İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ben Bursa taraftarının yaptıklarını çok önemsemiyorum. Benim önemsediğim Anadolu'dan bizim dışımızda bir şampiyon daha çıkmasıydı ve nitekim çıktı da... Ancak böyle bir şokun bizi özeleştiri yaprak tekrar uyanışa sevk edeceğini düşünüyordum ve oldu da... Bursaspor taraftarı küfretmiş, şöyle yapmış böyle yapmış ırgalanmıyorum. Sonuçta her takımın fanatik taraftar gurupları belli bir eğitim ve gelir seviyesinin altında insanlar. Yenilgiyi kabul hazmedemeyen de bunlar, taşkınlık yapanlar da bunlar, küfredenler de bunlar. Kendi elimizle bir rakip yarattık Anadolu'da tezine katılmıyorum. Bugün Antep Fener'den ilk yarısının mağlup bitirdiği maçı alıyorsa, 3 İstanbul takımı nal topluyorsa bunda şampiyonluğun yıllar sonra tekrar İstanbul dışına çıkmasının payı büyüktür arkadaşlar. Artık her şehir kendi takımına daha çok sahip çıkıyor, her takım Bursa şampiyon oldu biz niye olamayalım mantığında. Geçen haftalarda Galatasaray İstanbul'da son 15 dakikayı Antalya baskısı altında zor tamamladı, aynı hafta Bjk İnönü'de son 20 dakikayı Sivasspor ablukası altında geçirdi. Bunlar çok önemli gelişmeler. Ve biz ilk seferinde olduğu gibi bu sefer de Anadolu'dan böyle bir meşalenin yanmasında en büyük pay sahibi olduk geçen sene. Bundan hiç bir zaman pişmanlık duyamayız. Ne yani Fenerbahçe'ye bilerek maç mı verecektik? Biz kendimize yakışanı yaptık. Bursapor taraftarı bugün farklı yaklaşımlarda bulunmuşsa onlar da kendilerine yakışanı yapmışlardır. Mesela budur!
Biz polemiğe girmeden dik oynamaya devam edelim yeter...
Biz polemiğe girmeden dik oynamaya devam edelim yeter...

Yorum