Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fikrinize katiliyorum...Yaslanalacak Cd lerden olur...
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• hep destek tam destek.. kesinlikle super olur.maalesef saygideger medya ancak maci veriyo;onu da banttan.....
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Umalimki dergi bu organizasyonu yapsin veo muhtesem açilisi kaçiran onbinlerce taraftarimizin yüzü gülsün.
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• bencede mükenmel bir fikir.
          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Bunun için ne yapabiliriz. mail yollayip cd mi isteyelim fikri olan yokmu. dergimiz okuyucularinin isteklerini ciddiye aliyor. ve biz bunu istesek eminim yaparlar böyle bir cd.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• ben bu dergiyi ankarada bulamiyorum????

Yorum

• FOREVER61_yönetici grubundanbi arkadaskonu basligi açildiginda dergiden birileriniziyarete gideceklerini söyledi ve bu arzumuzu ileticek insallah.Olmazsaresmi sitemizden email atabiliriz yani bu arada angaralist nasil bulamiyosun abi öyle sey olurmu yaaaa türkiyenin baskentinde trabzon dergisi yok allah allah sen iyi bak kardes vardir oralarda yaw. Edited by: immortal_TS
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Umarim yetkililere iletilmistir....

Yorum

• arkadaslar bundan öncede kupa finali cd si ve diger aktivitelerle ilgili cd ler hakkinda dergiye 5-6 sefer mail attim ama bi sonuç çikmadi isallah verirler ama sanmiyorum biz bunu bile beceremiyoruz
                    UGRUNDA ÖLMEYEN FENERLI OLSUN
                    TABUTUMUZ BORDOMAVI
                    CEHENNEMDE ATESINLE KAVUR BIZI
                    BORDOMAVI
                    [/b]<font size=\"4\">www.baskents.net

Yorum

• insallah eylul ayinda olur artik

Yorum

• insallah eylul ayinda olur artik

aynen...
                        SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• İlk olarak angaralits tarafından gönderildi

ben bu dergiyi ankarada bulamiyorum????

Kolayi var kardes abone ol evine gelsin...Sen degil o seni arasin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• sülüklerin dergileri piyasada bizimkinden ses seda yok????

AKibeti nedir acaba...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• takim posteri verecekmi dergi?
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim