Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CD fikri çok güzel. Tesekkür ederiz. Sabirsizlikla bekliyoruz....
    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
    M. Akif ERSOY

Yorum

• evet cd fikri müthis olmus [img]smileys/smiley32.gif[/img]. ben de her zaman ki gibi bu ayda alirim dergiyi

Yorum

• CD kaç dakikalik olacakbilgisi olan var mi acaba?
        Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

• fatih sultan tekkenin geçen sene attigi mükemmel gollerin verilecegi cd yide dört gözle bekliyoruz.(insallah verilir)

Dergi çalisanlarini tebrik eder bu güzel çalismalarinin devamini dilerim.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• Insaallah!

Sultan'imizin geçen sezon attigi tüm gollerin bulundugu bir CD verilirse tek kelimeyle -muhtesem- olur yani!
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• eger denilen gibi cd verilecekse süper olur. bari uzun bi cd olsa
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Verilirse iste budur diyecegiz...

Tepkilerimizi, önerilerimizi, fikirlerimizi kendi aramizda degil kaynaginda ögütmeliyiz...

Dergi ile önerileri hem buraya hem dergi yönetimine, Ts Clubla ilgilileri Ts club ve buraya...

Ne istedigimizi bilmeden birseyler beklemek dogru olmaz...

Umarim Fatih tekke, yattara ve diger oyuncularimizin da cdlerini bu öneriler sürdükçe yayimlayacaklaridir...

Emegi geçenlere tesekkürler...

Yorum

• tesekkürler, emegi geçen herkese tesekkürler
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• yazik yaw istek falan kalmadi artik...

Edited by: Tmac61

Yorum

• Türkiye'nin üçüncü büyük sehri olan Izmir'de dergimizi bulmakta zorlaniyorum. Insallah bu sayisini temin ederim. Sayet CD verilirse, muhakkak temin etmek gerek. Hos bir arsiv olacak.

Yorum

• gerçekten çok güzel bir fikir ve uygulama...

bunun yaninda "unutulmayan goller" cd.side verilebilir..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• tesekkurler valla super bi olay tebrikler
                          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• birde bu dergide trabzonspora mal olmus ünlülerle reportajlar yapisa mesela aklima gelen....r.el.roman,mehmet aslantug,org firtina,rektör kemal alemdaroglu,orman bakani pepe,bülent akbas,ulusoylar, gibi tiraj artirici olmazmi sizce?
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• valla bana futbolcuyla yapilan roportaj yetiyo [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• Hem ilgi hemde vcd için
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim