Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zarar etmesinin tek sebebi olabilir, iyi yönetilmiyor oluşutur...

Bu yönetim, sineği avlamak yerine bataklığı kurutmayı düşünüyor... Bakalım daha ne kadar zarar verebilecekler Trabzonspor'a... Ne hikmetse, Trabzon'da yaşadığı iddaa edilen "muhalefet" bile bütün bu olanlara bir türlü sesini yükseltmiyor... Bunların garezi Atay Aktuğ'aydı sanırım... Buyursun, övünsünler şimdi eserleriyle...

Yorum

• YETER YAA
      hersey ardı ardına bu bünye kaldıramayacak bunları

Yorum

• TS Club ı Kapatan yönetime kocaman bir YUUUUHHHHH!!!

Yorum

• İyi yönetmezsen tabi zarar eder.Bu yönetim hiç birşeyden anlamıyo

Yorum

• şok içerisindeyim inanılmaz bişey

Yorum

• Takım başarısız olursa, yıldız futbolcu alınmaz ise.. Taraftar kimin formasını alsın ki.. Tabikide kapanır..

Nuri Albayrak başkan olduğu sürece kulübün kapısınada kilit vururlar
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• siz gidip adam bası 20 tane forma almayın. her urunden duzınelerce almayın. gecmıs yıllardan kalma urunlere rabet etmeyın. kalıtesız urunlerı satın almayın.sonrada TS clublar kapanmasın.
                ne yapsın bu yonetım size yaranmak için.

eski ürünleri sunuyorlar size.yeni modelde çıkarmıyorlarki yabancılık çekmeyin. kaliteli yapmıyorlarki hemen eskisin yenide alın.Takımınıza katkınız olsun. ürünleri göz alıcı yapmıyorlarki milletin gözü size çevrilmesin sizde bakıslardan rahatsız olmayın.

kapansın Ts cluplar kapansın.
                bir an önce.

Yorum

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün resmi ve dini nikah işlemlerimi tamamladım bir punduna uydurup köşe bir yerdeki internet cafeden yazıyorum bu aciz yönetimin yüzünden nikahımda bile yüzüm gülmüyor. Ahirette iki elim yakanızda beceriksiz herifler.
                  ALLAH mesut etsin arkadas.

Bunlar yakinda Trabzon subesinide kapatir vede TIR ile mac günleri stad etrafinda olurlar

Yorum

• İlk olarak Karadeniz_37 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ALLAH mesut etsin arkadas.

Bunlar yakinda Trabzon subesinide kapatir vede TIR ile mac günleri stad etrafinda olurlar
                    Önünde "Albayrak" yazan tırlarla.

Trabzonspor üzerinden reklam yapmayı çok iyi biliyorlar ama...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer bu haber doğruysa yakında Trabzonspor'u da kapatırlar!
                      Yöneticilerimiz acaba kendi iş yerlerine, şirketlerine böyle bir şeyi reva görürler miydi?

Yorumsuz!
                      abi yakında başarısız oluyoz çekilelim bari diyip kulübün kapısını kitleyip anahtarı da denize atacak. ...sizler.. la havle vela guvvede... artek defolun yaa...

stichus sana da bi sorum var. albayrak yönetimi gittiğinde hala buraya girip yazı yazıyor olacakmısın???
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• ya bunlar harbiden kulübü batirmak icin ugrasiyorlar, hayret birsey yaa, bukadarda olmaz. zaten tek akillil yatirim oydu, oda yok oluyor

Yorum

• şaka gibi bişe bu..
                          yaa bunlar gidecek,yada gercekten efsane bitecek..
                          yakında bunlar renklerımızı sarı-lacıvert yaparlar,avnı akerın adını degısırler vs..
                          Allah'ım sen yardım et bize..
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İnanmıyorum...olamaz....

Bu nurişte bir gram Trabzon sevgisi olduğunu sanmıyorum. Sanki casus kulubü ne hale getirdi...

Yorum

• YORUMSUZ..!

Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bu istatistikten haberleri olduğunu sanmıyorum,zaten biraz anlasalardı son yedi hafta istatistiklerimiz birşeyler ifade ederdi zat-ı muhteremlere.
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X