Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

Trabzonspor Dergisi Haziran-Temmuz sayisi satisa çikti
    </font>
    Trabzonspor Dergisi�nin Haziran-Temmuz sayisi dopdolu içerigiyle birlikte bayilerde satisa sunuldu.

<div align="center"></div>

2005/06 Sezonunda takimimizin sergiledigi performansi degerlendiren ikinci kaptan Hüseyin Çimsir, Trabonspor Dergisi�ne verdigi röportajda acimasizca özelestiri yapsa da gelecege umutlu baktigini vurguladi.

1980�li yillarin ortalarinda giydigi Trabzonspor formasi altinda futbolu birakan �Atmaca� lakapli unutulmaz kaptanimiz Kemal Serdar�da Trabzonspor Dergisi�nin bu sayinin konuklari arasinda yer aldi. Serdar, geçmisten anlattigi hikayelerden yeni futbolcularin dersler çikarmasini isterken, Trabzonspor�un hedef çitasini asla düsürmemesi gerektiginin altini çizdi.

Futbol yöneticiliginde geçmis tecrübeleri de bulunan Trabzonspor Baskan Yardimcisi Yusuf Simsek, yönetim kurulunun projeleri ve kulübün hedefleriyle ilgili okuyucularimizi bilgilendirdi.

Bugün Trabzonspor altyapisinda yetisen çogu oyuncunun zerinde emegi olan ve 13 yildir kulüpte çalisan PAF Takimi Teknik Direktörü Erol Tonbul, altyapidaki misyonlarini ve oyuncularinin yasadigi sikintilari anlatti.

9 Haziran�da baslayacak ve Almanya�da düzenlenecek olan 18. Dünya Kupasi�na katilan tüm takimlarla ilgili genis bir rehberin bulundugu �Dünya Kupasi Özel Dosyasi� da Haziran-Temmuz sayisinda yer aldi.

Kemençe ustasi Yusuf Kemal Keskin�le kemençe ve Karadeniz müzigi üzerine bir sohbet.... �Trabzon Bilardo�,�Kizlar Manastiri� dosyalari da dergimizin içerigini süsledi.

vaaay Hüseyin çok karizma çikmis [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• ben derginin hemen hemen her sayısını alıorum..bülent gürkan çok iyi bir iş çıkarıyordu ekibiyle birlikte...yazık oldu...böyle bir zorbalık olamaz böyle bir vefasızlık olamaz...bizi dergiden mi soğutmaya çalışıolar anlamıorum..ama bakalım yeni sayıda hangi eksikleri(!) tamamlayabilmişler!!!görücez...

Yorum

• hüseyinin oldugu dergi de bende warım taraftar kosesı kıbrıstan burak

resmin aynısı da burda www.xturk.net/laz
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trabzonspor Dergisi Ağustos Sayısı

Resmi sitedeki haber:

Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos sayısı yenilenen tasarımıyla bugün piyasa çıktı.

Trabzonspor Dergisi’nin Ağustos Sayısı’nın kapağında yer alan Teknik Direktör Sebastião Lazaroni, Türkiye’ye dönüşünü Bordo-Mavili kulüple yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, taraftarların vereceği desteğin takımın başarısındaki en önemli faktör olacağını vurguladı. Lazaroni, “Onlar 12. adamımız gibi davranmalı. Stadyumda oluşturulacak atmosferle rakiplerimizi baskı altına almalıyız” diye konuştu.

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman kulübün ekonomik durumuyla ilgili bilgiler verdiği röportajda, kulübe gelir katacak projelerden bahsederek, stadyum konusundaki planları okuyucularla paylaştı ve ekledi: “Bence en büyük proje şampiyonluktur.”

Almanya’nın Oberstaufen kasabasında yapılan 20 günlük hazırlık kampı birbirinden güzel fotoğraflar ve bütün detaylarıyla 27 sayfalık özel kamp günlüğü dosyasında okuyucularımıza ulaşacak.

Ankaragücü’nden büyük çabalar sonucunda transfer edilen golcü futbolcu Umut Bulut, uzun süren transfer hikayesinin perde arkasını, futbolculuk kariyerini ve Trabzonspor’la ulaşmak istediği hedefleri Trabzonspor Dergisi’yle paylaştı. Umut, gerekli şartların oluşması halinde şampiyonluğun kesinlikle hayal olmadığını vurguladı.

İki yıl öncesine kadar 3. Lig ekiplerinden Çorumspor’da futbol hayatını sürdüren Murat Ocak, buradan önce Milli Takım’a daha sonra da Trabzonspor’a uzanan futbol ve özel yaşantısını bu sayıda anlattı.
          Türkiye Futbol Federasyonu’nun unutulmaz başkanlarından Hasan Polat, kendisiyle yapılan söyleşide Trabzon sosyal hayatı ve Trabzon’da futbol üzerine görüşlerini dile getirdi.
          Ayrıca bu sayıda, “Doğu Karadeniz’de Yaylacılık Geleneği, “Bordo-Mavi Mizah” ve “Teknik adamlığın Da Vinci şifresi” dosyaları yer aldı.

2006-2007 Poster fikstürü de okuyucularımıza armağan olarak sunuldu.

5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle Ağustos sayısıyla da okuyucuların ellerinden düşmeyecek.

Yorum

• SEBASTIAO LAZARONİ

TS Dergisi: Trabzonspor’un 23 yıldır şampiyonluk yaşamamış olması teknik ekip ve futbolcular üzerinde büyük bir seyirci baskısı yaratıyor. Siz kendinizi bu baskının içinde hissediyor musunuz?

Lazaroni: Öncelikle ben kendi adıma Trabzonspor’un şampiyonluğu çok çalışacağıma ve elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz verebilirim. Doğal olarak bütün takımların hayali şampiyon olmaktır. Bizim güç olarak da buna hazır olduğumuzu saha içinde göstermemiz gerekiyor. Ligde oynayacağımız her maç bizim için bir final havasında geçecek. Bu noktada seyircilerin bizim sahadaki 12. adamımız olmasını istiyoruz. Açıkçası bizim amacımız mevcut olan bu baskıyı lehimize çevirip hedeflerimize ulaşmak amacında olacağız. Diğer kulüplerin ekonomik durumları daha iyi olabilir, takımlarında teknik kapasitesi daha yüksek oyuncular olabilir ama biz bütün Trabzon şehri olarak gerekli atmosferi yakalayabilirsek o zaman diğer takımlarla savaşabiliriz.

TS Dergisi: Trabzonspor’un son yıllarda Avrupa kupalarında ön eleme turlarında elenmek gibi bir sıkıntısı var. Son iki senede alınan şanssız yenilgiler var. Bu sene de UEFA Kupası’na ikinci ön eleme turundan itibaren katılıyoruz. Geçmiş şanssızlıkların yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?

Lazaroni: Türk futbolu halen hızla gelişmekte. 2002 Dünya Kupası’nı hatırlayacak olursak, orada büyük bir başarı yakaladıktan sonra ülke bir anda hızlı bir düşüş içerisine girdi. Daha alçakgönüllü olunması gerekiyordu. Şimdi öyle olmalıyız. Kalitemizi bilerek ama karşı tarafı da küçümsemeyerek ön eleme turunu geçmemiz gerekiyor.

TS Dergisi: Japonya ve futbol demişken hemen konuyu Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’ya getirelim o zaman. İki Brezilyalı teknik adam iki ezeli rakibin başında. Bu rekabet nasıl geçer, Zico’yu bize nasıl anlatırsınız?

Lazaroni: Zico başta çok iyi bir insan. Kendisi eşine az rastlanır bir futbolcuydu. Onu çok küçük yaştan beri tanıyorum ve çok severim. Onunla aynı ülkede çalışacağım için çok sevinçliyim. Kendisiyle Flamengo’da birlikte çalışmış ve şampiyonluk sevinci yaşamıştık. Bu yüzden Zico beni çok iyi tanır. Biz onla ailece görüşürüz. Saha içinde onu diğer tarafta görmek benim için çok ilginç bir duygu olacak.

