Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle bir haberi niye yaparlar(eğer doğru değilse) acaba amaçları nedir yahu..
    hit almak.

yazı yazmayı bilmeyen insanlar, ne yazdığını bilmeyen insanlar, ne yazdığını 2. defa okuma gereği duymayan insanlar yerel medyada gazetecilik yapıyor.

geçen medyatrabzon.com da bir haberde liverpool un son lig maçından "1-1lik yeniilgi" diye bahsediyorlardı.

belki aynı şey değil ama şuan isyan noktasındayım...

bunlardan gerçekten utanıyorum...

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun başka bişe istemem
      Zor maç olacak
      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        teogol teogol teofilogol bu taraftar arkanda antalyaya koy heyy
        tekerleme gibi olmuş,zorlan okudum
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 3-1 (Teo-Gol,Jaja,Teo-Gol - Necati)

o 1 gol yeme lüksümüzü de Glowacki olmaması yüzünden veriyorum onlara

Yorum

• Çok kötü oldu Teo'nun sakatlanması. Jaja % 80 11 başlar artık adam kalmadı.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ben 3-0 alırız diyorum..

Yorum

• Trabzonunsesi inş sallıyordur yine. başka bir yerde yok çünkü böyle bir haber.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fanatik'te sakatlıkla ilgili bir haber yok...
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3-1 (Teo-Gol,Jaja,Teo-Gol - Necati)

o 1 gol yeme lüksümüzü de Glowacki olmaması yüzünden veriyorum onlara
                    bu maçta gol yemeyiz..

0-0
                    0-1
                    0-2

atarsak alırız maçı
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hoca yine Burak'la başlayacaktır. Adım gibi eminim.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• şenol hoca bilir işini
                        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu maçı almamız şart,sonra evimizde manisa sivas ,kayserispor karşısına 15 puanla çıkıp ordan alacağımız sonuçla evimizde bjk ile çok önemli maça puan avantajıyla çıkmalıyız,

-hiç korkum yok,süpriz puan kaybı olmayacak artık

Yorum

• antalya sporda eksik olan futbolcular kimler bilgisi olan varmı????????????
                            JAJA AVELİNO COELHO

Yorum

• benim için üç ihtimalli maçlardan birisi
                              1. si 1-0
                              2.si 2-0
                              3.sü 3-0 alırız diyorum : ) başka da ihtimal vermiyorum
                              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Dun aksam 90dk sivas - bursa macini izledim. Bursa hala takim futbolu oynuyor ve bu sekilde devam ederlerse gercekten buyuk bas belasi olacaklar ama birakalim bursayi, bir bucaspor, sivasspor, eskisehir, ibb, kasimpasa ve digerleri bile artik beklentilerin otesinde futbol oynuyorlar. Lig artik cok degisti. Artik cok cok ama cok daha iyi olmamiz lazim. Iste bu sebeplerden dolayi bence halen daha futbolcu transferine ihtiyacimiz var diyorum ben. Bence bir sol bek, bir stoper ve bir sol kanat oyuncusu lazim bu takima. 3 transfer sart gibi ama olur mu? Olmaz sanmam bu vakitten sonra.

Antalya maci icin gercekten bir tahminde bulunamiyorum ama zor gececegini biliyorum. Bu macta en onemli sey rakip takima hemen en onde basip hic cikmasina, atak baslatmasina izin vermememiz. Iste bu yuzden bu macta Umut Bulut un oynamasi cok onemli. Artik Teo da biraz daha fazla efor sarfedip pres yapmali.
                                En son stormtiger61 tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 11:42.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X