Dergi çıkalı kaç gün oldu hala gelmedi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
Dergiyi ts clup den alıyorum bütün sayıları birbirinden güzelEn son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 22:36.
Yorum
-
İçerenköyfe bakkalda varİlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla derginin istanbul da dagitilmadigi asikar...
abone olan arkadaslar bile o ayki dergiyi ayin 15 inden once alamiyorlar galiba...
bu isi bile beceremedikleri kesin yani...
Istanbul da herhangi bir yerde satilir mi bu dergi... Mesela TS clup larda varmidir?*** HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN***
Yorum
-
Serdal abi üyelere dergi ne zaman geliyor dergi çıkalı kaç gün oldu hala ses seda yok??İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yıllık... Dergimiz yılda 11 kez yayınlandığı için 11 sayı başka hiçbir ücret ödemeden (Kargo, vergi vs...) adresinize teslim ediliyor...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Bence hicbirsey...İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yıllık... Dergimiz yılda 11 kez yayınlandığı için 11 sayı başka hiçbir ücret ödemeden (Kargo, vergi vs...) adresinize teslim ediliyor...
Ileride insallah üye olacagim, simdi ögrenciyiz daha..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Dergiyi bu sabah aldım.Genel anlamda beğendimi söyleyebilirim.Kapak ve takvimde çok güzel.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Katılıyorum.Mesela her ay takvimin arka planına bir futbolcumuzun fotoğrafı olsa çok güzel olurduİlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDergi güzel olmuş fakat masa takvimi çok kötü,çok basit olmuş.Daha kaliteli masa takvimi olabilirdi.Her ay farklı kapakta,farklı temalarla daha gösterişli olmalıydı bana göre.
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Geçenlerde elime Galatasaray dergisi geçti inceledim....!!
İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum...
İki dergi arasında yaklaşık bir 100 yıl zihniyet ve profesyonellik farkı var..!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Burda Serdal beye sorum olacak inşallah yanıtlar.. Dergide ki sizi seçtik muhabbeti var ya hani tribünden bir kişi belirlenip ona dergi aboneliği veriliyor ha işte onla ilgili bir sorum olacak....
Bu kişiler neye göre seçiliyor ? eş dost muhabbeti mi var !!! nedense şimdiye kadar seçilen kişilerin sadece biri hariç hepsi kapalı tribününden..hepsi sanki seçileceğini bile bile poz veriyor. bu işte bir karın ağrısı var bence ondan sorgulamak istedim...cevapda bekliyorum..
Yorum
-
Öncelikle Merhabalar Ufuk Bey...İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda Serdal beye sorum olacak inşallah yanıtlar.. Dergide ki sizi seçtik muhabbeti var ya hani tribünden bir kişi belirlenip ona dergi aboneliği veriliyor ha işte onla ilgili bir sorum olacak....
Bu kişiler neye göre seçiliyor ? eş dost muhabbeti mi var !!! nedense şimdiye kadar seçilen kişilerin sadece biri hariç hepsi kapalı tribününden..hepsi sanki seçileceğini bile bile poz veriyor. bu işte bir karın ağrısı var bence ondan sorgulamak istedim...cevapda bekliyorum..
Bu konuya takılınacağı hiç aklıma gelmemişti... Madem sordunuz cevap vereyim...
Birincisi bu kişiler rastgele seçiliyor... İkincisi üzerlerinde lisanslı ürün taşıdıklarına dikkat ediliyor... Kapalıdan seçilmelerinin nedeni ise büyük olasılıkla şudur; Önde fotoğraf çekmek için herhangi bir engel olmadığı için fotoğraflamaya uygun olması... İkincisi fotoğraf çekenlerin genelde kapalı tribün önünde durmaları da bunda bir etken olabilir... Son olarak da mesafe yakın olduğu için fotoğraf çeken kişi çektiği kişiyle göz teması sağlayarak, bir şekilde kendisini farkettirerek objektife bakmalarını, ya da ellirendeki atkıları göstermelerini talep ediyor... Tribünde fotoğraf makinesini kime doğrultsanız, çekenin bu tür istediğine doğal olarak cevap veriyor...
Yani karnınızı ağrıtacak bir durum yok... Bu kadar basit bir mesele için kafanızı da yormayın... Derginizi keyifle okumanız dileğiyle...Trabzonspor Dergisi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum