Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teo sakatlanmis dogrumu? Kadrodanda cikarilmis..
    Haydaaa..

(UEFA)

Yorum

• evet teo kadroda yok, artik Jaja ilk onbirde oynar
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Antalya'yi Fener macinda izlemistim defansi arkadaslarinin dedigi gibi buyuk problemleri var Alex'in bir ara pasiyla dagildilar 4.dk'da.. Insallah kendi oyunumuzu oynayip alacagiz..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bugünlerde üstümüzde kara kediler dolanıyor,hadi hayırlısı
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Şu sıra hangi oyuncumuz formda olsa nazara geliyor...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nerden cıkardınız teo'nun sakatlandıgını hiç bir yerde yazmıyor
              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nerden cıkardınız teo'nun sakatlandıgını hiç bir yerde yazmıyor
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• yahu tuhaf değilmi antreman aksamdı.ne resmi sitede belirtiyor nede haber 61 gibi siteler vermiyor.ayrıca umut gidecek deniyordu trabzonunsesi.comda umuttan eksik olacak diyor :/

Yorum

• engin santrafor oynasın,kesinlikle sırıtmaz

Yorum

• Hberde Umut'un da götürülmediği yazıyor oysa ki Umut var kadroda.Bence doğruluk yapı yok haberde.

Yorum

• Bizim icin sikintili bir mac olacagini düsünüyorum.

Teo sakatmis,umut un sorunlari var ve belli ki jaja da tam hazir degil.

Isimiz zor ama zor da olsa kazanmaliyiz.

Sampiyonluk derbileri almaktan degil bu maclari almaktan geciyor.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Arkadaşlar yardım lütfen ..

Ben 3 gün önce 24 ay taahhütlü Trabzonspor paketini satın aldım ve geldim bağlattım.
                          Ancak 204. kanal kapalı hala. Bağlamaya gelen adam maçtan 1 saat önce açılır kanal dedi. ama diğer arkadaşlara sordum onların maç saatleri dışında da açıkmış bu kanal. Bizim maça 1 gün kaldı o yüzden bir sıkıntı yaşamak istemiyorum maç saatinde.

Lütfen Yardım ..

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu arada Buca'yı takip ediyorum,bence gayet iyiler,futbolcuları kendilerine çok güveniyorlar,bu yeni bir takım için çok iyi,Forvetleri manucco sanırım topa hakim,iyi top tutuyor,ileride çok can yakarlar
                            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar yardım lütfen ..

Ben 3 gün önce 24 ay taahhütlü Trabzonspor paketini satın aldım ve geldim bağlattım.
                              Ancak 204. kanal kapalı hala. Bağlamaya gelen adam maçtan 1 saat önce açılır kanal dedi. ama diğer arkadaşlara sordum onların maç saatleri dışında da açıkmış bu kanal. Bizim maça 1 gün kaldı o yüzden bir sıkıntı yaşamak istemiyorum maç saatinde.

Lütfen Yardım ..
                              1 saat önce açılır

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar yardım lütfen ..

Lütfen Yardım ..
                                4737373 'ü ara ve sor,benimkiside hemen acıldı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X