trabzonlulara, yahu Trabzonluları da geçtim karadenizlilere, karşı kışkırtıcı şeyler söylüyor. Neymiş "Rizelilerin fırınıymış" ayıptır, ayıp. Şunu izleyen dengesizin teki çıksa "Doğru diyo la a.g. karısı, gidip şu fırını dağıtalım" dese ne olacak. Maç olduğundan haberi bile olmayan amcanın fırınının camları inecek, çuvalları patlayacak. Olmuyor mu Türkiye'de, aha işte bir basamak altı mı dersiniz, üstü mü dersiniz her hafta bizim burada Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde oluyor. Onlar çok daha azından toz kapıyor.
Belki bir Trabzonsporlu olarak içerisine düştüğü aciz durumdaki tavırlarına gülüp geçebilirim, ama aklı selim bir vatandaş olarak kurduğu cümlelere gülüp geçmek zor,imkansız.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Süper fikir ama bi foto da bu hatunun evinin önünde çekilseler daha da iyi olur sankiİlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılmıyorum küfür yapmak bize yakışmaz zaten istekde o yönce mesela söyle tepki koyarım heykelde bize her yer trabzon pankantıyla taraftarlarımız fotoğraf çekilsin o fotoğrafı da stada asarım altına da seda ya sevgilerle yazarım
Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,Okurken da sen ağla....
Yorum
-
Mesut abi ben kuzenin üyeliğiyle giriyorum ...İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre beni niye almıolar abiciğim foruma
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
pursa atkısı isteyenleri almayilerİlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre beni niye almıolar abiciğim foruma
Yorum
-
Ben kiminkiyle giricem peki.İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut abi ben kuzenin üyeliğiyle giriyorum ...
Üye olmam ben o sayfaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum