Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şamp..........
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Teo ile Jaja birlikte oynayabilir

Yorum

• Rotasyon sart...

Baris Atas orta sahaya monte edebiliriz ceyhunun yerine...Jaja ilk 11 e gecebilir...felan filan..
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Şahsi fikrim rotasyona gerek yok.zaten 4 gün dinlenme süreleri var futbolcuların.

Ayrıca milli takım arası girecek.Son damlasına kadar mücadele etsinler.2 hafta bol bol dinlenirler.Ayrıca bu maç oyuncularımızın performansıda önemli.Ben selçuk,ceyhun,egemen hamlesi bekliyorum Hiddink ten.Gidip hakan balta ve kazımı çağırırsa cidden ortalık karışır.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• takım biraz yoruldu, 0,5-0 olsun bizim olsun, milli maç arası yarar bize
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Ben artık çift forvetten yanayım..Jaja-Teo.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ilk yarıda alıcağımızı tahmin ettiğim 41 puanın içinde hanemize 3 puan olarak yazdığım maçlardan biri...
                McLas was Here

Yorum

• Bundan sonra ligde yolumuza bakmalıyız.Liveye elendik ama bence bunu sorun etmemeliyiz.Tüm konsantrasyonumzla yeni bir başlangıç olmalı antalya maçı.Hiç olmadığım kadar umutluyum bu yıl şampiyonluk o kadar uzak değil bu sefer olacak.
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Aklımdaki tek şey Antalya maçı

Artık maçlara tek tek final havasıyla bakıyorum. Böyle yaparsak 7 yakındır

Yorum

• Kazanırız.. Benim Tahminim 3-0
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Rakip Antalya değil de yorgunluk ve sıcak hava olacak. Bu maç için oyunun iyisine kötüsüne değil sadece 3 puana bakmalıyız. Ama sadece bu maç için
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• zor maç. hem yorgunuk hem sıcak ve nemli hava. kazanırsak istikrarırımızı devam ettiririz. liverpool maçlarındaki ve fener maçının 2. ci yarısındaki oyunumuzu ve hırsımızı hatırlayınca bunun yarısını oynasak bu maçı kazanırız diyorum
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Şu maçı atlatsak 3 puanla ve dinlenseler çok güzel olacak

Yorum

• Kondisyon olarak düşük durumdayız.

İlk 45dk avantajlı skoru elde etmemiz gerekiyor.

Yoksa ikinci yarıda takım oyundan düşeceğinden dolayı sıkıntılı durumlara düşebiliriz.

Dolayısıyla ilk 45dk varımızı yoğumuzu ortaya koyup öne geçtikten sonra skoru koruyup kontra atak ile gol aramalıyız ..
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Güzel bir galibiyetten başka bir şey düşünmüyorum.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X