Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yılmaz her zamanki gibi idi Burak ...Politik oldu cevap biliyorum....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ççç

İrfan abi ya yapma bunu ya
      Kupadan eledigimiz Gün Schuster ne diyecek acaba
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• geleni yen gideni yen nereye kadar Türkiye ligi zevk vermiyor artık
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

• - Cezalar Kalkabilir Arkadaşlar Az Sonra
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar GS-FB-BJK ve bursayı yendik.Şöyle güzel ve iğneleyici bir slogan bulsak olur mu?Q7 ye tüp taktırırsan böyle guti'nde patlar tarzı...bu 4 takıma hitaben iğneleyici birşeyler bulamaz mıyız
            Öncelikle hoş geldin beş gittin Bulunur tabi bulunmaz mı yarından itibaren forumu iyi takip et
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi adam sakatlanmaya müsait bir futbolcu bu belli.

Umut sezon sonuna kadar Allahin izni ile sakatlanmaz ama glo icin ayni seyi söyleyebilirmiyiz?
              Son sakatlandigi Pozisyon tamami ile sansizlik ve herkesin basina gelebilecek cinsden.
              Insallah birdaha sakatlanmaz.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Danny Fransa liginde Tooluse ve Metz'de oynamış bir oyuncu.

Kamerun doğumlu olmasına karşın Fransız vatandaşı.

Gaziantep transfer gününün son saniyelerinde aldı onu.
                Daha 24 yaşında kaliteli bir futbolcu bence takip etmemiz gereken stoperlerden bir tanesi
                Transfermarkt'a göre 2013'de sözleşmesi bitiyor
                Dany Nounkeu ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Kamerun ➤ Innenverteidiger ➤ zuletzt bei AS Arta/Solar7 ➤ * 11.04.1986 in Yaoundé, Kamerun
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yediğimiz 8 golün 5 ini 2 maçta( Fener ,Manisa) yedik.

Diğer 3 gol Sivas , Gençler, Konya.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Engin ve maç sonu olayları videosu yok mudur hiç bir yerde ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar GS-FB-BJK ve bursayı yendik.Şöyle güzel ve iğneleyici bir slogan bulsak olur mu?Q7 ye tüp taktırırsan böyle guti'nde patlar tarzı...bu 4 takıma hitaben iğneleyici birşeyler bulamaz mıyız
                      bu espriyi face de paylaşıyorum
                      Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Egemen ile ilgili şunu diyeyim...Türk futbolcusunun problemidir üstüne koyamamak...Bizim Fatih mesela 20 sinde ne ise bu gün aynı...Oysa Egemen top kullanma anlamında sürekli gelişiyor...Ayrıca İngilizce öğreniyor ve sürekli İngilizce konuşuyor kampta yabancı futbolcularımızla....
                        Yalnız dikkat edelim, hemde çok dikkat edelim,şerefsizler pusuda, hatta peşinde...

İstediklerini vermekle kandırmaya çalışıyorlar.

Yönetim uyuma, bu adamları seçim malzemesi yapma, attır imzayı, bitir eziyeti...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ula napacan o karaktersizlerin atkısını Gümüşhanesporumun atkısının yanına hiç yakışmaz hele TRABZONSPORUMUN atkısının yanına hiç hiç yakışmaz Lafı olmaz Mesutum

Hayal etmeye başlayın nasıl kutlayacağımızı şampiyonluğu gerçi ben ne zaman düşünsem ağlıyorum ama büyük zevk veriyor Hepten mazoşiste bağladık durumu

Cümleten hayırlı geceler...
                          Bugünü çok kötü zararla kapattık.Ömer abi o kadar giden resimden sonra teselli ikramiyesi olarak cep telefonuyla bize 1 tane resim çekti statda.

Mesele koleksiyona Pursa atkısı koymak İlkerim...Başka bir izahı yok

Şampiyonluğa 47 puan kaldi...Buca'da garantilemek üzere

Yorum

• Geri dörtlü iyi gidiyor Hoca bence sol bek istemiycek uyumu bozmamak için
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon çok acımasız. Ben onlara şaka yapıyordum onlar ciddiye almış der heralde

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Besiktas`i kupadan elersek Yildirim Demirören kesin operasyon yapar.
                                Herr Schuster`i gönderir,
                                John Benjamin Toshack,Daniel Amokachi`yi alir,Guti ile üclü cektirir taraftara.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X