Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sonunda buldum aldim dergimi cok mutluyum yeni aldim ve bitirmek üzereyim bi solukta okudum walla poster isine gelince bence 2 ayri poster werilmeli bole olmuyo
    ...anti-klişe timi...

Yorum

• bende en kisa samanda alicam insallah
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• dergi bu ay çok güzel ts club la ilgili yazilar çok güzel artik bi marka olusturdugumuzu anladim ama bu marka çok büyük

Yorum

• Adam çok büyüdük eskiye nazaran sürekli yeni eleman aliyoruz diyor...

Holding olduk yahu...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• <a href="http://www.gunebakis.com.tr/yazilar.asp?yazaradi=Servet%20Özkara</a target="_blank">
            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
              Dün 10.08.2005 itibariyle Dergi elime geçti...(bursa)

1. Poster süper....Jefferson uçarken çekilmis güzel bir pozu var...Arkasida da lig fikstürü(orada yattarayi omuzlara alan 2 BMN üyesi var kimdir onlar [img]smileys/smiley4.gif[/img])

2. Ilk sayfanin kazim koyuncuya ayrilmasi ve eski röportajlarindan kesitlere yer verilmesi çok anlamli...

3. Mehmet Yilmaz ve Eller-Jefferson röportajlari güzel olmus...Jefferson'un havali taban nikelarina vuruldum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Gerisini de alinca okuyun artik...

tisörtlü olan benötekiside bora sönmezin kardesi firfir
              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Geldi okudum moralim bozuldu,su rum maçi oynanmadan önceki yorumlar ve roportajlar beni yine kahrettirdi

Yorum

• Bizim Trabzonspor'umuza olan sevgimiz "Kara Sevda" gibi...Içinde acisi bol,kahri fazla...Ama kara sevda iste vurulmusuz bir kere yapacak bi sey yok...

Yorum

• Kale Arkasi zabitlari- Kamil Anahar'in "Jet Imam" hikayesi komik bir hikaye... Belki dergiyi almayanlar vardir, onlar için kisa pasajlar...

Trabzon sahilleri betonlasmamis.. her taraf yemyesil.. Brezilya'nin Rio sahillerini andiran Trabzon'da uzun yillar öncesi mahalleler arasi maçlar büyük seyirci toplar, 7'den 70'e herkes bu maçlari izlerdi..

Yine bir Çömlekçi-Arafil karmasi ile Senol Günesli Sotka karmasi arasinda Çömlekçi'de bir maç oynanmaktadir.Maçin hakemi ise ayni mahallenin "Jet imam" lakapli hocasidir.

Ancak, Çömlekçi'nin hizli delikanlisi Babanoglu Ismet hakemi bir türlü rahat birakmaz. Jet imam ise maçi izleyen mahalle büyüklerine dönerek "Ben bu maçi daha yönetmiyorum. Ismet hep üzerime geliyor" diyerek sitem eder. Büyüklerin araya girmesiyle maç devam eder.

Lakin... bir süre sonra maçin bitimine az kala, camidan müezzinezan okumaya baslar... Bizim Jet imam "Ben düdügü bu sefer gerçekten birakiyorum.Camidençagriyorlar." diyerek namaz kildirmak için cemaatin basina geçer...

Trabzon'da futbol iste böyle bir seydir...
                    Sadece Trabzonspor!

Yorum

• Güzel olmus..

Yorum

• evet güzel olmus ama bence çok daha güzel olabilir. yapilabilecek öyle seyler varki. hepimiz aslinda bunlari dile getiriyoruz. ama dedigimizle kaliyoruz. koca trabzonspor sadece 1 posterle geçistirmemeli isi. yeni sayiyi almak için insanlar heyecan duymali. ama bizde böyle hediyeler ne yazikki olmuyo.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Açikçasi beni bir sonraki sayisini heycanla bekletecek bir yani yok ama bizimkisi destek olsun.Aslinda dergiyi bu zihniyetten kurtarip belli bir çizgi belirlenmeli ........

Yorum

• İlk olarak aytex tarafından gönderildi

her daim önerilerimizi degerlendirme sözü veriyoruz. Bakin siz yazdiniz, bu ay dergiyle sezon açilis VCD'si veriliyor.

Ilginize Tesekkür Ediyoruz , Dergiyi Sabirsizlikla bekliyoruz ...
                            Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Tesekkürler Ayekin Abi, tesekkürler Trabzonspor Dergisi.. Açilis CD sini sabirsizlikla bekliyoruz.. Onun haricinde geçen gün Aytekin Abi'ye ne var gelecek sayida diye sormustum..Yanlis hatirlamiyorsam Ohan Çikrikçi ve Özgür Bayer röportajlari varmis..Gerisini de bekleyip görecegiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Valla bu açilis CD'si çok hos bi sey...

Emekveren herkese sonsuz tesekkürler...
                                Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim