teo yoksa umut var dicem de o simdi oynar mı oynamaz mı belli değil oynasa nası oynucak eskisi gibi pres yaparak mı o da oynamaz sa heralde burak oynar forvet te jaja tam forvet değil cünkü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bence Teo'nun sakatlığı yok...Hoca burda da zaman zaman dile getirilen rotasyon mantığına göre hareket edip onu kadroya almadı...Geçen seneye göre ilerleme kaydetmesine rağmen Teo hala fiziksel olarak güçlü değil...Elinde Liverpool maçında hiç oynamamış olan Umut ve taze kuvvet Jaja var...Onları kullanacaktır...İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw Teo antalyaya niye gitmedi ki? eger Teo yoksa bu defa jaja bayagi oynar o zmn
Sonuç olarak benim tahminim Hoca'nın Teo'yu dinlendirmeyi tercih ettiği yönünde...
Yorum
-
________________Onur_________________
Serkan______Giray_______Egemen____Cale
______________Ceyhun________________
_________Selçuk___________Colman_____
Yattara__________________________Burak
_______________Umut_________________
Bence bu kadroyla çıkacak Şenol Hoca.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
haber 61 de baktım kadroda yok ama olmadığınıda nedense haber yapmamışlar galiba maç günü yapacaklar sütunları doldurması için
Yorum
-
Arkadaş bu adamlar sakatlandıysa ya da hafif sakatlıkları varsa niye ajanslardan okuyoruz! Resmi site ne iş yapar? Antrenman fotoğraflarını koydukları gibi futbolcular hakkında bilgi de versinler. Komplo teorisi üretecek değiliz. Sadece ciddiyet istiyoruz.
Ben futbolcumuzun sakat olduğunu ajanslardan değil, resmi siteden öğrenmek istiyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
hakli olabilirsinde dinlendirse dahi ilk 18 e almaz miydi?İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Teo'nun sakatlığı yok...Hoca burda da zaman zaman dile getirilen rotasyon mantığına göre hareket edip onu kadroya almadı...Geçen seneye göre ilerleme kaydetmesine rağmen Teo hala fiziksel olarak güçlü değil...Elinde Liverpool maçında hiç oynamamış olan Umut ve taze kuvvet Jaja var...Onları kullanacaktır...
Sonuç olarak benim tahminim Hoca'nın Teo'yu dinlendirmeyi tercih ettiği yönünde...SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Hafif sakatlığı vardır ve hem riske edilmiyordur hem de dinlendiriliyordur. Üst üste çok maç oynadık olur böyle şeyler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ben yeni öğrendim ve üzüldüm ya. neyse canım jaja var teo yoksa.onun için iyi bir fırsat olabilir.
teonun sakatlığının bir an önce geçmesi dileğiyle...
ağır maç temposunda sakatlıklar olabilir elbette.dinlensin biraz.jajayı almaları bu yüzden iyi oldu işte.çok kulvarda koşacaksak en az 3 forvet die bu yüzden demiştik. iyikide alınmışEntropi İyidir.
Yorum
-
Bende böyle düşünüyorum, önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafif sakatlığı vardır ve hem riske edilmiyordur hem de dinlendiriliyordur. Üst üste çok maç oynadık olur böyle şeyler.
Jaja 11'de başlar artık, golü var kesin yazın bir tarafa.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum