Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Valla Takıma Acaip Güveniyorum , Futbol Bu Herşey Olur ama Kazanacağımızı Düşünüyorum
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Cok zor mac olacak.. Ama 5-0'dan asagisini kabul etmiyorum

Yorum

• İlk dakikalarda bir gol bulursak farka gidicek maç

Yorum

• Teofilo kadroda yokmuş Jajayla başlanıcagını duymuştum ama tek forvet olması dusundurdu beni hadi hayırlısı

Yorum

• dünkü hakem hatalarından sonra daha bi dikkatli izleyeceğim maçı
            7
            Cngz_61

Yorum

• millet uçmaya başladı beraberelik olur

Yorum

• Sende karamsarlığa başladın uçmak falan yok ben takımı çıplak gozle izleyen insanlardan biriyim Liverpool da oynadıgımızın yarısını oynayalım rahat alırız maçı.HHaa tek endişem Jaja yı bilmiyorum takıma uyum sorunu falan ama Jaja atamasa bile atan olur iiila kii
                En son UtopyaTs tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 10:39.

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teofilo kadroda yokmuş Jajayla başlanıcagını duymuştum ama tek forvet olması dusundurdu beni hadi hayırlısı
                  Trabzonspor bu sezon hiç çift forvet başladı mı ?

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teofilo kadroda yokmuş Jajayla başlanıcagını duymuştum ama tek forvet olması dusundurdu beni hadi hayırlısı
                    Şenol Güneş çok büyük bir değişim geçirmemişse bu maça Umut ilk 11 başlar...

Yorum

• Fanatik'de ki kadro çok hoşuma gitti .
                      Yüzüysel olarak bakıldığında ileri hattımız yumuşak ve çok ofansif gözükebilir .
                      Ama Antalyaspor'da hucum hattımız gibi çok yumuşak bir takım .
                      Karşısında ki rakipleri oynatıyor .
                      Bununla beraber stoperleri geriden oyun kurmuyor , şişir babam şişir .
                      Güzel bir futbol ve güzel bir sonuçla ayrılırız umarım .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fanatik'de ki kadro çok hoşuma gitti .
                        Yüzüysel olarak bakıldığında ileri hattımız yumuşak ve çok ofansif gözükebilir .
                        Ama Antalyaspor'da hucum hattımız gibi çok yumuşak bir takım .
                        Karşısında ki rakipleri oynatıyor .
                        Bununla beraber stoperleri geriden oyun kurmuyor , şişir babam şişir .
                        Güzel bir futbol ve güzel bir sonuçla ayrılırız umarım .
                        Evet fanatikte bi kadro vardı defansa Serkan--Egemen--Glowacki(Giray)--Cale yazıyor aynı haberin sağ tarafındaki haberde sakatlığı yüzünden Glowacki antalyaya götürülmedi yazıyor
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• Cok zor bi mac olicak ...
                          Antalyanin ciddi bi rkip olmasindan dolayi degil rakim son 2 haftadir müthis maclar cikardi ama onunla birlikde cokda yoruldu ve UEFA dan elenmekde oyunculari etkiliyebilir bence...

Bu maci alip milli mac arasinda üstümüzdeki yorgunlugu atariz ve lige tekrar full konsantreylen gireriz...

Yorum

• MP ANTALYASPOR - TRABZONSPOR

STAT: M. Antalya
                            SAAT: 21.00
                            HAKEM: Hüseyin Göçek

MP ANTALYA: Polat, Erkan, Radeljic, Tuna Üzümcü, İlkem, Ertuğrul, Gregory, Deniz, Tita, Necati, Serge
                            TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Yattara, Selçuk, Ceyhun, Colman, Alanzinho, Jaja
                            TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
                            Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
                            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Jaja ilk onbir çıkmaz, hele tek forvet mümkün değil.
                              İlk onbirde Umut başlar, Jaja ikinci yarı girer.
                              1-2 gün içinde de Umut'a 40 bin euro ceza kesilir.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jaja ilk onbir çıkmaz, hele tek forvet mümkün değil.
                                İlk onbirde Umut başlar, Jaja ikinci yarı girer.
                                1-2 gün içinde de Umut'a 40 bin euro ceza kesilir.

Abi Hoca'nın Umut'u bu maç için kafasından sildiğini düşünelim .
                                İlerde Burak mı , Jaja mı daha yararlı olur ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X