Antalya'yi Fener macinda izlemistim defansi arkadaslarinin dedigi gibi buyuk problemleri var Alex'in bir ara pasiyla dagildilar 4.dk'da.. Insallah kendi oyunumuzu oynayip alacagiz..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Bugünlerde üstümüzde kara kediler dolanıyor,hadi hayırlısı
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Ben 3 gün önce 24 ay taahhütlü Trabzonspor paketini satın aldım ve geldim bağlattım.
Ancak 204. kanal kapalı hala. Bağlamaya gelen adam maçtan 1 saat önce açılır kanal dedi. ama diğer arkadaşlara sordum onların maç saatleri dışında da açıkmış bu kanal. Bizim maça 1 gün kaldı o yüzden bir sıkıntı yaşamak istemiyorum maç saatinde.
Lütfen Yardım ..
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir." Mustafa Kemal Atatürk
Bu arada Buca'yı takip ediyorum,bence gayet iyiler,futbolcuları kendilerine çok güveniyorlar,bu yeni bir takım için çok iyi,Forvetleri manucco sanırım topa hakim,iyi top tutuyor,ileride çok can yakarlar
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Ben 3 gün önce 24 ay taahhütlü Trabzonspor paketini satın aldım ve geldim bağlattım.
Ancak 204. kanal kapalı hala. Bağlamaya gelen adam maçtan 1 saat önce açılır kanal dedi. ama diğer arkadaşlara sordum onların maç saatleri dışında da açıkmış bu kanal. Bizim maça 1 gün kaldı o yüzden bir sıkıntı yaşamak istemiyorum maç saatinde.
Lütfen Yardım ..
4737373 'ü ara ve sor,benimkiside hemen acıldı
Yorum