Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maca alan-jaja-umut -yattara daha ileri adamın varsa onunla cıkaydın hoca bız bu 4 macı 3 ortasaha adamıyla almadık mı 2 top yapamadık....

Yorum

• Günümüzde çift forvet ile maça çıkmak bile risk olarak görülüyor hep tek-çift forvet tartışmaları yaşanıyor.
      Biz 2 forvet oyuncusuyla çıktık + toplu, topsuz alanda 0 katkıları olan 2 oyuncumuz vardı (Alan,Yattara)

Yorum

• Bu sayfalarda yazdigim bir yazi vardi, bir bulabilsem simdi iyi olacak ama macta neler olacagini resmen yazdim buraya, teker teker hem de, bir cok arkadasimiz inanmadi bana hepsi hem de hepsi cikti arkadaslar. Inanilmaz bir olay bu ama hepsi cikti inanin bana.

Yattara nin derhal bir ruh doktoruna gosterilmesi lazim cunku bu insanin ben artik normal olduguna inanmiyorum, bunu kizginlikla filan soylemiyorum, soyledigimin yuzde yuz arkadsaindayim, bu adam kesinlikle dengesiz bir insan, yaptigi hareketin yuzde yuz kirmizi kart oldugunu hepimiz biliyoruz beyler. Ama bu Yattara nin ilk vukuati mi? Hayir. Biz yuz verdik bu adama bu kadar. Ama artik bu isi bitirmenin zamani geldi geciyor bile.

Alanzinho nun bu takimda isi yok beyler, artik anlayin bu gercegi.

Ama Senol hoca alanzinho ya, yattara ya nasil 70 dk tahammul etti inanin bilmiyorum. Inanilmaz bir olay.

Yorum

• Sola engin gelse belki nefes alırız ordan biraz.Bi sağbek olsaydı serkan sağ açıkta oynardı.Yattara da çok iyi bi alternatif olurdu.Alanzinho zaten biteli çok oldu bu takımda.Ceyhun'u da hiç beğenmiyorum sadece bu maç için değil Ceyhun ağır ve top oynamayı hiç bilmiyor dengesiz dengesiz hareketleri var.Aurelio gibi biri lazım bizee ama nerdeee
          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaja'nın çok büyük bir eksikliği var .
            Top rakipte iken oyuna katkısı hiç yok .
            2 metre yanında ki adamı kovalamıyor .
            Ben mi yanlış gördüm yoksa ?
            Evet baya yanlış görmüşsün.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gabric'in takımda olmamasının sorgulanmasının zamanı geçti.

Ya da yanlış bir cümleyle ifade ettin Gabric'in olmamasını. Değişikliklerde sorun yok.

İlk 11 hatalıydı.
              Gabric resmi olarak daha ankaragücüne imza atmadı.

Cümle gayet doğruydu.Herşeyi düzeltme çaban ne onuda anlamıyorum.

Değişiklerde sana göre sorun yok.Bana göre hatalıydı.

Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil demi hatırlatmayayım diyorum ama burası 'FORUM'.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• tek üzüldüğüm nokta çirkef şifonun çirkef taraftarı önünde çirkef antalyaspor u yenemememizdir. başka bişey değil...
                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• takıma haksızlık etmeyin ingiliz takımına tempo olarak boyun eğmemek için çok çaba sarfettik fizik olarak düşmemiz normal yine pozisyona girdik jaja gibi bir yıldızımız var artık bunu bilioyruz daha güçlü bir colmanla şampiyonlukta yine iddialıyız daha glovacki gelecek

Yorum

• Mactan önce futbolcular itiraf etmisler yorgun olduklarini,macta bunu gösterdi.

Benim anlamadigim takim ilk devre ikinci devreye oranla daha yorgundu,bunu kabul etmek mümkün degildi.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herşeyden önce Antalya'nın taktiği neydi Allah aşkına? 30 saniye bile maç oynanamadı. Sürekli faul yaptılar.
                      Abicim bunlar Türk futbol tarihinin en çirkef en pislik en şerefsiz takımıdır.
                      Taktikleri de çirkefliktir.

Yorum

• cale 3 maçtır aksıyor, yattara'nın eski hızından eser yok, ilk 11de gereğinden fazla forvet vardı bence yattaranın yerine ceyhunla başlamalıydık. son 3 maçtır ortasahada iyi top tutuyorduk bu maç yine uzun top saçmalığına döndük.

Yorum

• İlk olarak renegat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rezalet ruhruz bi takım
                          jaja , onur , selcuk iyidi serkanda eh işte ..
                          şu oyunla ligi anca 6 -7 bitiririz şenol hocanın bişiiler blması lazım ...

Sen futboldan anlıyorsan ben de Haydar Dümen'im.

Yorum

• Baya poziyona girdik bir gol atamadik. Kötü oynadik oynamadik yorgunduk filan ama 3 puan lik maci 1 puana düsürdük.

Elbette puan kayiplari olacak ama zirve ile acilan fark herseyden önce önemli olan. Bugün 2 yarin 2 böyle giderse sampiyonlunkda böyle yavas yavas gidiyor.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Sıkıcı bir maçtı. İzlerken neredeyse uyuya kalacakatım. Hakem de sağolsun her pozisyonda oyunu kesiyor. Avrupa'lı hakemler oyun sürsün diye ellerinden geleni yapıyor.

Takım üst düzey 3 maç oynadı ve haliyle yorgun düştü. Kötü oynadığımız bir maçta, deplasmanda 1 puan almak iyidir.

Bu maç için söylemiyorum, bilenler bilir Alanzinho hakkımdaki görüşlerimi; Alanzinho bu takıma ayak uyduracak bir isim değil. Boş kaleye dahi gol atamıyor. Yazık.

Bir de 7-0, bilmem kaç sıfır diyenlere sadece gülüyorum...
                              En son Oruç tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 23:46.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• artik alanziho bidaha ilk onbir degil ikinci yarida oynamamasi lazim en az 3 hafta

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X