Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sunu da unutmayalim her ay poster veren baska bir dergi de yok.....

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
      Sunu da unutmayalim her ay poster veren baska bir dergi de yok.....

oposter vermesi goz kandirmacasi dergide baska olumlu bir yani yokki zaten
      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Bu sabah bir umut,tekrar düstüm yollara dergicegim için...Fekat yine bulamadim...Ve karar verdim,özel bir güvercin tutacagim kndime,taze taze getiriversin bana,sanirim daha çabuk ulasir elime =)) Umarim bir an önce elime geçerin be güzel dergim,ösledim seni =))
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Yaw o kadar yazdik CD falan ama sonuç yine hüsran...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Geçen gün Migrosa gitmistim.(Trabzondaki) Dedim bizim dergiyide alayim gelmisken bi baktim bjk,fb,gs dergileri yanyana duruyor.(Hatta bjk nin iki ayri dergisi vardi) Acaba bizim dergi baska biyerdemi diye bakindim raflara.Ama ne gezer dergi yok.Dedim herhalde hepsi satildi.Sordum sorusturdum megerdergi gelmemis ! [img]smileys/smiley5.gif[/img]Evet dergi daha trbzondaki migrosta bile yoktu.???????????????? Varin gerisini siz düsünün.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• dergi bence okadar kötü degil ama cd issi olsa gercekten iyi olur son dergiyi bende alamadim

bir kara kus aglayi
              tas vurmus kanadina
              aglama kara kusum
              dusmanin inadina

Yorum

• Dün 10.08.2005 itibariyle Dergi elime geçti...(bursa)

1. Poster süper....Jefferson uçarken çekilmis güzel bir pozu
                var...Arkasida da lig fikstürü(orada yattarayi omuzlara alan 2 BMN
                üyesi var kimdir onlar [img]smileys/smiley4.gif[/img])

2. Ilk sayfanin kazim koyuncuya ayrilmasi ve eski röportajlarindan kesitlere yer verilmesi çok anlamli...

3. Mehmet Yilmaz ve Eller-Jefferson röportajlari güzel olmus...Jefferson'un havali taban nikelarina vuruldum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Gerisini de alinca okuyun artik...

Yorum

• benim dergi hala gelmedi yaw.

Yorum

• bu cd isine le atmak lazim acilis töreni için ,nereyedur mail adresi derginin
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• valla çilis töreni olabilir vede gol kralimiz oldu hiç gol kralimiz ile ilgili bir sey yok elimizde yani neden golerini vermyorsunuz ki
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• BU FIKRI ORTAYA KOYAN ARKADAS SAOLASIN YA...

AYRICA KUTOZ KARDESIMIZINDE SÖYLEDIGI GIBI SHOW TV VE TRT DEN ARSIV GÖRÜNTÜLERI ALINIP BUNLARIN CD FORMATINA ÇEVRILIP TARAFTARLARA SUNULMASI GEREKIR...

BMN YÖNETIMI HADI IS BASINA BU ISI DE HALLEDELIM HEPIMIZIN IHTIYACI VAR...

BUNU GERÇEK YAPALIM HEP BIRLIKTE!!!
                        Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• dergi yeni geldi - demekki üyelik bitmemis. ayrica posterler gene içler acisi bi taraf jefferson bi taraf fikstür maalesef.

Yorum

• bencede hanggisini assam die dusunuyorumama bi cozumu warrrr iki tane alcam[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                            Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

• Kasit var bunda[img]smileys/smiley4.gif[/img]

En iyisi balkon camina asmak...Disari Cafer içeri fikstür...

Yorum

• +

Derginin son sayfasindaki "okur yazar" kösesini mutlaka okuyun...

Her Trabzonlu'nun seviç ve hüzünlerini gözyaslarini nasil da anlatmis...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim