Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dergiyi yeni aldım ve henüz incelemedim ama kağıt kalitesi düşmüş.Ayrıca D&R dan aldım.gittiğimde dergiyi bir türlü bulamadım ve hemen kasiyere sordum.Kasiyerde içeriye sorduktan sonra biraz kurcaladı ve 1 tane feybe dergisini kaldırınca hemen çıktı ortaya.Bende dedim takıma sansür mü yapıyonuz.Kasiyer biz değil fenerlile ryapmış dedi ve gülüştük
    Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Bu sabah ulaştı bana da dergi. ( 16 Mart )
      Henüz okuyamadım.
      İnceledikten sonra yorumumu yazarım yine.

Yorum

• Gökhan Birbenle röportaj yapıldı kendisini çok severim ama iyi bir Beşiktaş taraftarıdır.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Birbenle röportaj yapıldı kendisini çok severim ama iyi bir Beşiktaş taraftarıdır.
          röportajı dün akşam okudum, kendisi daha önce başka takımı tuttuğunu ama rahmetli Kazım Koyuncunun onu Trabzonsporlu yaptığını söylemiş...hatta en büyük hayali şampiyon olduktan sonra Kazıımın mezarını bayrakla ziyaret etmekmiş... bizi mi yanılttı ?

Yorum

• Hatta Beşiktaş değil Fenerbahçeliydim demiş, ben mi yanlış okudum acep?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              röportajı dün akşam okudum, kendisi daha önce başka takımı tuttuğunu ama rahmetli Kazım Koyuncunun onu Trabzonsporlu yaptığını söylemiş...hatta en büyük hayali şampiyon olduktan sonra Kazıımın mezarını bayrakla ziyaret etmekmiş... bizi mi yanılttı ?
              Cengiz seni başka biri başka takımlı yapabilirmiBelkide gerçek söylüyodur ama bana samimi gelmedi.Neyse çokta önemli değil zaten.

Yorum

• Gökhan Birben röportajını okudum.

Eskiden Fenerbahçeliydim,Kazım Koyuncu sayesinde Trabzonsporlu oldum diyor.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Arkadaşlar dergim bugün itibari ile elime ulaştı....

Artık repörtajlarda ben şahsen farklı kişiler görmek istiyorum mesela hayatında bir kere olsun Trabzon şehrini görmemiş Trabzon kökenli olmayan egeli, akdenizli olan kariyerli, bilgili fanatik Trabzonsporluları tanımak istiyorum....

Çokmu zor.....
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Arkadaşlar ben dergiyi Trabzon’a giderken almıştım uçak da oturduğum 2 fanatik abi ile beraber okuduk ve yorumladık Gökhan Bir ben yapılan repörtajını değerlendirdik ben kendimden bay biçiyorum ben asla takım değiştirmezdim dedim neysem o abiler de olsun sonunda doğru yolu bulmuş dediler mesela maç da bir abi vardı kafasında ve boynunda Rizespor taşıyordu maça bilet bulamamış sağ olsun bizim abilerimiz onun içeri aldılar bir şekilde ha bu adam benim için omuzda taşınacak birisi böyle olsun canımı alsın doğu Karadeniz bölgesinde olup da başka takım tutanlar gitsinler nüfus cüzdanlarını Yunanistan olarak değiştirsinler

Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Aytekin Akay Trabzonspor dergisini çıkakırken magazinel anlamdaki boşluğu doldurmak için isim arıyordu.Bende Gökhan Birbenle ropörtaj yapsana dedim.Bana o zaman o kim? demişti Kazımla çok iyi arkadaş olduğunu biliyordum muhtemelende Trabzonsporludur diye içimden geçirmiştim.Bir araştırayım demiştiki bana daha sonrada Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Demekki sonradan febe daha sonrada Trabzona geçmişBence olay böyleyse adam kimlik bunalımı yaşıyor

Şaka bir yana yukarıdada belirttiğim gibi kendisini çok severim.İlk albumü olan Hey Gidi Karadeniz albumü etnik karadeniz Müziğini sever herkezin arşivinde bulundurulması gereken bir albümdür.
                      En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 13:26.

Yorum

• Ben en çok YALÇIN BULUT olarak kendini herkese sevdiren ama bizim gönlümüzde ayrı bir yeri olan Hüseyin Avni DANYAL'ın yazısını beğendim. takımın şu anki durumunu ve neden tam destek olmamız gerektiğini çok iyi anlatıyor.
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eleştirileriniz konusunda tamamen haklısınız. Ancak ilginçtir belki de Trabzonspor Dergisi tarihinde ilk kez bir sayıda 12 - 13 röportaj var. Bundan kimse bahsetmiyor... İlginçtir...
                          Bir dergide 12-13 yada daha fazla röportaj olması o derginin başarılı bir dergi olduğu anlamınamı gelir?

Yorum

• dergim gelmiş ama ben daha ulaşamdım banada sıra gelecek sanırım evdekilerden
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• 52-53. sayfada bulunan 2008-2009 sezonu performans tablosunda ibb'yi 4-0 yendigimiz maç 3-0 olarak yazılmış.

Yorum

• YanliŞ yazmiŞ olabİlİr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim