İlk olarak CeSS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
dergiyi sattırmak görevi kulüpte çalışanlar kadar bize de düşüyor. kendi adıma hala bir kişiyi bile ne kulübe üye yapabildim ne de dergi abonesi yaptım...
ayrıca dergi içeriği konusuna gelirsek bizler gibi hergün dakikalar hatta saatlerce bmn ve sanal alemde Trabzonsporu takip edenler için yeni birşey bulmak çok zor diye düşünüyorum. dakika dakika saniye saniye herşeyden haberimiz oluyor... o yüzden kendi adımıza dergiden çok fazla birşey bekleyemeyiz, ama önerilerimizi yeni yetişmekte olan nesilin faydasına olacak şekilde sıralayabiliriz. dergi içeriği olur, bileklik olur, poster olur, sıkı bir röportaj olur ....
Yorum
-
Süleyman abinin önerisi bence çok güzel. Trabzonspor Dergisi mümkünse soyunma odalarına insin. Bol bol fotoğraflarla bunu yayınlasın. Tabii hoca tarafından engelleri yoksa...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
kutoz
Malesef bu konuda engel var. Soyunma odasına giriş yasağı varİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman abinin önerisi bence çok güzel. Trabzonspor Dergisi mümkünse soyunma odalarına insin. Bol bol fotoğraflarla bunu yayınlasın. Tabii hoca tarafından engelleri yoksa...
Ama kimin tarafından, varın ona da siz karar verin.
Bu arada sevgilir arkadaşlar,
Derginin taraftar köşesi için, gerek makale gerekse fotoğraf bulmakta bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntıyı gidermek için, yardımcı olmak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur.
Yorum
-
dergi geldi.hayret bu kez nisan ayına girmeden mart sayısı ulaştı.faruk Kanca,sırlar dünyası.
garip şeyler bunlar."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
-
acaba bir tek ben mi yasiyorum sikintilari diye dusunuyordum. benim dergim de dun elime gecti, en uzun bekledigim bu aydi herhalde. zaman gectikce teslimattaki gecikme daha bir fazla oluyor gibi geldi bana...
benim icerik, duzen vs ile ilgili bir sikayetim yok, daha dogrusu klubumun dergisi oldugu icin bos sayfa bile verseler, ufak bir destek mahiyetin de aliyorum.
yalniz dergiyi hazirlayanlarin, takim, camia, vs ile ilgili ne kadar alakali olduklarindan supheliyim. bu sayida "malum takim" a ait taraftar sloganini (su hepli mepli bi slogan var ya" bizim taraftarimizi resmederken kullanmislar. allahaskina bu kadar mi bihaber olur bu isi ustlenen kisiler. bir soz ve sloganin kime ait oldugunu, veya kimleri cagristirdigini bilemeyenlerin hazirladigi dergiyle ilgili suphem olmasi yanlis midir???
sayin editor eger burayi takip ediyorsa umarim cevaplar. zira dun hem dergi@trabzonspor.org.tr ye hem de editore mail attim ama otomatik bir cevap bile gelmedi.
belki basit birsey ama bana gore onemli. benim dergim, benim klubumun dergisiyse sadece bana, bize ait seyler olmali....HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
Derginin mart sayısı 42.sayı,abonesi değilim ama 42 ay boyunca sadece 2 sayısını almamışım neden almadığımı bende bilmiyorum,bizleri peşinden koşturan bu dergi yi almamızın sebebi ne ayda yılda vermiş olduğu bir poster nede içeriğidir bizleri peşinden koşturan arkadaşın dediği gibi TRABZONSPOR adına çıkıyo olmasıdır.İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde derginin tarihsel bir bölümü var. Sizi bilmem ama ben bu bilgileri yıllardır araştırıyorum ve birçoğuna ilk kez tanık oluyorum. Sırf Trabzon'da ki sporun tarihsel gelişimini okumak adına, dergiyi alabilirim.
Gerçi içeriği boşta olsa alırım, üzerinde yazan TRABZONSPOR yazısı için. Nede olsa, taraftarı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum kulübümün adını taşıyor...Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
Evet dergimizin editörü burayı takip ediyor ve zaman zamanda yazılanlara cevap veriyor. Mail attığınız yerlerden otomatik cevap gelmez ama genellikle kısa zamanda cevap veriyorlar(en azından şimdiye kadar öyleydi). Bilginize...İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayin editor eger burayi takip ediyorsa umarim cevaplar. zira dun hem dergi@trabzonspor.org.tr ye hem de editore mail attim ama otomatik bir cevap bile gelmedi.
Yorum
-
Dün dergi gelmediği için ilk önce 444 1967 nolu telefonu arayıp durumu izah ettim gün içersinde size döneceğiz dediler.Daha sonra Trabzon'u aradım onlarada şikayetimi bildirdikten sonra ellinci sefer verdiğim telefon ve adres bilgilerimi yine verip gün içersinde size döneceğiz dedikten sonra kapattık.Hala dönecekler..Arkadaşımın aldığı dergiyi okuma fırsatım oldu.dergi aynen olduğu yerde duruyor.
Yorum
-
Naim
Sırlar Dünyası?
Yahu AtillaBey Fotoğraf Hobiniz Var bunu anlıyoruz
Fotğraflarınızı yayınlayıp mutlu olmakda istiyorsunuz bunuda anlıyoruzda
Güzel Abicim Ne işi var o fotoğrafların Trabzonspor Dergisinde Ne alakası var dergiyle?
Takımın tek Resmi Basılı Matbuatına Soyunma Odasından Antremanlardan Görüntüler Koyamıyorsanız Bırakın Boş kalsın
Ziya Doğan Sebebiyle Bu sayfalara Görüntü Konulamamıştır diyinde tepkimizi gösterelim.
Ama sizin için Değerli Benim Trabzonspor Dergisi için Saçma bulduğum fotoğrafları koyup ne diye basitleştiriyorsunuz bu konuyu?
Karikatürlere bile ağzımızı açmadık ne kadar amatörce olsada Trabzonsporla alakalıyıd
Fotğraflarınızın Trabzonla Trabzonsporla ne alakası var ben çözemedim.
Fotoğraflarınızı yayınlayacaksanız kendinize özel dergi bastırın Sayfa doldurmak için bu numaralara gerek yok.
Aytekin Akayla o kadar kapışmamıza birbirimizi kırmamıza rağmen adamlar işlerini düzgün yapıyordu en azından röportajlar okunuyordu.
Dergiyi Trabzona Aldınız ama Trabzonspordan Daha da uzaklaştırdınız.
Yazık!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum