derginin bu ayki sayısında kalitesinin düştüğünü fark ettiniz mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
Eylemlerim sürecektir !!!
İlk olarak CeSS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe Beklenen Buluşma gerçekleşti.
Kurtuluş parkına gelmeyen , Fuardada bizi eken ÖzbalkeSli nihayet Konyaspor maçına gidecegimiz zaman ortaya çikti.
Hemde ne çıkış, Ankaranın sayılı pastanelerinden (İsim yazip reklam yapmayalim) almış olduğu bir otobüse yetecek şekildeki pastalarla bizi uğurlamaya gelen Sayin ÖzbalkeSli'nin uzatmiş olduğu zeytin dalini görüyor , bundan sonraki organizasyonlardada bu tip süprizlerinin devamini bekliyoruz...
Veeee beklenen ann ,
Ahaadaa ÖzbalKeSli ...

Değerli hazirun;
CeSS'in Kurtuluş Parkı'na gelmediğim iddiası külliyen asılsızdır. Ancak, fuara gelememem konusunda değerli dostumuz son derece haklıdır. Konu ile ilgili açıklamaya ve özür beyanıma başka bir sayfada yer verdiğim için burada tekrarlamayı gerekli görmüyorum.
Terbiyemize göre kabahat de ibadet de gizlidir. Bu nedenle poğaça konusunun sıklıkla gündeme gelmemesini tercih ederim. Yine de bu vesile ile konuya teveccüh gösteren tüm arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunarım.
Bundan sonraki organizasyonlarda da benzeri eylemlerimin süreceğinden emin olabilirsiniz. Zaten artık "söylem" aşamasından, "sizlerle birlikte eylem" aşamasına geçsem iyi olur diye düşünüyorum. Ancak, işlerimin yoğunluğu nedeniyle gerek aileme gerekse sosyal yaşamıma düzenli vakit ayıramıyorum. Aksamalar olursa kusura bakmayın...Sürekli dogru yönü gösteren tek yildiz KUZEY YILDIZIDIR !
Yorum
-
@Özbalkeşli
Söylem aşamasından çikip , Eylem aşamasina geçmene sanirim en çok sevinenlerden birisiyim. (Bunun bi otobüs dolusu getirdigin poğaçalarla ilgisi yok
)
Atişmalarimizdaki yaniliş anlaşilan bir konu var , onu açikliğa kavuşturalim önce. Özbalkesli ile herhangi bir sorunumuz olmadi arkadaşlar , sanki öyle bir hava varmiş gibi yazip durduk ama hepsi mizahi bir çerçevede. Başligin hit almasini saglamakti amaç . ( ama yinede Kurtuluş parkina gelmeyen Özbalkesliydi
)
İhtiyar heyeti bir üye daha kazandi. Hepimizin işi gücü var tabiki , ama gör bak bir iki organizasyona katildinmi burdan kopamayacaksin. Yengeyle papaz olacaksiniz ondan sonra. Söylemedi deme.
Pazar günü maçi dernekte seyredecegiz. Yeri biliyorsun (Elin boş gelme
).
2 hafta sonrada Kayseri deplasmanı var , şimdiden işini ayarlayiver.
Dip Not :Aytekin'in (Aytex) hepinize çok selamı var bu arada.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Pazartesi günü Mart sayısı çıkacakmış bugün onu ögrendimİlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemart sayısı ayın kaçı oldu hala piyasada değil
Yorum
-
Trabzonspor Dergisi | Mart - Sayı:42
Mart sayısında;
Faruk Kanca,Ceyhun Eriş,Sabit Sabır,Osman Arz,Hilal Coşkuner,Erdoğan Gönüller ile söyleşiler ve Trabzon gecesi,Her Yörüyle Trabzon Etkinlikleri haberleri bulunmakta.
Bu sayıyı okuduğumda aklımda kalanlar. ;
-Teknik yorum kısmı olmayabilir ne de olsa her ay benzer cümleler var.
"Buna bir de Hüseyin'in kart cezalısı olması eklenince eksiklerimiz bir hayli artı."cümlesiyle yazıya ayrıca hoş bir anlam katmış.
-Faruk Kanca ile yapılan söyleşinin dikkatli okunması gerektiğine inanıyorum.Benim sinir katsayımı artıran harika! açıklamalar var.
-Ajanspor'un Ceyhun'la yaptığı söyleşiyi daha çok beğendim.Niye cevabı verilmiş bir konu soru haline getirilip tekrar sorulup aynı cevaplar alınır.Aynı sorun Osman Arz söyleşinde de var.
-Hilal harikasın.
-Her Yörüyle Trabzon Etkinlikleri haberinde BMN bahsetnese de 3 resimle yerimizi almışız.Erkan ağabey 2 resimde yer alarak ününe ün katmış
.
-Erdoğan Gönüller'in kitap okumanın önemini anlatırken verdiği olayı,okumanın önemini anlatırken sık sık kullanacağım.
-Karikatür konulmaması iyi olmuş.Seviyeyi yükseltemiyorsan kaldırmak en iyisi.
-Dergideki resimlerin renkleri koyu olmuş.İmla hataları azalmasına rağmen hala var.
-Atilla Bey'e yazı için teşekkür ederim.İnşallah Şampiyonluk öyküleri Nisan sayısına yetişir.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
Bu ay dergi piyasaya erken çikmiş.
Bekliyoruz bakalim bize kaçinda ulaşacak.
Dergi gelene kadar , Dergiyi alan arkadaşlarimiz bizlerle ilgili bölümleri buraya taşiyabilirlerse iyi olur.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Düzenledik kardeşim!..
.
Yorum