Kaynak: TRABZONSPOR DERGİSİ
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• UMUT BULUT

Trabzonspor Dergisi: Trabzonspor seni kadrosuna katmak için uzun bir süredir yoğun çaba sarfetti. Transferin neden daha önce gerçekleşmedi?

Umut Bulut: Trabzonspor’un bana olan ilgisi yaklaşık iki yıl öncesine kadar uzanıyor. Ancak, hem o dönemde bonservis bedeli olarak önerilen rakamın düşük olması, hem de Ankaragücü’nün iki yıl üst üste küme düşmeme mücadelesi vermesi transferimin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı. Fakat bu yıl Trabzonspor işi çok ciddi tuttu. Önce kulüpler seviyesinde anlaşma oldu, ben de daha sonra Başkanımız Nuri Albayrak’la şartları netleştirince transferim gerçekleşti.

TS Dergisi: Bu sene Trabzonspor forvet mevkinde önemli oyunculara sahip ve bu pozisyonda büyük bir mücadele yaşanacak gibi gözüküyor. Bu forma savaşının içinde olmak seni tedirgin ediyor mu?

Umut: Kesinlikle çekinmiyorum. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün büyük oyuncuları olması normal. Ama ben de buraya Ankaragücü’nde oynadığım futbolla geldim. Sonuçta hepimiz Trabzonspor’un menfaatleri için çalışacağız. Umarım başarılı oluruz. Ben kendi adıma Trabzonspor’a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım.

TS Dergisi: 22 yıldır şampiyonluğa hasret olan bu seyirci oyuncular üzerinde ister istemez bir baskı kuruyor. Özellikle de takım geçen sezon beklenenden düşük bir performans sergileyince bu baskı daha da arttı. Bu tür bir psikoloji içinde oynayacak olmak sende nasıl duygular uyandırıyor?

Umut: Aslında, ben benzer bir baskıyı farklı bir şekilde Ankaragücü’nde zaten yaşıyordum. Çünkü takım küme düşmeme mücadelesi veriyordu ve taraftarların da bu yolda bizi baskı altına aldığı oluyordu. Belki şampiyonluk beklentisi içinde olan bir takımda oynamadım ve seyircilerin bunun için yarattığı atmosferi tam hissedemedim ama ben taraftarları anlayabiliyorum. Çünkü uzun 22 yıllık bir hasretleri var ve bunun sona ermesini istiyorlar. İşimiz kolay değil ama vereceğimiz mücadeleyle sonunda onları mutlu etmek istiyoruz.

Kaynak: TRABZONSPOR DERGİSİ
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• 86. sayfa resmen lekelenmiş !
                dergi editorleri umarım bu konuda hassasiyet gösterirler. Her fotograf konacak diye bir kural yok !
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
                  86. sayfa resmen lekelenmiş !
                  dergi editorleri umarım bu konuda hassasiyet gösterirler. Her fotograf konacak diye bir kural yok !
                  abi 86.sayfada ne var?

Yorum

• 2 gs formalı 3 formasız 1 Trabzonspor formalı 6 kişinin resmi
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Trabzonspor dergisine Internetten online abone olabilirsiniz.TS üyelerine indirim de yapılıyor.
                      Abone olmak için tıklayın
                      7-8 aydır aboneyim çok memnunum.dergi her ay iş yerime kargo ile geliyor.
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Hayde hayırlısı olsun bakalım. İnşallah sonunda Şampiyonluk Eki verecek bir sezon açmışlardır.
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bebişimin resmini göndermiştim ama yayınlanmamış canları saolsun kısmet bi sonraki sayıya artık
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

• fikstür veriyormuş inşallah şanpıyonluk posteri verdiği dergiyide alırızz
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ALLAHIM inşallah o günleri gösterir

Yorum

• Bu sefer dergiyi alırım inşallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim