Bursalılarında kendilerinden bir farkı olamadığını ne zaman anlayacaklar acaba. Taraftar profili ayrı konu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bosverin ya bursalilari
Galibiyetin Tadini cikarin ve girin http://www.laola1.tv/de/de/fussball/...145-36439.html
bizim renktas Barcelonanin macini bakin
Yorum
-
Allah aşkına muhabbeti belden yukarı çıkaralım...İnsan küfür eder...Sinirlenir tribünde eder...Televizyon başında eder...Ama şurda biz bizeyiz ne yani birilerine küfür edip eğlenecekmiyiz? Ben bize yakıştırmıyorum....Bizim sinirlenmemizi gerektirecek bir durum yok ortada....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Futbolcu kardeslerime cok Tesekkür ederim. Sayelerinde (Allah Insallah bir Dert vermez ise) cok huzurlu ve Mutlu Bayram Haftasi gecirecegiz.
Oyuncularin hepsini kutluyorum.
Burak ilk golde Jaja'yi cok güzel gördü. Umutda ikinci golde harika assist yapti.
Tabi Jaja gollerde cok güzel vurdu. Eger Hakem Buragin golünü verseydi dahada rahat bir Mac olacakdi.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ben Bursa taraftarının yaptıklarını çok önemsemiyorum. Benim önemsediğim Anadolu'dan bizim dışımızda bir şampiyon daha çıkmasıydı ve nitekim çıktı da... Ancak böyle bir şokun bizi özeleştiri yaprak tekrar uyanışa sevk edeceğini düşünüyordum ve oldu da... Bursaspor taraftarı küfretmiş, şöyle yapmış böyle yapmış ırgalanmıyorum. Sonuçta her takımın fanatik taraftar gurupları belli bir eğitim ve gelir seviyesinin altında insanlar. Yenilgiyi kabul hazmedemeyen de bunlar, taşkınlık yapanlar da bunlar, küfredenler de bunlar. Kendi elimizle bir rakip yarattık Anadolu'da tezine katılmıyorum. Bugün Antep Fener'den ilk yarısının mağlup bitirdiği maçı alıyorsa, 3 İstanbul takımı nal topluyorsa bunda şampiyonluğun yıllar sonra tekrar İstanbul dışına çıkmasının payı büyüktür arkadaşlar. Artık her şehir kendi takımına daha çok sahip çıkıyor, her takım Bursa şampiyon oldu biz niye olamayalım mantığında. Geçen haftalarda Galatasaray İstanbul'da son 15 dakikayı Antalya baskısı altında zor tamamladı, aynı hafta Bjk İnönü'de son 20 dakikayı Sivasspor ablukası altında geçirdi. Bunlar çok önemli gelişmeler. Ve biz ilk seferinde olduğu gibi bu sefer de Anadolu'dan böyle bir meşalenin yanmasında en büyük pay sahibi olduk geçen sene. Bundan hiç bir zaman pişmanlık duyamayız. Ne yani Fenerbahçe'ye bilerek maç mı verecektik? Biz kendimize yakışanı yaptık. Bursapor taraftarı bugün farklı yaklaşımlarda bulunmuşsa onlar da kendilerine yakışanı yapmışlardır. Mesela budur!
Biz polemiğe girmeden dik oynamaya devam edelim yeter...#7 King of Kings
Yorum
-
Ertuğrul Sağlam da herhalde pozisyonları seyredince utanmıştır ettiklerinden...İnşallah yani...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
- Keyfimin Yerinde Olmasında Emeği Geçen Tolunay Kafkas ve Talebelerinide Tebrik ederim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
arkadaşlar oraya koyduğum japon bayrağı ve bu tür maclar icin bir espirisi var ha siz konunun üzerine giderek bizim ima ettiğim olayı acığa cıkararak asıl terbiyesizliği siz yapıyorsunuz sadece bana terbiyesiz diyen arkadaş icin yazıyorum haa birde yüz yüz bana bi terbiyesiz desen daha güzel olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum