trabzonsporda glowacki dısında sakat futbolcu yok....yanlız biz soru sordum taraftara antalyasporda eksik olan futbolcu varmı diye hala cvp verecek taraftar çıkmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
---------------Onur--------------
Serkan----Giray----Egemen----Cale
-----Selçuk---Colman---Barış------
---------------Jaja----------------
-------Teofilo--------Umut--------Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
trabzonspor antalyada.
kadroda sakat olan toefilo yok. onun yerine jaja oynayacaktir buyuk ihtimal. umutda kadroda yer aliyor.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
Komplo momplo değil benim dediğim. Açıklama yapılmasını, sakat olduğunu tüm Türkiye'nin bilmesini istiyorum sadece. Çok birşey istemiyorum. Bu arada Engin de yine kadroda yok.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 12:11.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
3. kaleci diye aldığımız Bora da kadroda yok
Keşke alt yapıdan bir tane genç kaleci alsaydık takımımıza
Ayrıca Engin de yok kadroda
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Teofilo ne zaman sakatlandı acaba bilgisi olan var mı ?
Yorum
-
sorma ya, bu kadarda şüpheci olunmazİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakat olmasa neden kadroda olmasın ki?
Teori üretmekte üstümüze yok.7Cngz_61
Yorum
-
- İbrahima Yatttara
Umut Bulut
Selçuk İnan
Egemen Korkmaz
Onur Kıvrak
Tolga Zengin
Ceyhun Gülselam
Gustavo Colman
Alanzinho
Jaja
Giray Kaçar
Sezer Badur
Burak Yılmaz
Ferhat Öztorun
Hrvoje Cale
Serkan Balcı
Barış Ataş
Mert Ege Özeren kaynak : haber61
En son okg_53 tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 12:19.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
- İbrahima Yatttara
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum