Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ayki sayı elime bir hafta içinde geçer umarım . ben de son sayılarda içeriğin düzeldiğini düşünmekle birlikte derginin zamanında teslim edileceğine olan inancımı yitirmiş bulunuyorum. Aylardan beri telefon edip derginin elimize ulaşmadığını, geç geldiğini söylüyoruz...aramazsak hiçbir şey olmuyor....olacağı da yok..
    bugün ayın 28'i dergi elime hala ulaşmadı , az sonra yine kulübü arayıp soracağım, tıpkı geçen ay olduğu gibi....

Yorum

• emecmua.com'dayız

Yayın hayatına 2003 yılında başlayan Trabzonspor dergisi, zengin ve güncel içeriği, dikkat çeken röportaj ve çarpıcı dosya konularıyla, bundan böyle digital platformdan da okuyucularına ulaşacak.

“Türkiye’nin digital dergi dünyası” emecmua.com’da yayına giren dergimize artık internet üzerinden de ulaşmak mümkün. Okuyucularımız bayiden 5 YTL.’ye satılan dergimizi emecmua.com üzerinden 3.5 YTL.’ye okuyabilecekler.

Kaliteden ödün vermeyen, her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşan Trabzonspor Dergisi, modern ve yenilikçi anlayıştan taviz vermemeyi ilke edindiğini böylelikle bir keza daha ispatlamış oldu.

Taraftarlarımız www.emecmua.com adresinden digital dergimize ulaşıp abone olabilirler.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• pazarresi bende aldım dergiyi üsküdardan. şampiyınluk bölümünün anlatıldığı nostaljik kısım çok güzel . birde kitap kanpanyasından bahsetmeleri de güzel.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Dergimizde dağıtım konusuna bir türlü çözüm bulamamalarına rağmen içerik yönünden her geçen gün daha iyiye gidiyor.. buda bir gerçek
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Her zamanki gibi dergimize sahip çıkalım..
            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• hayırlı ugurlu olsun

Yorum

• ben de yarın alıyorum . dergiyi kesinlikle ihmal etmemeliyiz.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şampiyonlukları anlatan bölüm çok güzel.Bütün kupaları topluyoruz ne güzel ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şampiyon Sanat olmamış...

4 büyük takımın ressamları arasında nefes kesen geçmişe sahip en donanımlı ressam olan Prof.Dr. Hüsamettin Koçan beyi resmi olmadan yarım yamalak takdim etmek hiç olmamış. Prof.Dr.Hüsamettin Koçan gibi Trabzonsporlular kolay yetişmiyor. Dergimiz bir röportaj ile yaptığı eksiklikten geri dönmeli.

Aşağıda linki verilen başlıkda Prof.Dr.Hüsamettin Koçan'ın resmi ve tam özgeçmişi bulunmaktadır. Dergi editörlerleri ve yazı kurulu üyeleri biraz takip lütfen.

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6275&page=2
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şampiyon Sanat olmamış...

4 büyük takımın ressamları arasında nefes kesen geçmişe sahip en donanımlı ressam olan Prof.Dr. Hüsamettin Koçan beyi resmi olmadan yarım yamalak takdim etmek hiç olmamış. Prof.Dr.Hüsamettin Koçan gibi Trabzonsporlular kolay yetişmiyor. Dergimiz bir röportaj ile yaptığı eksiklikten geri dönmeli.

Aşağıda linki verilen başlıkda Prof.Dr.Hüsamettin Koçan'ın resmi ve tam özgeçmişi bulunmaktadır. Dergi editörlerleri ve yazı kurulu üyeleri biraz takip lütfen.

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6275&page=2
                      evet metin abi o haberden daha önce hiç haberi olmayan biri bu da neyin nesi nerdn bulup koymuşlar bunları diyebilir. aslında daha çok eksik tarafları var
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Dergi bir türlü Elimize ulaşamayınca abone olduğumuz dergiyi para verip temin

ettik(bunada şükür kapatmasınlarda)Aslında hemen hemen herşey aynı dergiyi

almadan zaten ne olacağını bir iki hatayla tahmin etmek zor değil.Futbolcu

röportajı yönetici yada teknik ekipden biriyle röportaj koca koca bir iki resim

vs vs.Bana en ilginç gelense giriş sayfasındaki başkanın ve arka sayfasındaki

ziya doğanın söyledikleriydi.Biz sabırsızlıkla dergide ne var diye beklerken

onlaarda ağız birliği etmişçesine bonservi olmayan futbolcularla ilgileneceğiz 2-3

futbolcu beğendik ama onların bonservis bedelleri vardı gibisinden basit ve

basiretsiz demeçler vermesi karşısında şok oldum desem abartmam.Birde

röportajlarda soru soran arkadaşın ne zaman değişik bir bir soru soracağını

merakla bekliyorum.Bence ara sıra four four two dergisine bir göz atmasında

çok fayda var.

Yorum

• Bir kaç güne TS Cluba gitçem o arada dergiyide alırım.

Yorum

• Ağustos dergisini alan varmı?.Dergi tamamen tarihe gömüldü galiba..Benim bildiğim kadarıyla Dergiyi çıkaranlar paralarını düzenli alıyorlar.Onların klüpteki bu sıkıntılarla bir alakaları olmamaları lazım...

Yorum

• Trabzonspor Dergisi | Ağustos Sayısı

Trabzonspor Dergisi Ağustos sayısı yine dopdolu
                              Kulübümüzün resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi’nin Ağustos sayısı piyasaya çıktı. Kulübümüzün 40. yılına özel Ağustos sayısı yine dopdolu…

Trabzonspor Dergisi’nin piyasaya çıkan Ağustos sayısında; Kulübümüzün 40. yılıyla ilgili olarak eski başkanlarımız, teknik adamlarımız ve futbolcularımızla birlikte dünden bugüne kadar uzanan müthiş röpörtajlar yer alıyor.
                              Kurucucularımızdan, eski başkan Salih Erdem Kıbrıs Barış Kupasının Trabzonspor için dönüm noktası olduğunu ifade ederken, esfsane oyuncularımızdan Ali Kemal Denizci şampiyonlukların inançla kazanıldığını söyledi.
                              Takımımızın Gerede'de yaptığı hazırlık kampı günlükleri, çok özel fotoğraflarla dergimizde…
                              Dergimizin bayilerde yer alan Ağustos sayısında ayrıca çok sayıda çarpıcı dosya yer aldı.

5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle yine okuyucuların ellerinden düşmeyecek.

__________________________________________________________
                              En son Remzi tarafından düzenlendi; 12.08.2007, 09:34.
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 07-08 posteri verse keşke yada forması

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim