Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Adapazarı Merkez'e Ts Clup Mağazası istiyoruz. Vatandaş tepkili. Ben kulüp taraftar iletişim bürosuna bu konudaki isteğimizi belirterek attığım mailin cevabı hala gelmedi. İnş. bu konuya bir çözüm bulunur. Yeter artık!..
    Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• İlk olarak mustafaalpgiray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tesekkurler cok guzel tarif ettin..........
      Rica ederim =)
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Vay be Haznedar'i ne cok ozledim!?
        Ts Club'i da cok ozledim.
        DOndugumde hemen alisveris yapacagim.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• TS Clubları geri istiyoruz....
          Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• büyük şehirlerde mağazalar istiyoruz büyük klübe yakışmıyor bunlar
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              büyük şehirlerde mağazalar istiyoruz büyük klübe yakışmıyor bunlar
              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Mersin'e açılsa gercekten cok harika olur benim için ama genel olarak düşünmek gerekirse kac tane TS taraftarı varki mersinde sinek avlarlar aksama kadar. Bence bircok anadolu sehrindede acılmaması gerekiyor zarar acısından. Ama bir yandan da her sehirde acılırsa cok büyük sermayeler bağlanmdan tek tük bile satılsa gören cocukların ts ye sempatisi olabilir.

Yorum

• Istanbul , ankara , izmir , anltaya gibi büyük sehirlere ts clublar acilmasi lazim ..
                  Yeni yönetim yapar insallah bunlari ..
                  Artik her alanda genişlememiz lazim ..

Yorum

• ben b.paşa da oturuyorum burda carrefour-akvaryum gibi büyük alışveriş merkezleri var diğer takımların mağzaları var bizim yok geçen gün haznedardaki ts club u zor buldum yazık bu taraftara yönetimden ts club bekliyoruz
                    Bordo Mavi...

Yorum

• TS Cluplar çoğalıyor

TS Clup şubelerinin sayıları artmaya başladı. 21 Haziran'da faaliyete geçecek Trabzon Forum alışveriş merkezine, şube açma kararı alındı. Yetkililer, Trabzonspor ürünlerine büyük ilgi gösterildiğini belirttiler ve forma satışlarından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Fotomaç
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ınsallah bu sene basarılı olur ıse bız soylemeden ts clup ler cogalır arkadaslar ben mesela izmırde ts clup olmasın beklıyorum

Yorum

• koskoca baskentte ts club yok ayıp yaaa sadrı baba bu ıse bı el at

Yorum

• adam herşeye elata ata bi hal oldu...artık seneye baksın bu sene haddinden fazla iş yaptı..
                            ''Trabzonspor''

Yorum

• hergün ama hergün

gezerken nike mağazası gördüğünüz her yerde lütfen içeri girip trabzonspor forması sorun

lütfeeeeeennnnnnnnn

özellikle de içerde başka insanlarda varsa onların da duyacağı şekilde sorun

ne oluuuuuurrr

Yorum

• Arkadaşlar size önemli bir konuyu danışmak istiyorum..

Herkesten ricam duygusallığı taraftarlığı bırakarak gerçekçi yorum yapmanız..

Bursada TsClub mağazası çalışır mı? Kurtarır mı bursada tsclub? Açılacaksa nerede açılmalı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X