Sonunda dergim geldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
bakırköy d&r ve caoruselde varİlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu derı ıstanbulda nerde var ben demın gırdım istiklalde bı yere bulamdım okdar cok dergı var ama bızm dergı yok nerden alabılrım
Yorum
-
Böle bişey olmaz Mayıs ayının sayısını yollamışlar yuh yani.Bir daha internetden sipariş vermeye tövbe ettim.
En son Mert67 tarafından düzenlendi; 24.06.2008, 16:42.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
dergimiz d&r internet sitesinde dergi kategori/spor da ilk 10 da iyi bir şey bu
Yorum
-
Kesinlikle öyle.İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.dr.com.tr/FO/ProductDetai...=0000000129848
dergimiz d&r internet sitesinde dergi kategori/spor da ilk 10 da iyi bir şey bu
Dergiyle ilgili olumlu bir haber sonunda...
Yorum
-
Yeni sayıyı bir bayiide gördüm bugün. Ama alıp incelemedim özellikle.
Gelmesini bekliyorum.
Bakalım ne zaman ulaşacak elimize...
İlginç olan; resmi sitede hala derginin yeni sayısına ait haberin bulunmayışı.
Acaba ben mi yanlış gördüm demekten alamıyorum kendimi...
İlk sayfasında bir süre önce resmi sitede yer alan 'oyun taktiğimiz' grafiği vardı...
Yorum
-
En son ilhan tarafından düzenlendi; 07.08.2008, 16:43.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Haziran'ı gördük ama Temmuz'u göremedik Burçak abi. Hatta Haziran sayısının reklamı resmi sitede hâlâ duruyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum