Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya dergiyi 15 gün geç çıkartmak Trabzonspor taraftarına saygısızlıktır.....
    yönetimden bu konuda bir açıklama bekliyorum.... ayrıca önümüzdeki aylarda böyle eksikliklerin giderilmesinide talep ediyorum....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor Dergisi - KASIM

kasım ayı dergisi çıkmıştır arkadaşlar.bu ayki dergiyi geç temin etsekte içinde güzel bölümler var.Özellikle Sota ile yapılan röportaj çok güzel.musa büyük röportajı alt yapı sorumlusunun röportajları dergide yer almaktadır.Divan kurulundan notlar verilmiştir.Ayrıca dergide şöyle bir müjde de yer almaktadır: şampiyonluklarımızın öyküsü bölüm bölüm anlatılmaya başlanacak.resimli yazı dizisi şeklinde.bu ayki dergimizi almayı unutmayalım...
      En son agahozlu tarafından düzenlendi; 11.11.2006, 18:47.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• hiç unutur muyum
        (Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL

PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ

Yorum

• bide şu resmi site derginin çıktığının haberini geç vermese

Yorum

• en yakın zamanda alıcam
            -1461 TRABZON-

Yorum

• daha ekimden 1 kaç sayfa okudumn ekim okadar kötü geçti ki
              okuyasım gelmedi ahanda kasım çıkmış

Yorum

• öyle sinir küpüne döndük yönetim ve hocayı istifaya davet ediyorum

Yorum

• Biraz önce 444 1967 hattını aradım ve Trabzonspor dergisinin çıkıp çıkmadığını sordum.Ama oradaki görevli bayan bu ayki derginin çıkıp çıkmadığını bilmediğini ''bir saniye bekleteceğim'' deyip 2 dakika kadar bekledikten sonra tekrardan bana dönüp; derginin çıkmadığını bende kendisine Trabzonspor dergisi neden çıkmamış?diye sordum bana gene bir dakika bekleteciğini söyleyip yaklaşık 3 dakika sonra telefonun kapanması beni deli etti.Şimdi aynı hattı aradığım da ''sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum'' anonsuna rağmen telefonlar ne hikmetse müşteri temsilcisine bağlanmıyor

Şimdi ne desemki?Orada telefonlara bakan insanların Trabzonspordan bi haber olmasına mı üzüleyim, yoksa telefonlara bakan görevlilerin konuşma nezaketinden uzak olmalarına mı yanayım?Tam bir fiyasko,rezalet...

Trabzonsporumuzu yöneten insanlar bu hassasiyetlere dikkat etmelidirler.Madem bizi müşteri görüyorsunuz(telefonda öyle diyor)o zaman müşteri sizin velinimetiniz olmalıdır.

Aslında sizde haklısınız ,sizde biliyorsunuzki bu adamlar nasıl olsa Trabzonspor'u bırakıp, bu saatten sonra fenerli olamazlar.Şimdi siz herhangi bir mağazadan memnun kalmazsan hemen başka bir mağaza bulursun, yani hemen o mağazayı değiştirirsin.Ama bu Trabzonspor; bu saat'den sonra ne edelum?
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biraz önce 444 1967 hattını aradım ve Trabzonspor dergisinin çıkıp çıkmadığını sordum.Ama oradaki görevli bayan bu ayki derginin çıkıp çıkmadığını bilmediğini ''bir saniye bekleteceğim'' deyip 2 dakika kadar bekledikten sonra tekrardan bana dönüp; derginin çıkmadığını bende kendisine Trabzonspor dergisi neden çıkmamış?diye sordum bana gene bir dakika bekleteciğini söyleyip yaklaşık 3 dakika sonra telefonun kapanması beni deli etti.Şimdi aynı hattı aradığım da ''sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum'' anonsuna rağmen telefonlar ne hikmetse müşteri temsilcisine bağlanmıyor

Şimdi ne desemki?Orada telefonlara bakan insanların Trabzonspordan bi haber olmasına mı üzüleyim, yoksa telefonlara bakan görevlilerin konuşma nezaketinden uzak olmalarına mı yanayım?Tam bir fiyasko,rezalet...

Trabzonsporumuzu yöneten insanlar bu hassasiyetlere dikkat etmelidirler.Madem bizi müşteri görüyorsunuz(telefonda öyle diyor)o zaman müşteri sizin velinimetiniz olmalıdır.

Aslında sizde haklısınız ,sizde biliyorsunuzki bu adamlar nasıl olsa Trabzonspor'u bırakıp, bu saatten sonra fenerli olamazlar.Şimdi siz herhangi bir mağazadan memnun kalmazsan hemen başka bir mağaza bulursun, yani hemen o mağazayı değiştirirsin.Ama bu Trabzonspor; bu saat'den sonra ne edelum?
                    sayın badaloğlu ,
                    bu konuda benim de bazı tecrübelerim oldu....daha önce trabzonda kulüp binasına gittiğimde ordaki görevlilerin ilgisizliği beni üzmüştü. ilgisizliğin yanında bir de çok havalılar, sanki biz üyeler onlara muhtaçmışız gibi davranıyorlar...bu trabzonda olan ve trabzonsporla ilişkisi olan herkeste var ne yazık ki.....birşey soracak oluyorum laf boğazıma düğümleniyor, bu durumu kaç kere yaşadım...korktuğumdan değil tabi, karşımdaki ters bir laf edecek ve kötü bir anım olacak diye hep kendimi pasif hissetme pahasına çekingen davranmışımdır..

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biraz önce 444 1967 hattını aradım ve Trabzonspor dergisinin çıkıp çıkmadığını sordum.Ama oradaki görevli bayan bu ayki derginin çıkıp çıkmadığını bilmediğini ''bir saniye bekleteceğim'' deyip 2 dakika kadar bekledikten sonra tekrardan bana dönüp; derginin çıkmadığını bende kendisine Trabzonspor dergisi neden çıkmamış?diye sordum bana gene bir dakika bekleteciğini söyleyip yaklaşık 3 dakika sonra telefonun kapanması beni deli etti.Şimdi aynı hattı aradığım da ''sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum'' anonsuna rağmen telefonlar ne hikmetse müşteri temsilcisine bağlanmıyor

Ahmet sen ne diyorsun ya, geçen hafta cuma günü Aras kargo ile dergi elime ulaştı.
                      Bunlar derginin bugün çıkıp çıkmadığını nasıl bilmezler !
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet sen ne diyorsun ya, geçen hafta cuma günü Aras kargo ile dergi elime ulaştı.
                        Bunlar derginin bugün çıkıp çıkmadığını nasıl bilmezler !
                        demek ki metin bey sizden korktukları için derginizi erken gönderdiler...ben de aboneyim ama dergi elime hala ulaşmadı, istanbul kırklareli arası 2,5 saat...

Yorum

• dergi elime dün ulaştı.yalnız iyi ce abartılar.ayaın 13 olmuş nerdeyse ay bitecek.ve hala daha gitmeyen arkadaşlarımız var.pes doğrusu.

dergi ile ilgilide şunu söyleyeyim o karikatürleri çizen kişi neden insanları boğum boğum çizerki. komik olsun diyemi.

Yorum

• benim dergimde dün elime ulaştı nerdeyse ayın ortası!!içerik bence çok yetersiz geçen gün beşiktaşın dergisine göz attım hem sayfa olarak bizimkinin iki katı hemde içerik olarak doyurucu ve 4 ytl şimdi bizim bu dergi yöneticilerine sormak lazım dünyadan haberleri varmı acaba!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• bilgi vereyim istedim

bizim call center da iki kişi çalışıyor ve ikisinin de torpille işe girdiğini tahmin etmek or değil ve ikisinin de daha önce call center tecrübesi yoktur eminim
                              işte sağlaması onlara call center nedir diye sorun bilirler ise yüzüme tükürsünler

Yorum

• bu yönetim geldikten beri ne düzgün ki? dergi ne zamandır beri poster vesariye verdiği yok,karikatür bölümünü şahsen hiç beğenmiyorum komik bulmuyorum.her ay dergiyi acaba bu ay poster var mı veya başka birşey diye merakla bekliyor alıyoruz ama boş.ayın 3 ünde başaldım dergiyi bayilere sormaya normalde 5 inde oluyor genellikle bayilerde ayın 12 sinde anca bulabildim yazık gerçekten
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim