Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teogol teogol teofilogol bu taraftar arkanda antalyaya koy heyy
    Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sivas-bursa maçı başlarken İstiklal Marşı okunuyor herkes okuyor kameralar ertuğrul sağlam'ı gösterdi oda dua okuyordu.çok belli oluyordu kamera hemen başka yere döndü
      bizde birazda eksik olan yan maalesef....
      keşke şampiyon olduğumuz yıllardaki gibi kurban yardımları yapsa yönetim yine..üzerimizden dua eksik olmasa..
      hep taraftarın duasıyla olmuyo demekki..
      ertuğrul sağlamada helal olsun allah halisane isteyene veriyor demekki

Yorum

• Averaj olayına takılmayın Bursa'yı yener puan alarak geçeriz sorun yok
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teogol teogol teofilogol bu taraftar arkanda antalyaya koy heyy
          Güzel tezahürat tuttum
          FIRTINA

Yorum

• uefa sonrası ligdeki kırılma maçımız bence... çok dikkatli olmalı takım.... fire vermemek lazım...antalyayı hafife almamalı... inşallah maçı alacağız...
            şampiyonum benim

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel tezahürat tuttum
              patent bana aittir
              bundan 2 ay kadar önce yani teo herkez tarafından eleştirilirken onu savunan biri olarak şöyle bir tezahürat söylemiştim
              teogol teogol teofilogol gerçek taraftar arkanda inançsızlara koy hey
              o zamanlar epeyi bir eleştirilmiştim
              Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Aksine zorlu geçiceğinden eminim, zira mehmet özdilek bize ezelden beri ezikliği vardır. Bize karşı başka takımlara oynadığı oyunun 2 katını oynayacaktır.

sradan olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.
                S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tek farklı galibiyet yetmiyor
                  ama 1-0 olsun bizim olsun. önemli olan 3 puan...
                  Dogru ya Bursa son dakikada atti bir tane daha

Olsun bence Antalya zor bir Rakip ama ynecegimize eminim
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• eee ne güzel işte keşke rubin kazanın teknik direktörü gibi kuran okusa aşalım artık bunları müslüman bir ülkede yıllardan beri süregelen sinsi baskı ve politikalarla bu tip şeyleri yapanlara yaklaşmaktan ve yapmaktan korkar olduk başarılar ertuğrul sağlam her ne kadar bursaspordan nefret ediyor olsamda
                    Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• antalya ya kimler götürüyor

Yorum

• Ertuğrul Sağlam'ın Antalyaspor-Trabzonspor maçıyla ne alakası var?

Yorum

• Galibiyet , hem de en az 2 farklı galibiyet istiyor ve bekliyorum. Tek korkum takımın Perşembe gününde takılı kalmış olabileceği riski. Eğer bu aşılmışsa rahat bir galibiyet olacak diyebilirim.
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Şenol Hoca konsantre konusunda çok duyarlı takıma karşı.Bu çok güzel bir şey.Ben bu maça tam konsantre çıkacağımıza inanıyorum.Başarılar Trabzonspor inşallah 3 puan bizimdir.

(UEFA)

Yorum

• Şenol Hoca'nın takımı iyi bir şekilde motive edeceğine inanıyorum. Bu maçta en az 2 gol atarız. 2-0 kazanırız yani.
                              TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Teo sakatlanmis dogrumu? Kadrodanda cikarilmis..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X