Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dergiyi bugün gözden geçirdim güzeL konuLar varmis.Aksam da keLimesi keLimesine okuyacagim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ya baska bi konuda bahsi geçmisti,acaba gerçekten bu ay dergimide takimimiz için bahsedilen o garip yakistirma varmi???
      Tek yildiz,tek büyük...
      Oflu...

Yorum

• Ne gibi arkadasim,anlayamadim da??
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• her ay en az üç dergi aliyoruz millet alsin diye ugrasiyoruz herkes trabzona katki için ugrasiyor ama istahmi kaldi...
          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• 1. AYni dergiyi iki aydir okuaktan sayfalari kopmaya basladi...

2. Bir dünya mail attim dergiye bol bol antreman resimleri koyun diye bu sefer ise yarar insallah...

3. 15 gün kaldi...

Yorum

• <br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 51);">
              Arkadaslar dergi yöneticilerine bu ay açilis organizasyonunun CD ye
              aktarilmis olarak dergiyle beraber verilmesi için mail yollayalim...</span><br style="font-weight: bold; color: rgb(204, 0, 0);">
              <br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 51);">
              Sadece açilis sölenleri veya maçlarla beraber 2 cd seklinde olabilir ve de inaniyorum muhtesem bir arsiv olacaktir...</span><br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 51);">
              Konfetiler,Futbolcularin çagirilmasi tezahüratlar...Bunlari sadece 20.000 kisi görebildi...</span>[img]smileys/smiley19.gif[/img]<br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 51);">
              Görüslerinizi bekliyorum...Bizi kiracaklarini sanmiyorum eger yogun bir istek yaparsak...Haydi arkadaslar...</span>

Edited by: Tmac61

Yorum

• Birazdan dergiye gidecegim. Önerinizi iletirim.

Yorum

• gerçekten iyi bir fikir. üzerine gidilmesi gereken bi konu. elimizden geldigince destege haziriz..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Temmuz Agustos ortak tek bir sayi çikmamismiydi. Ölü sezon oldugu için....
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

• o zaman eylül sayisina olsun ama olsun. harika bir fikir...
                      Ilker

Yorum

• İlk olarak Emin tarafından gönderildi
                        Temmuz Agustos ortak tek bir sayi çikmamismiydi. Ölü sezon oldugu için....
                        o dedigin haziran -- temmuzdu [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Evet arkadaslar çok iyi bi konu bu.trabzondaki usaklar bol bol eglendi ama biz burda show tv ye kaldik.o seyircinin coskusunu ve o atmosferi görmek bizimde hakkimiz insaallah bi güzellik yaparlar.
                          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• agustos sayisi yarin basima veriliyor..su anda ellerinde goruntu yok..bu isteginiz o yüzden yerine getirilemiyor

Yorum

• bencede gerçekten güzel bir fikir insallah bunu dikkate alirlar cünkü bu müthis acilisi görememek cok aci
                              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• yaw mail aticaginiza burda lazanist ve aytekin abi var onlara özel mesaj atin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim