Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onur-serkan-giray-egemen-cale-ceyhun-selcuk-colman-yattara-burak-jaja

bence böle olsun
    #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• senol hoca mustafa denizli gibi tatik teknik direktörü degil sistem teknik direktörü sanmiyorum fazla oyuncu degisikligiyle maca cikacagini cezali ve sakatlar haricinde yine asagi yukari ayni kadryla cikariz bence

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yanlis kanilarin var arkadasim izlememisin falan filan diyorsun snra savunuyorsun burda biz bir dakikasini bile kacirmamisiz takimimizin gecen sezon gökhan ünal ilk sezonunda 16 gol bilmem kacda asist yapmisti ikinci senesine evet iyi baslayamadi ama inan trabzonsporda forvet olmak cok ama cok zor bir is guizada en azindan derbilerde bos gecmedi nihatta geldigi gibi devam ediyor geldigindede böyleydi zaten ama inan 4 milyon euroya aldigimiz bir adamdan daha hatta cok daha fazla verim almak zorundayiz bu adamin benim gözümde tomas jun dan falan farki yok sifir katkisi var takima adam resmen sirk futbolcusu orta saha cizgisinde iki adam calimlamakla futbolcu olunmuyor ne yazikki
        ben zaten Alanzinhoyu izledigim kadariyla yorumluyorum yani onun izlemediklerimi elbetde iyi oynadi diyemem.. ayrica gökhan ünal ilk yarida iyi olabilir fakat seninde dedigin gibi devami gelmedi.. gökhan ünal satildiginda fener icimden derin bi oh cektim ve fenerli arkadaslara söylentim suydu bu adam bi ise yaramiyo niye aldi fener anlam vermedim.. sonra bana su cevabi verdiler trabzonsporda bi ise yaramadi siz oynatamadiniz ama fenerde yariyacak demisti ve cok zaman gecmeden gökhan ünala küfür etmeler basladi hak tanidilar bana.. valla nihati ben eskiden golleriyle hatirliyorum eskiden besiktasda gol attikdan sonra müthis cosardi ama daha cosamiyor gol atamadigndan nasil ayni nihat anliyamadim ama onlari bosverelimde konumuz Alanzinhoydu.. sunuda göz ardi etmemek lazim eger Alan da is olmasaydi satilirdi ve Senol hoca ona görev felan da vermezdi..
        SAMSUN UNDERGROUND RAP
        55

Yorum

• Artık Jaja'nın oynama vakti geldi diye düşünüyorum. Teo'nun yokluğunda Jaja'nın forvet mevkisinde oynaması gerek bence.

_________________Onur________________

Serkan_______Giray_____Egemen________Cale

_______________Ceyhun__________________

______Selçuk______________________Colman

Yattara____________Alanzinho

______________Jaja
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben zaten Alanzinhoyu izledigim kadariyla yorumluyorum yani onun izlemediklerimi elbetde iyi oynadi diyemem.. ayrica gökhan ünal ilk yarida iyi olabilir fakat seninde dedigin gibi devami gelmedi.. gökhan ünal satildiginda fener icimden derin bi oh cektim ve fenerli arkadaslara söylentim suydu bu adam bi ise yaramiyo niye aldi fener anlam vermedim.. sonra bana su cevabi verdiler trabzonsporda bi ise yaramadi siz oynatamadiniz ama fenerde yariyacak demisti ve cok zaman gecmeden gökhan ünala küfür etmeler basladi hak tanidilar bana.. valla nihati ben eskiden golleriyle hatirliyorum eskiden besiktasda gol attikdan sonra müthis cosardi ama daha cosamiyor gol atamadigndan nasil ayni nihat anliyamadim ama onlari bosverelimde konumuz Alanzinhoydu.. sunuda göz ardi etmemek lazim eger Alan da is olmasaydi satilirdi ve Senol hoca ona görev felan da vermezdi..

haaaa simdi oldu anlastik iste senle alanzinhoda ki sorun bu alicisi olmadigi icin biraz piyasa yapsin birazda maliyeti yüksek oldugu icin adam elinden geldigi kadar oynatiyorki biraz verim alalim diye ama olmuyor iste takim oyuncusu degil en önemlisi zaten basimizda bir yattara var birde alanzinho gibi bir adama daha takim tahammül edemiyor yani kisacasi eger isteyeni olsaydi alanzinho üce bese bakmadan cikardi elden anliyacan kimse istemiyor su an

Yorum

• Yattara - Umut - Jaja ile başlamalıyız.

Üç hareketli forvet sistemi.

Çok değişik bir maç olacak.

Çok zorlanabiliriz ya da çok rahat kazanabiliriz.

Yorum

• Kesinlikle alanzinhonun ilk 11 başlamaması gerektiğine inanıyorum!

İki ihtimal var ileride bence...

İlki yattara-umut-burak üçlüsü,

İkincisi yattara - umut - jaja.

Yattara-jaja-alanzinho gibi bir fantezi ötesi forvet hattı beklemiyorum.

Yorum

• rakiplerin hepsinin kazandığı bu haftada puan kaybına tahammülümüzün olmadığı bir maç.
                  İnşallah kayıpsız atlatırız. 3 puanı getirecek her türlü skora razıyım şahsen...
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Engin'in acaba antreman eksikliği var mı?
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesinlikle alanzinhonun ilk 11 başlamaması gerektiğine inanıyorum!

İki ihtimal var ileride bence...

İlki yattara-umut-burak üçlüsü,

İkincisi yattara - umut - jaja.

Yattara-jaja-alanzinho gibi bir fantezi ötesi forvet hattı beklemiyorum.
                      Kesinlikle taklit bir mesaj!

Yorum

• ----------------Onur------------
                        Serkan----Egemen--Giray-----Cale
                        -----------------Ceyhun----------------
                        ------Selçuk------Colman----
                        Yattara---------------Umut
                        ----------Jaja-------
                        En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 00:19.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle taklit bir mesaj!

Saniye işi kaçırdım.

Ama bazen çok fantezi kadrolar çıkıyor!

Türkiyede orta sahaları çok küçümsememek lazım.

Kaldı ki deplasmanda oynuyoruz.

Fener maçında ilk yarıda çektiğimiz sıkıntıyı, liverpool maçında ikinci yarı çektiğimiz sıkıntıyı çekmek istemiyorum açıkçası!
                          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 00:19.

Yorum

• _________________Onur________________

Serkan_______Giray_____Egemen________Cale

_______________Ceyhun__________________

______Selçuk______________________Colman

Yattara____________ Umut ____________

______________ Jaja ____________

Böyle başlarız muhtemelen...
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ----------------Onur------------
                              Serkan----Egemen--Giray-----Cale
                              ------Selçuk------Colman----
                              Yattara---------------Umut
                              ---------Teo---Jaja-------
                              Hurgün teo sakat, antalyaya götürülmedi!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hurgün teo sakat, antalyaya götürülmedi!
                                Doğru abi aklımdan çıkmış değiştirdim...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X