yapılan hakaret denilen olay japon bayrağımı acaba ben bunu anlayamadım?
aynen öyle japon bayrağı terbiyesizlik oluyomuş bazı arkadaşlar icin ama klavyeden terbiyesiz demek cok kolay birde yüzüme karşı söylese cok daha güzel olacak
arkadaşlar oraya koyduğum japon bayrağı ve bu tür maclar icin bir espirisi var ha siz konunun üzerine giderek bizim ima ettiğim olayı acığa cıkararak asıl terbiyesizliği siz yapıyorsunuz sadece bana terbiyesiz diyen arkadaş icin yazıyorum haa birde yüz yüz bana bi terbiyesiz desen daha güzel olur
Yazmak isterim ama seviye düşürmek istemiyorum şu an, he diyorum sana sadece.
Diğer arkadaşlarımdan özür dilerim.
Ne kadar çok mücadele etseler de Umut ve Burak ileride top tutamıyor. Engin de formsuz olunca her şey Jaja'ya kalıyor. İleride çok az top tutabildik, kontra fırsatı oluşturamadık. Oluşturabilseydik fark olacaktı.
Sezon sonunda sıralama şu olursa şık olur mesela Sedat, 1. Trabzonspor Şenol Güneş
2- Kayserispor Şota Arveladze
3- G.Antep Tolunay Kakfas
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yooo bence ileride baskı yaptık 0-2 olmasına rağmen. Bursanın oynamaması için.Tamam yenik takım saldıracak özellikle kendi sahasında.Onlara posizyon vermedik. 25. dak kada maç 0-3 olabilirdi hakem kesti golu.
. Biz lazım olanı aldık. önemli olan bu değilmi? Başka ne bekyiyoruz ki?
eeee daha hücüm oynamalı idikmi? 96 da eleştirmedikmi hocayı, Niye defans oynatmadın diye:
Benim anlatmak istedigim bu degil! Yukarida yazdiklariniza katiliyorum ama macin ikinci yarisinda nerdeyse hic kontraataga cikamadik..halbuki bunu bircok kez yapabilirdik, anlatmak istedigim bu!
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Hakkaten ya bu bursasporlular niye olayı bu kadar büyütüyor anlamadım. Geçen yıl çok büyük şanslarıyla ve bazı takımların şanssızlıklarıyla bi şekilde şampiyon oldular. Ama o geçen yılda kaldı. Bursa bundan sonra kıyamet kopana kadar şampiyonluk filan göremez. Bunu anlayamadılar daha. E tabi acı gerçeğin yavaş yavaş farkına varınca hazım sorunu ortaya çıkıyor.Aslında büyütülecek bişey yok. Bursa zaten sıradan bir takım kadro bazında da sıradanlar.
Bu arada kehanetleriyle tanınan eski teknik direktör veyeni yorumcu mustafa denizli ilk yarıyı bursasporun lider bitireceğini söylüyordu birkaç hafta önce. Kahinimiz acaba şimdi ne düşünüyor.
En son sametaydin tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 23:23.
Gerek burada gerekse de başka adreslerde bazı arkadaşların çok ağır yorumlarını okuyorum.
Özellikle Bursa ve Bursalılara karşı çok rencide edici şeyler var.
Onlar da aynısını yapmış olabilirler.
Bence biz böyle yapmamalıyız.Seviyeyi düşürmemeliyiz.
Ayrıca bu maçı artık geride bırakmamız lazım.Bu kadar abartı yeter.
Bir manisa faciası daha yaşamak istemiyoruz.
abi bende bunu anlayamıyorum.bu sayfadaki yorumlara bakarsak bursaspor taraftarına o meşhur rencide edici sözler söylemediğim görülür.buradaki japon bayrağı olayının amacı( sen sadece japon bayrağından bahsetmiyorsun genelden bahsediyosun biliyorum ama sanırım japon bayrağı olayını terbiyesizlik gören abilerim var,hepsindende özür diliyorum bu yüzden) bursaspor için değildi sadece.bugün fb namağlup ünvanını kaybetseydi onada açılırdı bu bayrak.
ayrıca,bize edilenlerin çeyreğini bile etmedik ki burada abilerim.ben istanbulda bütün istanbul takımlarını devirmenin mutluluğunu,hava verilmiş bursanın indirilmesi mutluluğunu yaşarken bu dediklerim ve ya japon bayrağı meselesi rencide edici olmamalı,o niyetle yapılmadı çünkü bu.
ben tekrar bu olaydan rahatsız olan abilerimden renktaşlarımdan özür dilerim.forumun seviyesini düşürdüğümüz düşünülüyorsa.nuhoğlu abiye kızmayın.sonuçta en son ''yok mu japon bayrağı'' die ben yazdım,sanırım nuhoğlu abimde bunun üzerine koydu.tekrar özür dilerim.
Gelelim bana göre en önemli meselemize....Neden bu kadar top şişirdik???
ortasahayı kalabalık tuttular. yerden paslaşmaktansa uzun top denemek daha mantıklıydı bence. doğru buldum ben o şişirilen topları. onun yerine kendi sahamızda top kaptırmak baya kötü sonuçlar doğurabilirdi.
Gelelim bana göre en önemli meselemize....Neden bu kadar top şişirdik???
Şenol Hoca bu konuda ortasahada top yapabilen sadece Selçuk kaldı gibilerinden bir şey söyledi. Yani topları şişirene de bakarsanız geelde Ceyhun. Diyorum bu çocuk eğer ciddi paralar veriyorlarsa (3 milyon euro falan) satılmalıdır. Şişirilmiş balonlardan biri de Ceyhun bence Türk futbolunda. Hüseyin ile arasında pozisyon bulursa şut çekmesi dışında bir fark da göremiyorum mesela.
Selçuk'a zaman zaman Engin yardımcı olmaya çalıştı. O da yoruldu ve oyundan düştü, zaten dışarı alındı. Colman olmayında onun kapasitesinde 2. bir adamımız olmadığından çok top şişirdik yani kısaca. Ya bir de Selçuk olmasa ne yapardık bilemiyorum
Sezon sonunda sıralama şu olursa şık olur mesela Sedat, 1. Trabzonspor Şenol Güneş
2- Kayserispor Şota Arveladze
3- G.Antep Tolunay Kakfas
- Bu Sıralamaya Hayır Diyecek Yoktur Herhalde...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
ortasahayı kalabalık tuttular. yerden paslaşmaktansa uzun top denemek daha mantıklıydı bence. doğru buldum ben o şişirilen topları. onun yerine kendi sahamızda top kaptırmak baya kötü sonuçlar doğurabilirdi.
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum