Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün ayın 12 si ve biz abonelere dergi hala gelmedi!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Ayın 12 si diyorum başka da bir şey demiyorum.

Yorum

• bizim ordaki gazeteciye sordum hala yoktu

Yorum

• Yaşasın Faruk Kanca ve Brezilya anıları oleeeeeyyyyyyyyy

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaşasın Faruk Kanca ve Brezilya anıları oleeeeeyyyyyyyyy
            Faruk Kancanın Brezilya seferleri Köprülü Fazıl Ahmet Paşanın 25 yıl süren girit seferlerine benziyor..... kaldı 23 yıl....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• öncelikle bu dergi niye böyle geç çıkıyor buna çözüm bulunması lazım

Yorum

• Faruk Kancayı nerden bulmuşkar acaba.

Yorum

• gene poster yok allahım kafayı sıyıracağım
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Resmi sitede gördüğüm kadarıyla Dergide TRABZONSPOR yazısının üstünde sanki YILDIZ ımız yok..
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Dergi bize geldi ve elimde şu an.İlk tepkim yine mi Sabit Sabır oldu.
                      En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 13.03.2007, 14:36.
                      keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün ayın 12 si ve biz abonelere dergi hala gelmedi!!
                        Cümle Yanlış olmuş gökhan Abi

Bugun Ayın Daha 12 si

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmi sitede gördüğüm kadarıyla Dergide TRABZONSPOR yazısının üstünde sanki YILDIZ ımız yok..
                          ondan da birileri tahrik olmustur.

Yorum

• Şu dakka itibarı ile kargo ile teslim ettiler dergiyi.
                            İlk etapta göze çarpanlar Faruk Kanca : "Hatalarımızdan ders aldık geleceğe güvenle bakıyoruz" demiş. Demiş de nereye baktığını ve nerden baktığını söylememiş.

Atilla Alp Bölükbaşı'nın Sırlara Yolculuğu'nu gördüm. Bu börtü böceklerin yarpağların ne işi var dergimizde. Sırlardan kasdedilen nedir ? merak içinde kaldık yahu bir gizem olduğu besbelli de nedir olay ?
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu dakka itibarı ile kargo ile teslim ettiler dergiyi.
                              İlk etapta göze çarpanlar Faruk Kanca : "Hatalarımızdan ders aldık geleceğe güvenle bakıyoruz" demiş. Demiş de nereye baktığını ve nerden baktığını söylememiş.

Atilla Alp Bölükbaşı'nın Sırlara Yolculuğu'nu gördüm. Bu börtü böceklerin yarpağların ne işi var dergimizde. Sırlardan kasdedilen nedir ? merak içinde kaldık yahu bir gizem olduğu besbelli de nedir olay ?
                              gözün aydın metin... bize daha ulaşmadı...artık ay sonuna dogru gelir herhalde!!
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bana da biraz önce ulaştı dergi kargo ile..

Geçen aya göre biraz yavan kalmış sanki. Çok fazla ilgi çekici bir konu göremedim. Poster filan da yok..
                                Derin Trabzonspor
                                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim