Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Poyraz_28

Dergi satışa sunulduğu günden en fazla bir gün sonra Kızılay'daki Dost Kitabevi'ne geliyor diye biliyorum.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Özellikle Ankamall'da ki D&R'ye soruyorum her ay. 2008 Şubat ayından beri dergi gelmiyor oraya. Doğrudur en çok Dost Kitabevi'ne geliyodur. Ama sadece oraya geliyodur bana göre. Bu sorumsuzluktur. Dergi yetkilileri bunları görmezden gelemez.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sonrada eleştirince tepki çekiyoruz...

Bu insanlar bu kafayla dergi falan çıkaramaz....

Bu işi liyakatlı profesyonel insanlara vermessen eline yüzüne bulaştırırsın...

Ne zaman çıkacak dergi ay sonundamı...!!

Artık biz abonelerde önümüzdeki yıl gelir..!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Dün nereye sorduysam derginin yeni sayısını bulamadım.

Bekliyoruz bakalım..
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yeni sayımız bumu acaba ?

Yorum

• Hayır, Ekim 2008 sayısı olması lazım.

Yorum

• Ayıptır yaa bu nasıl bir dağıtım şirketi böyle.Diğer istanbul takımlarının dergileri ayın birinde kitapcıların önünde yerini alırken bizimki neden ay sonuna doğru geliyor ya...Buna sebep olanlar araştırılmalı ve acilen bu duruma çözüm bulunmalı. Ayıptır ya dün bütün Ankara'yı dolaştık dergi yok ya.
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü ;)

Yorum

• Dergimizin 64. Sayısı çıktı

Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin 64. sayısı piyasaya çıktı. Trabzonspor Dergisi, 116 sayfalık dopdolu içeriğiyle birlikte bayilerdeki yerini aldı.

Dergimizin bu ayki sayısında, takımımızın gol yükünü taşıyan Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un röportajı ve özel fotoğrafları bulunurken, Alanzinho ve nişanlısı Carla ile Ayasofya müzesininde konuştuk. Alanzinho bizden Ayasofya hakkında bilgi, biz ise ondan özel yaşamıyla ilgili ayrıntılar, ilk izlenimlerini ve geleceğe yönelik mesajlarını aldık.
                  Trabzonspor'un eski futbolcularından Ahmet Ziya Atasoy'la geçmişi irdelerken bugün hakkındaki görüşlerini aldık.
                  Tabzon ve Trabzonspor aşığı Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'ün Akyazı Projesi ve 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları konusundaki değerlendirmelerine yer verdik.
                  Basketbol takımımızın başarılı ve genç oyuncusu Ogün Sevinç, Beko Basketbol Ligi'e çıkacaklarını savunduğu röportajın da yer aldığı 64. sayımızda geçtiğimiz günlerde görevi devreden Divan Başkanı Nizamettin Algan ve Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın önemli mesajları bulunuyor.
                  Bu ayki sayımızda ilk kez hazırlanan "Onların Kaleminden" bölümümüzün konuğu Cale oldu. Cale, Hırvat - Sırp savaşını başlattığına inanılan futbol maçını yazdı.
                  Geçtiğimiz günlerde sona eren taraftar projesi yarışmasını kazanan Ali Fuat Saruhan ve Emin Yükünç'ün çıkış noklatarını anlattıkları iki sayfalık röportaj ve geçmişte Kazım Koyuncu'yla birlikte müzik yapan bugünlerde onun izinden giden Gökhan Birben'in geniş söyleşisi okuyucuları bekliyor.
                  Mart sayısında ayrıca takımımızın Şubat ayında oynadığı maçlar, kulübümüzden haberler, tarihten sayfalar, Karadenizspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu röportajı da bulunuyor.
                  Birçok önemli konunun yer aldığı ve 5 TL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriği ve değişen tasarımıyla beğeninize sunuldu.

Yorum

• Cale'nin yazdığı yazıyı merak ettim.

Yorum

• Tırstım birden..Oyy Dedim Ömer Üründülle Söyleşi felanmı yapmışlar..
                      "Gollektif Futbol" Yapmayın bunu ..
                      En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 14:15.
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• bakalım dergi mersin/anamur'a kaç haftada gelecek....
                        belki de gelmiyordur...
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kapak güzelde hani benim logom?
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ne logosu Uğurtan
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor logosumu acaba ?

Yorum

• güzele benziyor dergi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim