Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorgunluk felan dinlemem, 3 takım da aynı tempoda gitmesine rağmen kazandılar.

Fenerin 4 attığı takıma en az 2 atmamız lazım.

Yorum

• Jaja geldiği ligde bu sezon kaç maç oynadı (malum erken başlıyorlar) ve bize gelmeden en son lig maçını oynadı mı? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Yorum

• 4 Macın 2sinde oynamış 1 asist yapmış.
        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jaja geldiği ligde bu sezon kaç maç oynadı (malum erken başlıyorlar) ve bize gelmeden en son lig maçını oynadı mı? Bilen varsa yazarsa sevinirim.
          Bize geldiği tarihte 4 hafta oynanmıştı Ukrayna'da..ikisinde forma giymişti Jaja..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yorgunluk felan dinlemem, 3 takım da aynı tempoda gitmesine rağmen kazandılar.

Fenerin 4 attığı takıma en az 2 atmamız lazım.

fenerin 4 attıgı takıma neden 4 değilde neden 2 atıyoruz anlamadım...

jaja santrofor olmadıgı için tek onu oynatmaz diye düşünüyorum şenol hocayı ama secnol hocanında bazen anlam veremedğim davranısları oluyor umutun en önemli macta kadro dısı bırakılmış olması ve bugunkü maçta kadroya alması gibi..

Yorum

• inş. alırız maçı yorgunlukta olacak.

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4 Macın 2sinde oynamış 1 asist yapmış.
                Sanırım bize geldiği gün takımının maçı vardı ve gelmese oynayacaktı. Nasıl hazır olmuyor anlaşılır değil..
                Yeterli değilse anlaşılabilir ama hazır değili ben anlayamıyorum. Hazır değilse 18 içinde niçin var?

Yorum

• İlk olarak sessiz_0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar gezinirken gördüm bu adam kim dakika 1:48 de trabzonspor forması giymiş bayada meşhur heralde 100000 kişi izlemiş
                  İlk olarak sessiz_0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SUA KAAN MUSIC grubunun üyesi Mevlüt Khan. Kendisi Trabzonlu(Mevlut Khan abstammend aus Trabzon) anladığım kadarıyla, klipte formamızı giyecek kadar fanatik Trabzonsporlu. Bu yüzden klipte Trabzonspor formasını giymiştir.
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Mardan stadına nasıl ulaşacağız...organizasyon var mı? stat çok ters yerde...
                    coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ----------------Onur------------

Serkan----Egemen--Giray-----Cale
                      -----------------Ceyhun----------------
                      ------Selçuk------Colman----
                      Yattara---------------Umut

----------Jaja-------
                      Dünkü kurduğum kadro şu da olabilir...
                      ----------------Onur------------

Serkan----Egemen--Giray-----Cale
                      ------Selçuk------Colman----
                      Yattara---------------Burak

-------Umut---Jaja-------
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Transfer edilen oyuncuyu sahaya sürememe sorunsalımız var.

Bu hafta Çarşamba günü Bordoeux'dan Mallorca'ya transfer olan Cavenaghi, dün akşam Real Madrid karşısında forma giydi.

Niang'ın Salı günü imza atıp Perşembe günü Selanik'te, Pazartesi günü Trabzon'da oynaması ve uyum sürecini atlatıp dün akşam gollerini atması.

Benim bildiğim Şenol hoca bu akşam Jaja'yı 11 oynatmaz. Umut'un özel durumuna felsefi yaklaşımlarla, Umut'u kazanmak için önümüzde ki en az 3-4 maçta Umut'da ısrar edecektir.

Teofilo'nun kadroya alınmayışı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması da ayrı bir mevzuu.

Yorum

• Daha once de soyledigim gibi arkadaslar, cok zor bir mac olacak neden mi?
                          -bu macta Teo yok,
                          - Yattara yi bu aksam izleyiniz, cok kotu bir performans ortaya koyacaktir,
                          -Ceyhun Liverpool macinda neredeyse sahada dusup kalacakti yani o kadar yoruldu, bu macta o da cok kotu bir performans ortaya koyabilir, ki oyle olacaktir.
                          -Selcuk tan da pek emin degilim ben, bu tur maclarda hicbir zaman insiyatif almaz o, oyle dolasir ortalikta.
                          -Cale de yorgunlardan olur bence
                          -Umut Bulut nasil bir oyun ortaya koyar inanin ben bile emin degilim , hersey olabilir, yani bugun takim gol atamayabilir arkadaslar
                          yani goruyorsunuz ya zor bir mac olacak, ama benim mactaki asil bombam Yattiara, bu cocuk ne zaman kendisinden buyuk beklentiler olsa ya kacak oynar yada ortalikta oylesine dolasir, bekleyin gorun bu aksam aynisi olacak.

Yorum

• Her maç öncesi olduğu gibi yine karamsarca yazılar başlamış..

Galip geleceğiz arkadaşlar sıkıntı yaratmayın şurda kendinize de başkalarına da..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenerin 4 attıgı takıma neden 4 değilde neden 2 atıyoruz anlamadım...

jaja santrofor olmadıgı için tek onu oynatmaz diye düşünüyorum şenol hocayı ama secnol hocanında bazen anlam veremedğim davranısları oluyor umutun en önemli macta kadro dısı bırakılmış olması ve bugunkü maçta kadroya alması gibi..
                              2 farkı lider olmamız için yazdım

İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer edilen oyuncuyu sahaya sürememe sorunsalımız var.

Bu hafta Çarşamba günü Bordoeux'dan Mallorca'ya transfer olan Cavenaghi, dün akşam Real Madrid karşısında forma giydi.

Niang'ın Salı günü imza atıp Perşembe günü Selanik'te, Pazartesi günü Trabzon'da oynaması ve uyum sürecini atlatıp dün akşam gollerini atması.

Benim bildiğim Şenol hoca bu akşam Jaja'yı 11 oynatmaz. Umut'un özel durumuna felsefi yaklaşımlarla, Umut'u kazanmak için önümüzde ki en az 3-4 maçta Umut'da ısrar edecektir.

Teofilo'nun kadroya alınmayışı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması da ayrı bir mevzuu.
                              Cavenaghı konusu benim de dikkatimi çekti abi

Şaşurdum

Yorum

• 2-1 alacağız.
                                colman,jaja

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X