acaba takim havaalaninda karsilandimi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba takim havaalaninda karsilandimi?KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...
Yorum
-
-
-
helal olsun bizimuşaklara!İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
teşekkürler
Yorum
-
-
Hayir!!İlk olarak kaplanlar29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi sorum olacakti? bursaspor bizi avni akerde hic yenebildimi??
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Engin'e herhangi bir zarar verdimi bu seftali kurtlari onu merak ediyorum. Ve tum kalbimle soyluyorum o zaman da aynisini demistim bursa gibi karaktersiz adamlarin yeri olan bir sehrin takimina sampiyonlugu verdigimize hala daha pisman'im Bursa hayirsiz bir evlat Vefasiz bir kardesdir.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
"TRABZONSPOR Türk futbol'unda herşeyin süt liman gittiği,saf ve sınıfların belli olduğu,hiyerarşinin zerrece sarsılmadan yürüdüğü bir dönemde ortaya çıkıp, bütün yerleşik hüküm ve kurumları yerle bir etmiş,gerçek bir asi, halis bir oyunbozan ve TAM BİR BAŞ BELASIDIR"
BIZE HERYER TRABZONENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Hayır o içeri girmek üzere idiİlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin'e herhangi bir zarar verdimi bu seftali kurtlari onu merak ediyorum. Ve tum kalbimle soyluyorum o zaman da aynisini demistim bursa gibi karaktersiz adamlarin yeri olan bir sehrin takimina sampiyonlugu verdigimize hala daha pisman'im Bursa hayirsiz bir evlat Vefasiz bir kardesdir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum