İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yattara nin sonradan oyuna girip de iyi oynadigi bir maci ben hatirlamiyorum,hatirlayan varsa bana da hatirlatsin.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'yı bende aradım hatta dedim 2.yarıda oyuna girecek diye.Çünkü ilk yarıda ısınmaya gitmişti.2.yarıda Şenol Hocamız alır diye düşünmüştüm
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Rotasyon abisi,rotasyon.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Engin ilk 11'de kalması gereken futbolcularımızdan bir tanesi
Uzun maratonda her futbolcuya ihtiyac var,bizde yedek-as futbolcu ayrimi olmamali."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Abi Yattara iyi bir futbolcu.Böyle boş alanları çok iyi değerlendiren bir futbolcu benceİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara nin sonradan oyuna girip de iyi oynadigi bir maci ben hatirlamiyorum,hatirlayan varsa bana da hatirlatsin.
Yorum
-
Yattara'yı bu kadar inatla bekleyişimin sebebi Bursa'nın açık oyunu falan değil.Bugün maçın 30. dakikası gibi yüzünü gösterdiler yakın plan, ısınırken... Öyle bir özlem ifadesi vardı ki suratında..."Ah be hocam tam benim maçım bu" der gibiydi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yattara cani istedigi zaman klasini ortaya koyan bir futbolcu katiliyorum.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Yattara iyi bir futbolcu.Böyle boş alanları çok iyi değerlendiren bir futbolcu bence
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Abi rotasyon konusunda haklısınİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRotasyon abisi,rotasyon.
Uzun maratonda her futbolcuya ihtiyac var,bizde yedek-as futbolcu ayrimi olmamali.
Oyuncularımızın hazır olması lazım orda da haklısın
Ama bir Tita bizim için bambaşka olur
Yorum
-
Yattara'dan benim bu sene şahsen beklentilerim fazla ben karşılayacağına da inanıyorumİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara cani istedigi zaman klasini ortaya koyan bir futbolcu katiliyorum.
Yorum
-
En önemlisi nedir bilirmusunuz..
Futbolumuzla rakibi deli ediyoruz..
2-0 mağlup duruma düşmüş takım, top onlarda ama ne yapacaklarını bilmiyorlar,, bastırsalar 3. yü yiyecekler, bastırmasalar zaten 2 taneyemişler,,
dikkat edın maç boyunca stoperleri hiç çıkamadı, umut orda zebellah gibi bekliyord..
her neyse,, hakem gölümüzü yemeseydı maç 5-0 biterdı..
bu arada maçın skorunu daha önce yazmıştım
)
------
Colman olsaydı çok farklı olurdu
göze hoş futbol oynamadık ama maçı almasını bildik..
ertuğrulun açıklamaları yakışıksız dı, hele hele ceyhun'un faulune kart istemesini abes karşıladım..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Abi bende gördüm o pozisyonu diyorum bendeİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'yı bu kadar inatla bekleyişimin sebebi Bursa'nın açık oyunu falan değil.Bugün maçın 30. dakikası gibi yüzünü gösterdiler yakın plan, ısınırken... Öyle bir özlem ifadesi vardı ki suratında..."Ah be hocam tam benim maçım bu" der gibiydi...
Burak hatta orda bir kaç kişinin arasına girmişti Burak'a pas atmamıştı
Hatta bir kaç tane Abi'de demişti Şenol Hoca 2. yarıya Burak Yattara değişikliği ile başlar diye
Yorum
-
İNŞALLAH Abi temennimiz isteğimiz ALLAH'ın İzniyle Şampiyonlukİlk olarak uzundurukan bay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık trabzonsporumuzu kolay kolay durduramazlar. tek korktuğum 2 maç var ilk yarı biri karabük diğeri antep. bu 2 takımdan 4 puan alırsak bu iş hemen hemen bitmiştir. bu azim ve kararlılıkla şampiyonluk geliyor arkadaşlar.
Bizler her zamankinde daha da fazla inandık Şampiyonluğa
Yorum
-
söyle senden başkaaaa kimim var beniiiimmm.İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonum Benim Biriick Sevgilim♥ALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
-
yattara artık koşmuyor ne baskı yapıyor ne top kapıyor kısaca eski yattaranın zerresini oynamıyor bundan dolayı da zaten tartışılan takım oyuncusu olmaması kimliği yerini realiteye bıraktı. burak mücadele ettiği için savunmaya yardım ettiği için koştuğu için oynuyor yoksa çok yetenekli olduğundan değil. kusura bakmasın ama ben artık yattranın gitmesinden yanayım miyadı doldu. her oynadığı maçta beni hayal kırıklığına uğratıyor maalesef. ben yattarayı böyle hatırlamak istemiyorum ya siz?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum