sonunda buldum aldim dergimi cok mutluyum yeni aldim ve bitirmek üzereyim bi solukta okudum walla poster isine gelince bence 2 ayri poster werilmeli bole olmuyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
<a href="http://www.gunebakis.com.tr/yazilar.asp?yazaradi=Servet%20Özkara</a target="_blank">"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildiDün 10.08.2005 itibariyle Dergi elime geçti...(bursa)
1. Poster süper....Jefferson uçarken çekilmis güzel bir pozu var...Arkasida da lig fikstürü(orada yattarayi omuzlara alan 2 BMN üyesi var kimdir onlar [img]smileys/smiley4.gif[/img])
2. Ilk sayfanin kazim koyuncuya ayrilmasi ve eski röportajlarindan kesitlere yer verilmesi çok anlamli...
3. Mehmet Yilmaz ve Eller-Jefferson röportajlari güzel olmus...Jefferson'un havali taban nikelarina vuruldum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Gerisini de alinca okuyun artik...
tisörtlü olan benötekiside bora sönmezin kardesi firfirGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
Kale Arkasi zabitlari- Kamil Anahar'in "Jet Imam" hikayesi komik bir hikaye... Belki dergiyi almayanlar vardir, onlar için kisa pasajlar...
Trabzon sahilleri betonlasmamis.. her taraf yemyesil.. Brezilya'nin Rio sahillerini andiran Trabzon'da uzun yillar öncesi mahalleler arasi maçlar büyük seyirci toplar, 7'den 70'e herkes bu maçlari izlerdi..
Yine bir Çömlekçi-Arafil karmasi ile Senol Günesli Sotka karmasi arasinda Çömlekçi'de bir maç oynanmaktadir.Maçin hakemi ise ayni mahallenin "Jet imam" lakapli hocasidir.
Ancak, Çömlekçi'nin hizli delikanlisi Babanoglu Ismet hakemi bir türlü rahat birakmaz. Jet imam ise maçi izleyen mahalle büyüklerine dönerek "Ben bu maçi daha yönetmiyorum. Ismet hep üzerime geliyor" diyerek sitem eder. Büyüklerin araya girmesiyle maç devam eder.
Lakin... bir süre sonra maçin bitimine az kala, camidan müezzinezan okumaya baslar... Bizim Jet imam "Ben düdügü bu sefer gerçekten birakiyorum.Camidençagriyorlar." diyerek namaz kildirmak için cemaatin basina geçer...
Trabzon'da futbol iste böyle bir seydir...Sadece Trabzonspor!
Yorum
-
evet güzel olmus ama bence çok daha güzel olabilir. yapilabilecek öyle seyler varki. hepimiz aslinda bunlari dile getiriyoruz. ama dedigimizle kaliyoruz. koca trabzonspor sadece 1 posterle geçistirmemeli isi. yeni sayiyi almak için insanlar heyecan duymali. ama bizde böyle hediyeler ne yazikki olmuyo.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak aytex tarafından gönderildi
her daim önerilerimizi degerlendirme sözü veriyoruz. Bakin siz yazdiniz, bu ay dergiyle sezon açilis VCD'si veriliyor.
Ilginize Tesekkür Ediyoruz , Dergiyi Sabirsizlikla bekliyoruz ...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Tesekkürler Ayekin Abi, tesekkürler Trabzonspor Dergisi.. Açilis CD sini sabirsizlikla bekliyoruz.. Onun haricinde geçen gün Aytekin Abi'ye ne var gelecek sayida diye sormustum..Yanlis hatirlamiyorsam Ohan Çikrikçi ve Özgür Bayer röportajlari varmis..Gerisini de bekleyip görecegiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum