Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni dergi ekibinin acemiliğini üstlerinden atmalarını bekliycez herhal..hoş biz camia olarak alıştık her kese ''acemilik'' zamanı vermeye.sanki stajyer kulup mübarek,yönetici gelir yenidir deriz,topçu gelir yenidir deriz,profesyonel adamlar gelir yenidir deriz..

dergi konusunda bi kaç görüşme yapmamız gerekiyor anlaşılan.

Yorum

• bence de dergi hem aceleye gelmiş hem de acemilkle dolu olmuş...ne yapalım 2 ay daha bekleriz...

Yorum

• dergi ekibinde yakında değişiklikler olabilir.bundan sonra daha iyi olur herhalde

Yorum

• Metin abinin bahsettiği konu benim de dikkatimi çekti. Öyle bir fotoğrafa hiç gerek yoktu. Özellikle son dönemde bazı sinir bozucu durumlar varken. Umarım burada yazılanlar bir yerlere gidiyordur.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• ben daha alamadım dergiyi. derginin editörü kim acaba? dergiyi kimler hazırlıyor yani. ?
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaslar bu dergiyi Almanyada nerden alabilecegini bilen biri varmi acaba. Bende almak istiyorum ama bulamadim...

Yorum

• Abi Trabzonda zor buluoz Almanyada nasıl bulcan

Yorum

• İatanbulda 2 aydır dergi bulamıyordum.Allahtan Trabzona geldimde dergiyi okudum

Yorum

• niye dergi bulamıyoruz?
                    az mı basıyor yok mu satıyor dağıtım mı eksik.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Trabzonda nasıl bulunmuyor. Ayın 7 8 i olunca heryerde bulunabiliyor Trabzonda.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonda birkaç yerde dergi gördüm.Stadın altındaki TS Clubda var

Yorum

• Aboneyiz dergiler geliyo ama hala jelatininden açılmamış attım bi kenara duruyolar adamda şevk bırakmadılarki....

Yorum

• Trabzonspor'la ilgili iki sebebe dayalı olarak bir değerlendirme yapmak istiyoruz. APOEL müsabakası ve Trabzonspor dergisi... Aslında Kayseri'den sonra oynadığımız Manisa müsabakası da henüz takım olmadığımızı ortaya çıkardı.
                            APOEL maçı ise tarihten ders almayan bir kulübün son anda ipten dönmesinin tipik tezahürünü yaşattı. Nuri Albayrak, muhtemelen bir 2. Anorthosis trajedisinin kulüpte nasıl bir kırılma yaratacağını okuyamadı. Şayet okumuş olsaydı eski başkan Atay Aktuğ'un hatalarının aynısını tekrarlamazdı. Trabzonspor ikinci kez Rum takımlarına elenmiş olsaydı, daha önceki travma tedavisiz sakatlığa dönüşecekti. Nuri Albayrak bu derin kırılmayı asla göğüsleyemeyecekti. Allah Trabzon'a ve Trabzonspor'a acıdı. Spor tarihi yazanlar birgün sonuçları bakımından Trabzonspor tarihinde bir örneği olmayan bu müsabakayı İbrahim Yattara ile ilişkilendirerek ele almalı diye düşünüyor ve Akif'in şu mısralarını hatırlatıyoruz.
                            "Geçmişten adam hisse mi kaparmış, ne masal şey!
                            Beşbin senelik kıssa yarım hisse mi ederdi?
                            Tarihi tekerrür diye tarif ederler...
                            Hiç ibret alınsaydı, tarih tekerrür mü ederdi?.."

İkinci sebebimiz Trabzonspor dergisi ile ilgili... Daha önce ve yıllardır Bülent Gürkan tarafından çıkarılan ve kulübün vizyonuna yakışan o dergi gitmiş, yerine Trabzon'a hapsolmuş gazeticilik, habercilik ve Trabzonspor vizyonunun çok uzağında allı-pullu içi boş bir dergi gelmiş. Bayilere Trabzonspor adına bakın nasıl bir dergi verilmiş!

1- Derginin tarihine Ağustos sayısı diye yazılmış. Ancak Fatih Tekke Temmuz sonu itibariyle gitmesine rağmen tüm röportaj haber ve yorumlar Fatih'in varlığına, bu sezon Trabzonspor'a sağlayacağı faydalara oturtulmuş. Bu kadar ayıp madem kapatılamıyordu, dergiye Temmuz 2006, sayısı denerek zevahir kurtarılabilirdi.

2- Trabzonsporla hiçbir fiili bağı ve sıfatı belirtilmeden editörün Başkan ve Teknik Direktör'den sonra üçüncü sırada yazı yazması, kişisel ürünü olan kitaplarını Trabzonspor ürünleri arasında pazara sunması ve Bülent Gürkan'ın grafiğinin çok kötü kopyalanmasına birşey demiyoruz! Ancak 13. sayfada 'Lazaroni Çabuk Isındı' başlığıyla yayınlanan tam sayfa fotoğraf Lazaroni'yi ısıtmadı adeta iğne ile eritti. Böyle bir dergi Trabzonspor adına nasıl bayilere verildi?

3- Gerek kulüp başkanı ve gerekse ayın röpörtajı alınan Yönetici Coşkun Kahraman aynı esaslarla iki önemli hususa parmak basıyor. "Yeni stad ve Özkan Sümer'in görev kabul etmesi..." Ancak bizim derginin sorumluları bu iki keyfiyeti hiç önemsemiyor. 18. sayfada "Stad için düğmeye basıldı" başlıklı bir haber ile 24. sayfada; "Tabanda Bütünlük Sağlanacak" başlıklı Özkan Sümer haberi... Her ikiside dostlar alışverişde görsün misali değerlendirilmiş.. Özkan Sümer'e görev kabul ettirebilmek için Umut veya Cem Demir'in belki on katı uğraş verilmiş. Ancak Trabzonspor Dergisi bunlardan habersizmiş!

4- Kapakta sunulan Lazaroni ropörtajı gazetecilik tekniğinden fersah fersah uzakta. Trabzon ve Trabzonspor'un uzağında ve Lazaroni'yi tanıtmayı da başaramıyor Adeta yer doldurmak için yapılmış.

Ve Lazoroni'ye bir soru: "Fenerbahçe ile oynadığınız zaman neler hissedeceksiniz?" Adama henüz yaşamadığı hisleri soruluyor! Toplam 6 sayfalık, aynı ropörtajın uzun gözükmesi için de tam üç sayfası reklamla dolduruluyor. Yani yutturuluyor!

Bir günlük gazeteye veya haftalık dergiye değil Trabzonspor gibi bir kulübü temsil iddiasındaki aylık spor dergisine kendi tekniği içinde yaklaşarak eleştirilerimizi sıraladık. Bu konuya dergi yapımının el değiştirdiği zaman değinmiş yanlışlar için uyarmıştık. Trabzonspor gibi bir dünya kulübünün yayın organı onun vizyonu olmalıdır. Ne yazıkki endişe ettiğimiz bir sayı ile karşılaştık. Daha sonra bu işin rant aracı olarak kullanılmak üzere yönlendirildiği duyumları aldık. 'Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz' atasözünü hatırlayarak kulübün en küçük işlerinden biri olan dergi yapımından en ciddi işi olan transfere bakış fırlattık. Nuri Albayrak'ın yapayalnız çalıştığına ve bir ekip oluşturamadığına inandık.

Yorum

• Dergimizi almaya gittim.Kasaya geldim.Adam baktı "galatasaray varken niye bunu alıyorsun ki ?" dedi..Hiç öyle hobim benim,töbe yAa.... "TRABZONSPORLUYUM çünkü" dedim.."Nerelisiniz?" dedi."Antalya" dedim..Sonra o soru soruldu yine zaatalime."Niye trabzonspor?"
                              dedim "Siz nerelisiniz?"....Durdu durdu...ne dmek istediğimi Anlar bi ifadeyle kafa sallayıp,"ben de Siirtsporluyum zaten" dedi...
                              "Tuhaf olan sizinki aslında benimki değil" dedim çıktım gittim..
                              Hiç mi akıllı çıkmaz karşıma yaf
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dergimizi almaya gittim.Kasaya geldim.Adam baktı "galatasaray varken niye bunu alıyorsun ki ?" dedi..Hiç öyle hobim benim,töbe yAa.... "TRABZONSPORLUYUM çünkü" dedim.."Nerelisiniz?" dedi."Antalya" dedim..Sonra o soru soruldu yine zaatalime."Niye trabzonspor?"
                                dedim "Siz nerelisiniz?"....Durdu durdu...ne dmek istediğimi Anlar bi ifadeyle kafa sallayıp,"ben de Siirtsporluyum zaten" dedi...
                                "Tuhaf olan sizinki aslında benimki değil" dedim çıktım gittim..
                                Hiç mi akıllı çıkmaz karşıma yaf
                                Ne güzel demişsin denyoya, aferin kardeşim.
                                İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim