Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadroyu hoca kurdu. Hocanın ısrarla talep ettiği bazı oyuncularla ederinden de fazla paralara anlaşmalar yapıldı. Hem iç hem dış transferde.

Ulaş Özdemir başta olmak üzere bunu defalarca dile getirdiler. Hocanın istemediği hiç kimse alınmadı. Hocanın ısrarla istediği oyunculara da sonuna kadar bastırıldı.

Lakin sorumluluklar baştan aşağı yürür. İlk sorumlu başkan, sonra e.doğan sonra hocadır.
    Yönetim oturup kararını verecek.

Hocanın taleplerine ve Trabzonspor bütçesinin çok üzerinde finansal zorlamalara rağmen olmuyorsa ya hoca değişir, ya yönetim değişir.

Pintilik nerede onu da anlamadım. 41 milyon Euro ile tarihin en büyük maaş bütçesi oluşturuldu.
    Siz hangi takımı tutuyorsunuz? City mi burası?

Kime kaç para vereceksiniz?

Kulübe haciz gelmek üzere bu finansal açılmaya rağmen başarı gelmeyince, gelir kaybının tavan yapması sebebiyle.

Yönetim çok fazla harcama yaptı. Haddinden fazla...
    Size bir iddamı söyleyeyim. Bu takımı Ertuğrul Doğan ile beraber Avcı kurdu. Ağaoğlu sadece figüran olarak izledi, Karşılama komitesinde yer aldı o kadar. Şampiyonluk hikayesi yazılırken Ağaoğlu bilmeden o heyecanla, Bütün başarıyı AVCI ya yazdı ve bunun ceremesini çekiyor şimdi. Kimbilir, Kötü oyuncu performanslarında Ağaoğlu'nun , Ertuğrul ve Avcı'yı bitirme planları olabilir mi?? Ya da Trabzon lobisinin?

şahsen, Trabzonspor kimyasıyla uyuşmayan bir oyun ve anlayışı taraftar olarak ben asla haz etmedim, Şampiyonluk hatrına sesimizi çıkarmadık ama görünen köy kılavuz istemiyordu. Trabzonspor bırak Fırtınayı esmiyordu bile. Bunun yanında , Avcı'nın bazı oyuncularda ki ısrarı , gençleri kullanmak istememesi, Wakameyi veto etmesi ve yerine kendi gücünü monte edecek oyuncular ile devam etmek istemesi de eklenebilir. Visça hastalığı bunlardan birisi.. O bakımdan , söylediğim iddayı yabana atmayın lütfen. Türkiye'de 3 oyuncu bir araya gelsin her hocayı gönderirir.
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• EFECAN
      Farioli hoca bizi çok çalıştırdı. Trabzonspor'un sol stoperine yoğunlaşmamız gerektiğini ve topu ona bırakmamızı istedi.

A HASSAN
      Biz zaten maçta yaptığımız her şeyi antrenmanda çalışıyoruz. Teknik ekibimiz inanılmaz iş çıkarıyor. Her maça farklı hazırlanıyoruz, maç da çok iyi gitti.

Demekki her rakip bizi analiz ediyor 2 senedir maça ÖZEL TAKTİKLE çıkıyor ,
      Trabzonspor’un geçen sezon en büyük özelliği gole kalesini kapatmasıydı. Defans hattı çooooooooook kötü ve formsuz,

Çare korkmadan rotasyon , hakedene forma, komple defansı değiştirme…
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Trabzonspor’un formasını koysan bu takımlardan 4-5 yemez,ortada bir sabote olduğu kesin ama çıbanbaşı kim bu önemli. O çıbanbaşının bulunup acilen kellesi alınmalı ki ibret-i alem görsün. Acil kelle istiyorum hemen.!!!!

Yorum

• ha şu olsaydı avcı nın böyle bir mazaret üretmesine bişey diyemezdim : esame listesinde (21 kişilik) alt yapıdan 8-9 oyuncu ve ilk 11 de de alt yapıdan(u19 takımından) 2-3 oyuncu olsaydı avcı nın bahanesi olabilirdi,yani elimde kariyersiz ve kalitesiz kadro var,şuç bende değil

ama durum öyle değil şu anda

yani hem maaşları yüksek oyuncular var hemde kariyerli oyuncular var hemde sayı olarak bunlardan çok var, haliyle avcı nın mazeretleri mantıklı değil

avcı nın sezon başından beri konuştuğu mazeretleri sıralarsak komedi olur

misal kopenhg maçı sonrası yüksek nem den şikayet etmiş, hatta nem oranınıda vermiş yüzde 85 ,sanki kopenhag aynı nemde oynamamış gibi,

taraftarı suçladığı dönemlerde oldu,araştırma yapılırsa çeşit çeşit mazeretler okunabilir avcıdan,maç sonlarında
          TEKKEBALL

Yorum

• SERGEN YALÇIN dışında kimse gelmesin

Hepsi aynı

Yorum

• Valla şampiyon yapan hocaya saygı tamam ama nereye kadar. Hoca değişimi bize iyi gelecek 20 yıllık profesyonel futbol seyircisi olarak söylüyorum.
              Bizim liğin yazılı olmayan kuralı bu

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sergen kovulan Avcı’dan sonra gelip takımı şampiyon yapmadı mı.Terim sürekli gsye milli takıma gelip ilk zamanlar sürekli olumlu şeyler yapıp zamanla takımların içine etmedi mi.Kan değişikliği gereken Anadolu takımları bile aynı kadroyla hocayı değiştirip üst üste seriler yakalamadı mı?Gelelim bize,avcı geldiği dönem,kan değişikliğiyle takım rayına oturdu.Oynamasa bile pozisyon vermeyen takım ünvanına büründü.Ancak geçen yılın ortasından beridir takım top oynamadığı gibi sonuç da alamaz oldu.İşin en kötüsü takım ruhunu kaybetti.Hocanın saçma kadroları,saçma hamleleri,olmayan oyun stratejilerine hiç girmiyorum bile.
                Avcının tek başarısı başakşehirle ancak,Avcı başakşehirle şöyle yaptı böyle yaptı diyenler,kendisinden sonra gelen Okan’ın da Emre’nin de hem lig hem de Avrupa’da Başakşehir ile oynattığı oyun,aldığı başarılara,ligdeki şampiyonluğa bakabilirler.

Yeni gelecek hocayla ne olur bilinmez ama artık Avcı’yla da olmuyor.Bu riski göze almak zorundasın.Ünal gitti,hüseyin geldi,sürekli söylüyorum alanya maçı olmasa,mikel ayrılmasa Hüseyin’le bile şampiyon olmuştuk.Madem bir başarısı olan gönderilmiyor ona sabrediliyor,Hüseyini Ünal’ı neden gönderdik ki.Hüseyinin puan ortalaması avcıdan daha iyiydi halbuki.Ee şampiyon da oluyorduk onunla neredeyse.O halde onlar neden yollandı?onların suçu neydi?Onlara da sabredilseydi 3 yıl 4 yıl.Ama konu çok açık;ne Ünal,ne Hüseyin ne avcı elinde dönemin en iyisi waka,uğurcan,shörlot olmadan hiç birşey değiller.En azından şu ana kadar.Bunu görmek için kaç tane 4 5 yememiz,kaç yıl daha her takıma ezilmemiz gerekiyor...

Kangıren olan parmağı kesmek zorundasın.Kötü giderken olduğun yerde durmaz bir hamle yaparsın,tutar tutmaz ama bir hamle yaparsın.Sen elinden geleni yapar,tutmasa bile en kötü şu an ki durumda olursun.Çünkü zaten diptesin.
                Aradaki fark çok basit,Abdullah Avcı ne kadar uzun süre çalışırsa o kadar başarılı oluyor,başakşehir diye bir takım mı vardı,Abdullah Avcı sayesinde,ayrıca genel futbol sistemine köle bağımlı bir tip değil,Başakşehir ile elinden iki şampiyonluğu çalınmış,tıpkı Trabzonspor gibi sistemin sevmediği evladı.
                Ayrıca Sergen ve benzeri moral motivasyonla iş yapan biri değil,sistemle çalışan biri.

bu sezonki durum tamamen iktidar kavgası,birileri hırsına çok pis kapıldılar.

Sanırım eğer ortak bir çözüm bulunmazsa Ertuğrul Doğan istifa eder ve kendi başkanlığı için mücadeleye başlar,Hocaya da şimdi git ben başkan olunca gelirsin der.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadronun boktan olduğunu düşünmüyorum. Rotasyon oyuncuları as oynuyor derdimiz bu.

Eren'e büyük kulübe geldiği ilk sezonda formayı verdin, altında ezildi.
                  Larsen futbolu bırakmış, mecburen oynuyor, 2 alternatifi de sakatlandı.
                  Siopis küçük maçlarda tamamen göze batıyor, oyun kurucu özelliği 100 üzerinden 0

Bu oyuncular kötü değiller. Ama malesef sol bek alamadık, pahalı geldi.
                  Stoperde tüm tercihlerimiz olumsuz, kimse tahmin edemezdi Bartra'nın şu vaziyette olacağını
                  Sağ beke Danimarka'da 50 kez milli olmuş, 5 yıl Serie A da oynamış adamı aldın, herifi trabzonda ortalama bir tane halı sahaya yolla, 1 hafta oynasın. Kimse ya burada bir adam var iyi oyuncu bir izleyin dedirtmez. Futbolu bırakmış geldiği günden beri geri gidiyor.
                  Yusuf Yazıcı kusura bakmasın ama Afobe'nin çocuğu öldü senden daha çok çaba sarf ediyordu, ne oldu kardeşim sana?

4-1 Şeklinde başlayan taktiklerle olmuyor bu kadro. 4-2 varyasyonları veya 3-6, 3-4 varyasyonlarını deneme vakti geldi. Veya alacaksın Hadziahmetovic'i 4-1-4-1, 4-1-3-2 oynayacaksın. Başka yolu yöntemi yok.

Kadroda büyük bir kesik olması lazım yoksa hiçbir şey düzelmez
                  Hocam kadro boktan değil, Bazı kritik mevki oyuncularımız boktan da öte lağım çukuru gibi
                  Larsen, Eren , Hugo , orta saha, kanatlar , sayayım mı.

Daha doğrusu

Bakasetas haricinde beğendiğim bir tane oyuncumuz yok
                  Siopis bana göre hamle oyuncusu
                  Trezegeut, zeka özürlü
                  Gomez , zaten topla buluşamıyor Trezegeten sebep
                  Sağ açık zaten yok
                  Umut, resmen çöp
                  Defans içler açısı, Hugo gitmek istemesine rağmen gönderilmedi ve resmen maç satıyor ya da maç seçiyor
                  bartra, dengesiz bizim takım oyuncusu değil,
                  Hamsik, artık yaşlı ve verimsiz
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Oyunculari sucluyorsunuzda bu takim gecen senenin ortasindan beri bu oyunu oynuyor. Nwakame ve birkac oyuncu olmasa yine rezil olacaktik. Bu oyuncular gecen senede mi takimi sabote ediyordu. Aylardir oyunda gram iyilesme yok. Performansi yukselen tek bir oyuncu yok neden neden ?
                    Ugurcan yusuf sabote ediyor gbamin naci de mi sabote ediyor ?
                    Abdullah denen egoist bugune kadar kendinden baska herkesi sucladi.
                    Havayi, sahayi, taraftari,oyuncuyu.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hemşo ne küstümü?

Daha dün uzay takımı haşat oldu, Jesus a mı küstüler???

RAKİP KÜÇÜMSENMEZ

RAKİBE GÖRE TAKTİK OLUR

OYUNCU ADALET İSTER AMA DİNLENDİRİRLİR DE

Belli doğruları yaparsan, ligin açık ara en iyisi fb yi sahana gömersin, Alanya yaparsa da seni gömer.

Hala Uğurcan sadece Muslera gerisinde,

Hala Hugo iyi stoper

Hala Trezege çok iyi kanat(Kerem neler kaçırıyor bi izleyin)

Hala Bakasetas ligin en iyilerinden

SORUN HOCANIN BELEDİYE KAFASI, formsuzluğu, çözememesi…

İyidir hoştur efendidir bilemem geçti benim için, çıkamadı ve değil Trabzon ÜLKE KARİYERİ BİTER burada durmazsa, ersun aykut ertuğrul gibi…
                      Hocam kaos dolu bir gece, ortaya boş boş sıkmak istemem. Haftalardır benim gördüğüm sorun teknik taktik, oyuncu kalitesi, mevkisinde oynayan oynamayan oyuncular vs. ötesinde. Başka problemler var, yıllardır futbol izliyoruz, bu tür durumlar dünyadaki diğer kulüplerde de yaşanıyor. Bize has bir durum değil yani. Leicester ın şampiyonluğundan sonra Raineri nin başına gelenlere bakın, en bariz örnek.

Ülkemizdeki futbol kültüründe iki altın kuralı bilirim. Birincisi takım içinde yerli oyuncu özelinde papazlaşmaya izin vermeyeceksin. İkincisi gitmek isteyen adamı tutmayacaksın. Şuanki durumda bu kurallardan birinin etkisi var mı bence var. Ama bence. Bilgi değil gözlem.
                      There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        SERGEN YALÇIN dışında kimse gelmesin

Hepsi aynı
                        Ya git işine dalga mı geçiyorsun bizle,Sergenmiş tövbe yarabbim. Adam camiasından bile kaçma gitti zorla çalıştı sende motive olup başarılı mı olacağını düşünüyorsun.

Yorum

Bu kadroyu hoca kurdu. Hocanın ısrarla talep ettiği bazı oyuncularla ederinden de fazla paralara anlaşmalar yapıldı. Hem iç hem dış transferde.

Ulaş Özdemir başta olmak üzere bunu defalarca dile getirdiler. Hocanın istemediği hiç kimse alınmadı. Hocanın ısrarla istediği oyunculara da sonuna kadar bastırıldı.

Lakin sorumluluklar baştan aşağı yürür. İlk sorumlu başkan, sonra e.doğan sonra hocadır.
                          Yönetim oturup kararını verecek.

Hocanın taleplerine ve Trabzonspor bütçesinin çok üzerinde finansal zorlamalara rağmen olmuyorsa ya hoca değişir, ya yönetim değişir.

Pintilik nerede onu da anlamadım. 41 milyon Euro ile tarihin en büyük maaş bütçesi oluşturuldu.
                          Siz hangi takımı tutuyorsunuz? City mi burası?

Kime kaç para vereceksiniz?

Kulübe haciz gelmek üzere bu finansal açılmaya rağmen başarı gelmeyince, gelir kaybının tavan yapması sebebiyle.

Yönetim çok fazla harcama yaptı. Haddinden fazla...
                          15 milyon euroluk bütçe olsa yine aynı topu oynarız zaten top oynadığımız falan yok.Sorun şişirilmiş ücretler alan ama karşılığında birşey veremeyen oyuncularda.Acilen maaş bütçesi düşürülmeli.

Yorum

Cornelius un gidişine hoca onay verdi. Hoca gönderin demese gönderilmezdi.
                            Adam gitmek istedi. Hoca bunu kendisi de söyledi.

Maxi için ise hocanın hiçbir muhalefetini duymadım.
                            Kalsın diye bastırdığı djanini de zorla dünya paraya takımda tutuldu.

Akıl var mantık var. Sen Hoca olsan ve Başkan sana hep Hocam maddi durumumuz maddi durumumuz derse sende bana ne maddi durumumuzdan mı dersin?

Yapmayın. Biraz mantıkli düşünelim. Hoca mesela şu Ukraynalı Golcüyü istedi. Yönetim pahallı diye getirmedi. Gitti Akşam Pazarından Fenerin istemediği Maxi Gomezi getirdi.

Yorum

• Kelle istiyorum acilen kelleeeeeee.

Yorum

• Kalecin fomsuzsa yedege cekersin.
                                Defansin varsa defans oynatirsin.
                                Fbyi giresunu yenerken oyuncular iyi karqgumruk alanya m acinda hadi su hocayi sabote edelim diye mi ciktilar maca ?
                                Yoksa yanlis kadro yanlis taktik kasitli yanlis oyuncu degisiklikleri nedeniyle mi kaybedildi bu maclar

Yorum

Yükleniyor...
                                X