Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inanmiyorum !!!
    Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Bu saçmalıklara artık bir son vermek lazım... Trabzonspor kimsenin babasının çiftliği değil..
      TRABZONSPOR YAN GELİP YATMA YERİ HİÇ DEĞİL...
      HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Atay Aktuğ'un değerini anlayamayan arkadaşlar, lütfen bu duruma üzülmesin. Çünkü bu yönetimi destekleyerek, siz tercihinizi zaten yapmıştınız...

Yorum

• Haftaya ligden çekiliyoruz diye bişey duyursam şaşırmam artık

Yorum

• ee sonuç belliydi kalitesiz hizmetin karşılığı bu olur maalesef
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Bunlarin en iyi yaptiklari is galiba Trabzonu nasil batiririz. Ya bunlar akillarini nerede birakiyorlar böyle karar cikartirken. Trabzon formasi tek trabzonda satilirsa Trabzonda yasamiyan onlarda insanlar nerden alacak formalarini hele gurbette yasiyanlar nerede alacak. Ben formalarimi istanbuldan aldirttim türkiyeye gelemedimdi kardesimde Istanbulda isi oldugunda aldi ya simdi bu Istanbuldaki TSclupler kapaldiginda bizler nerden alacak Sayin Albayrak. Acaba kendi firmalari icin ayni uygulamalar yapiyormu yoksa kendisi gibi basarisiz müdürünü kovuyor mu. Ilk geldiginde belki birseyler yapar sanmisdim ama cok yanilmisim yaziklar olsun gelen gidene hep aratiyor nedense
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• zarar ettirmeyecen kardesim ozaman yapacan biseyler elin feneriumu gs storesi nasil kazaniyo zarar etmiyoda biz zarar ediyoz ozaman sende suc var demek boyle basrisiz bi ortamda kim gidecekte forma alacak sen git urunlerinde ne bi kalite goster ne promosyon yap ne bi cesitlilik sun taraftara ondan sonra zarar ediyoz die kapat magazalari beceremiyosan soyle kardesim bu kadarida fazla

Yorum

• stichus denilen sahisi ben bu forumda gordugum surece ben bu foruma yazi yazmiyacagim... Ne yani ben istanbuldan TS formasi icin Trabzon'umu aricam bana forma yollayin diye.. Zararmismista.. !!! Bunumu dusunuyor taraftar suanki bulundugumur durumumu ? Gecen sene siz degilmisiniz klubu borcsuz alip cebinden yildiz alacaz diyip (Marchelinho'nun parasi TS tarafindan odenmistir.) elinizi cebinize atmayan.. Bir adam delikanli gibi cikip acikliyormu sunu yaptik bunu yaptikda 22trilyon borçlandık diye.. Ne Seviyesiz ve yüzsüz insanlarsınız ya... Bu adam burda olduğu sürece benim bu son yazım.. Laf yetiştiren boş bir insansın sen Stichus

Yorum

• Tüm sayfaları okudum da savunan sadece bir kişi nedense?Şu raporunuzu elinizi vicdanınıza koyupta verseydiniz keşke Nuri'ye.Ne demektir ya TsClup'lerin kapatılması?

@Kaya çok iyi özetlemiş.Ligin 4. haftasında normal formaları, 12. haftasında çubuklu formayı çıkarıyorsan zarar edersin tabi.

Kapatmazsanız adam değilsiniz!

Yorum

• Parası pulu,zararı,kurumsallaşması beni hiç mi içgilendirmiyor !!!!!!!!

Beni ilgilendiren :

fenerli,gayseli,bejekli,kayserili,bursalı vb... bi ark sorar :

-Ts Clublar kapanıyomuş hayırdır ya ?

ezilen büzülen BEN cevaplar :

-Zarar ediyormuş !

YORUMSUZ !!!!!!!!!!!
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Atay Aktuğ yönetiminin yaptığı en güzel şeydi TSClup'ı yarattılar ve Trabzonspor'u markalaştırdılar ,klübün mağazaları hariç İstanbulda hızla çoğalan taraftar mağazalarında istanbul takımlarının yanında Trabzonspor'umuzunda ürünlerini görmek bile ayrıcalıklı olduğumuz hissettiriyor ve yüzümüzde tebessüme yol açıyor ne demek kapatılacak sebep dandik ürünmü hayır diğerlerinin ürünleri çokmu kaliteli hayır, Stichus arkadaşımız Bahçelievler şubesi kapandı demiş battı demiş alakası yok , Bahçelievler şubesi Haznedar'a taşındı zaten ilk Haznedar'a açılmıştı sonra hedef büyüttü sanırım sahibi ve Bahçelievler'in en pahalı caddesi Bakırköy yolu üstündeki Çalışlar caddesine geçti arkadaşlarım bana sizin TS Clup parayı buldu heralde Çalışlar Caddesi'ne taşındığına göre dediler kira mevzusundan dolayı gerçektende çok pahalıdır kiraları neyyse daha sonra TSCLup'a alışverişe gittim ve adamla ayaküzeri konuştum nası işler filan dedim başladı ağlamaya kulüpten destek alamıyorum filan meğersem kulüp hiç bir para almadan ürünleri yolluyor ve sattığı ürün üstünden pay alıyormuş sanırım yönetim değişince bu desteği alamamış 25 milyar yatırdım nutukları çekti bizim taraftar bişe almıyo ayakları yaptı dedim hop yavaş git orda dur anladı kızdığımı uzatmadı lafı işte böyle adamlar TSCLup'ları işletirse nası kar edicek klüp sorarım size TSClup'lar çok önemli bir müessedir ve marka olmamızın büyük olmamızın göstergesidir ve kapatılmamalıdır , Atay Aktuğ yönetimi bize TS Clup'ı yarattı yaptığı en iyi işti , Nuri Albayrak ve yönetiminin yapabileceği tek iyi bir iş var oda stad onada başlayamadılar zaten umarım büyüklük gösterirde gittikten sonra stad projesini yeni yönetime devreder ama nerdeee o büyüklük ..
                        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parası pulu,zararı,kurumsallaşması beni hiç mi içgilendirmiyor !!!!!!!!

Beni ilgilendiren :

fenerli,gayseli,bejekli,kayserili,bursalı vb... bi ark sorar :

-Ts Clublar kapanıyomuş hayırdır ya ?

ezilen büzülen BEN cevaplar :

-Zarar ediyormuş !

YORUMSUZ !!!!!!!!!!!
                          Benni bu konuda biri teselli etsin...
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Cidden zaten mesela ben bursada yaşıyorum olmayan ts cluplar bide anahaber bülteninde kapanıyormuş haberleri çok üzücü
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• zarar ediyor muhabbeti yalan!... gerçekten buna inanmayan rakamlar aldatıcı...

her şey yönetimde bitiyor... yönetilemeyen bir işletme batar - pazarlanamayan ürünler satılmaz -gerektiği vakitte piyasa sunulmayan ürünler gelene kadar orada ürün satılmaz tabi..

burada zarar söz konusu değil.. yönetim beceriksizliği var.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• sırada ne var peki tscluplarda fener forması satışlarına başlanmasımı? yakında böyle şeyler duyarsanız hiç şaşırmayın takımın ismide değişir albayrakspor yada trabzon büyükşehir belediye ondan sonra kulüp istanbula taşınır oof of aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X