Ceyhun yerine barış ile başlayabilir, ceyhun liverpol maçı 2. yarısı çok kötüydü... Umut çok çok moralsizse JAJA ama bu adamın videolarından forvet olduğu izlenimi oluşmadı bende ya alanzinyo gibi forvet arkası yada orta saha solu. golleri hep sollla attı gibi hatırlıyorum. bi forvet sıkıntımız var açık şekilde ... Ama Şenol Hocaya ve oynayacak herkese güveniyorum. ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Sonuçta kazanan biz oluruz inşallah.
Antalyayı fb maçında izledim.Gerçekten çok kötüler ve oyuncular birbirinden kopuk oynuyor. kalede Ömer yok bu önemli.Savunma ikilisi Jedinak-Yalçın gitti.Radeljiç-Tuna oynuyor önlerinde de Deniz Barış. Amatör savunma gibiydiler fb maçında. Uyum yoktu.her top pozisyon oldu.Çok ağır ve hamlesizler. Orta sahada mücadele eden tek Ertuğrul var o da fizik açıdan yetersiz.Hücum hatları değişmedi,tatminkar.
Oyunu Antalya alanında oynarsak ki orta sahalar arasında ciddi bir fark var, çok pozisyon bularak ve pozisyon vermeden maçı bitiririz.Ağır savunmalarına karşılık hızlı adamlarımız muhakkak etkili olur.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum