Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aksama denizliyi izlemek var simdi, sabirsizlikla bekliyorum
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2.yarı kaleye gidemedik.Aslında 1.yarı 3 olucaktı o ofsayttan sayılamayan gol verilse fark olucaktı.
      Oda varda 0-2 öndesin İster istemez oluyo....
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Trabzonspor'da üst düzey oyuncu yok diyen Jaja'ya baksın.

Yorum

• Bu işin sırrı takımda,hocada falan değil o uğursuz sayaç başlığının bu yıl olmayışında

Şaka bir yana Şenol Hocaya ve tüm takıma sonsuz teşekkürler.
          Bundan sonra takım havaya girmez aynı ciddiyet devam ederse devre arasına kadar puan kaybetmeyiz...

Ertuğrul Sağlam ne çirkef adamsın yahu hakemden dert yanıyosun,yemeseydi golümüzü +18 olacaktı maçın hali,yat kalk hakeme dua et.

Yorum

• Kötü oynama değil de gerektiği gibi oynadık diyelim.Bir de bir kez daha görüldü ki Colman ve Selçuk un alternatifi de yok.Bence bu kadar orta saha oyuncu olmasına rağmen bu 2 oyuncuyu rahatlatacak bir oyuncu ve elbetteki iyi bir santrafora ihtiyaç var.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'da üst düzey oyuncu yok diyen Jaja'ya baksın.

Aynen öyle böyle birşey söylenir mi ya ayıptır sana....
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bir takım düşünün,

Kadrosundaki oyunculardan hiçbiri bir önceki sezon milli takıma düzenli olarak çağrılmamış ve hemen
                bir sene sonra aynı kadronun 7’ si milli takıma çağrılmışsa….

Şampiyonluk yolunda rakip denilebilecek bütün takımları yenmişse….

Maçtan bir önceki gece taraftarınız bilet alabilmek için maçın olduğu şehre akıp sabaha kadar orda beklemişse.....

Bilin ki o takım büyük TAKIMdır, o takım Trabzonspor’dur ve o takımın teknik direktörü de Şenol Güneş’tir.
                "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• eevt ben gs ve bursa maçında emnindim zaten umarım obur maçları da final gibi gorup devam ederler.Bu sene gs,fb,bjk ye yeniliceğimizi dusunmuyorum önemli olan obur maçlara da bu konsantrasyonu yaymak.

Yorum

• takim karsilansa Trabzonda...

acaba Trabzonda ortam nasil

Yorum

• rıdvan dilmen' in serkan, burak, umut, egemen ve giray ı överken aşağılamasına hiç şaşırmadım. neymiş kaliteleri belliymiş, maksimumda oynuyormuşlar, TS takımının kadrosu İstanbul takımlarından iyi diilmiş, bin çeşit martaval...

Allah spor basınındaki bu hazımsız adamlardan bizi korusun

ama bizim umut u, burak ı yeterince sahiplenmeyen taraftarımız bu adamlara çanak tutuyor işte
                      sen çocuğunu sahiplenmezsen, herkes şamarı vurur tabii
                      En son socrates tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 19:24.
                      onur, emek, başkaldırı...
                      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                      LiverpoolFC

Yorum

• Yenilmemis takim yoktur, Trabzonspor ile oynamamis takim vardir.

Yorum

• Ben kötü oynadığımızı düşünmüyorum aksine çok akıllı oynadık. İlk 15 dakikada 2 gol bulduktan sonra oyunu gayet sakin oynamaya ve Bursa'yı üstümüze çekemye başladık. 2-0 dan sonra saldıracak değildik! Zaten topla Bursa oynasa ne yazar duran topların dıışında pozisyonları var mıydı? Sanki bizimkiler ne zaman gole ihtiyacımız olsa nasılsa atarız havasındaydı

Fener maçı : 3-2
                          Bjk:1-0
                          GS:2-0
                          Bursa: 2-0
                          4 büyük maç, 8 gol atmışız sadece 2 gol yemişiz.
                          Daha ne olacaktı Yazık değil mi diğerlerine...
                          "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• Aman dikkat!Denizleri geçtik derelerde boğulmayalım.

Yorum

• ligtvnin ana sayfasinda sag alt kösedeki ankete dikkat

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yenilmemis takim yoktur, Trabzonspor ile oynamamis takim vardir.
                                HARİKASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X