Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dergi çıkalı kaç gün oldu hala gelmedi??
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Dergiyi ts clup den alıyorum bütün sayıları birbirinden güzel
      En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 22:36.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla derginin istanbul da dagitilmadigi asikar...
        abone olan arkadaslar bile o ayki dergiyi ayin 15 inden once alamiyorlar galiba...
        bu isi bile beceremedikleri kesin yani...
        Istanbul da herhangi bir yerde satilir mi bu dergi... Mesela TS clup larda varmidir?
        İçerenköyfe bakkalda var
        *** HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN***

Yorum

• Derginin çıktığını bilmiyordum. Ama hala gelmedi Kütahya'ya.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet yıllık... Dergimiz yılda 11 kez yayınlandığı için 11 sayı başka hiçbir ücret ödemeden (Kargo, vergi vs...) adresinize teslim ediliyor...
            Serdal abi üyelere dergi ne zaman geliyor dergi çıkalı kaç gün oldu hala ses seda yok??
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet yıllık... Dergimiz yılda 11 kez yayınlandığı için 11 sayı başka hiçbir ücret ödemeden (Kargo, vergi vs...) adresinize teslim ediliyor...
              Bence hicbirsey...

Ileride insallah üye olacagim, simdi ögrenciyiz daha..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Dergiyi bu sabah aldım.Genel anlamda beğendimi söyleyebilirim.Kapak ve takvimde çok güzel.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Dergim bu öğlen 12.40 da geldi hediye sade ama güzel olmuş daha okumadım dergiyi ama kapağı güzel gözüküyor
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• benim de dergim geldi, açıkçası masa takvimini vasat buldum..seneye her aya başka bir kapağı olan bir masa takvimi bekliyoruz

Yorum

• Dergi güzel olmuş fakat masa takvimi çok kötü,çok basit olmuş.Daha kaliteli masa takvimi olabilirdi.Her ay farklı kapakta,farklı temalarla daha gösterişli olmalıydı bana göre.

Yorum

• İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dergi güzel olmuş fakat masa takvimi çok kötü,çok basit olmuş.Daha kaliteli masa takvimi olabilirdi.Her ay farklı kapakta,farklı temalarla daha gösterişli olmalıydı bana göre.
                        Katılıyorum.Mesela her ay takvimin arka planına bir futbolcumuzun fotoğrafı olsa çok güzel olurdu
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Geçenlerde elime Galatasaray dergisi geçti inceledim....!!

İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum...

İki dergi arasında yaklaşık bir 100 yıl zihniyet ve profesyonellik farkı var..!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Burda Serdal beye sorum olacak inşallah yanıtlar.. Dergide ki sizi seçtik muhabbeti var ya hani tribünden bir kişi belirlenip ona dergi aboneliği veriliyor ha işte onla ilgili bir sorum olacak....

Bu kişiler neye göre seçiliyor ? eş dost muhabbeti mi var !!! nedense şimdiye kadar seçilen kişilerin sadece biri hariç hepsi kapalı tribününden..hepsi sanki seçileceğini bile bile poz veriyor. bu işte bir karın ağrısı var bence ondan sorgulamak istedim...cevapda bekliyorum..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burda Serdal beye sorum olacak inşallah yanıtlar.. Dergide ki sizi seçtik muhabbeti var ya hani tribünden bir kişi belirlenip ona dergi aboneliği veriliyor ha işte onla ilgili bir sorum olacak....

Bu kişiler neye göre seçiliyor ? eş dost muhabbeti mi var !!! nedense şimdiye kadar seçilen kişilerin sadece biri hariç hepsi kapalı tribününden..hepsi sanki seçileceğini bile bile poz veriyor. bu işte bir karın ağrısı var bence ondan sorgulamak istedim...cevapda bekliyorum..
                              Öncelikle Merhabalar Ufuk Bey...
                              Bu konuya takılınacağı hiç aklıma gelmemişti... Madem sordunuz cevap vereyim...
                              Birincisi bu kişiler rastgele seçiliyor... İkincisi üzerlerinde lisanslı ürün taşıdıklarına dikkat ediliyor... Kapalıdan seçilmelerinin nedeni ise büyük olasılıkla şudur; Önde fotoğraf çekmek için herhangi bir engel olmadığı için fotoğraflamaya uygun olması... İkincisi fotoğraf çekenlerin genelde kapalı tribün önünde durmaları da bunda bir etken olabilir... Son olarak da mesafe yakın olduğu için fotoğraf çeken kişi çektiği kişiyle göz teması sağlayarak, bir şekilde kendisini farkettirerek objektife bakmalarını, ya da ellirendeki atkıları göstermelerini talep ediyor... Tribünde fotoğraf makinesini kime doğrultsanız, çekenin bu tür istediğine doğal olarak cevap veriyor...
                              Yani karnınızı ağrıtacak bir durum yok... Bu kadar basit bir mesele için kafanızı da yormayın... Derginizi keyifle okumanız dileğiyle...
                              Trabzonspor Dergisi...

Yorum

• bir öz eleştiride ben yapayım

neden her iki sayfaya bir reklam koyuyorsunuz,derginin yarısı neredeyse reklam
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim