Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• JEFFERSON POSTERI veriyor...[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]</span></font>

Yorum

• Bugün kulüble görüstüm ayin 11 de çikacakmis...Tabii bize ancak 21'inde gelir[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Postere bogdular bizi yaww. Açilisin cd'sini verir insan göremeyenlerde görürdü kötümü

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Duvarda ve dolapta yer kalmadi posterlerden...

11 ay x 11 poster= Bütün ev ve camlar poster...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Ben bugün Adapazari otogarinda gördüm...

Murat & Yeşim
          FATİH
          GÖKDENİZ---Loading:)
          BAYRAKTAR

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
            [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Duvarda ve dolapta yer kalmadi posterlerden...

11 ay x 11 poster= Bütün ev ve camlar poster...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ben bizim apartmanda merdivenlerde duvara astim 3 tane. simkowiak , gökdeniz, fatih sultan tekke .
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• ben daha bu ayin dergisini alamadim yahu[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              ...anti-klişe timi...

Yorum

• umarim dergi aboneligi bitmemistir. yada biterse arayip haber verirler herhalde diye umuyorum.

Yorum

• ya abi bizim dergi adam olsa azcik aklini çalistirir su derginin yaninda azcikda biseyler verir mesela gol görüntüleri olsun iste açilis görüntüleri filan yani sadece posterlen olmuyor bu isler bakiyorumda diger dergilere resmen kiskaniyorum ayip ya gerçekten ayip her ay bi posterlen geçistiriyorlar bizi [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Kiskandiginiz dergi de 5kurussuz gslilerin dergisi...200-300 daha fazla
                    satalim diye ne var ne yok verecekler yakinda...1 alana 1 bedava[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• istanbulda kadiköyde ki milli maça giden bi arkadas söylemisti. ezik febelilerin dergisini dagitmislar stadda giriste. sonrda sukadar sattik diyo ezikler [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaslar 2004-2005 Sezonunda gol krali olan Fatih Tekke nin attigi birbirinden güzel o golleri de bi cd de toparlayip dergiyle birlikte versinler.(Hepsi Jeneriklik Goller Ilerde Futbol Okullarinda Gösterilebilir.)

Ayrica gol kralimiza yönetim herhangi bi ödül veya prim verdi mi?(Bu yönetimin böyle biseyi düsünecegini sanmam ama)

Bu konu hakkinda bilgilendirirseniz iyi olur.
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                          istanbulda kadiköyde ki milli maça giden bi arkadas söylemisti. ezik febelilerin dergisini dagitmislar stadda giriste. sonrda sukadar sattik diyo ezikler [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

ben dalga geçilsin diye laf olsun diye yazi yazmiyorum burada haberiniz olsun ilk oalrak

simdi bizi baskalarinin eziklerinin geselilerin dergsi ilgilendirrmez biz adam gibi yapalim bak nasil satiyor bu dergiyide alanlar sirf TS ye yardim olsun diye alanalrdan çogunluktadir bunu herkes biliyor yani neden adam gibi biseyeler vermiyorlar taraftarlara yani fatihtekkenin golerini verebilirsin koskoa bir TS takimi çok mu zor bir Cd hazirlamasi
                          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• slm TRABZONSPORLULAR trabzonspor dergisinin iyi hazirlanmadigi kanasindayim. taraftarin hem satin alinmasi saglanmali hemde kamaoyunda gündem yaratmali.yalniz futbolcularla röportajlarla yetinilmemeli.

Trabzonspor sohbetleri için msn adresim tanerbayir@hotmail.com

see you

Yorum

• Fatih tekke'nin bir fotografinin 45 $ oldugu bir ortamda o kadar golün telifleriyle birlikte alinmasi çok zor...

Yorum

• sana katiliyorum ama trabzonspor takimi dergisiyle bir ekol olmali weya reklamini iyi yapmali....
                                zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim