Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YORUMSUZ..!

iştye zararın belgesi.neden %100 değilde %72 nerde 28 .

adamlar haklı.kapatılsın kapatılsın.

kalitesiz, modelsiz şeyleri aalacağız diye akla karayı seçtik.arasından beğenmeye çalıştık. boxer dan bornoza bardaktan çarşafa kadar lisanslı ürün aldık.yine yaranamadık. bakıyorum çevremdeki fenerlilerde olursa bir forma bir atkı adamlar satış rekorları kırıyor. burada yazan arkadaşların hemen hemen hepsi 2-3 tane ürün mutlaka almış(kalitesine ragmen) hala zarar hala zarar.

demekki ürünlerin kalitesi iyi çeşidi bol olsa ne kadar satış yapılacak.

Yorum

• Atay Aktuğ zamanında TsClub mazasının net karı bilmem nekadar , felan felan tarih arasında şu kadar satış yapıldı diye övünülmezmiydi. bunlar resmi sitedede haber oluyordu. yani herşey yolunda gidiyordu. ne olduda birden bire zarar etmeye başladık anlayamıyorum!!
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• dostum, aynısını dünde söylemiştim..
        adamlar dalga geçiyor bile...kapatıyolarsa alalım bizde simit sarayı yapalım diye..
        bi senede dükkanıda alırız falan filan..
        işin maddi yanı bana vız gelir tırıs gider...
        benim ilgilendiğim manevi çöküntü...bu zararın tanzimi olmuyor maalesef...

İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parası pulu,zararı,kurumsallaşması beni hiç mi içgilendirmiyor !!!!!!!!

Beni ilgilendiren :

fenerli,gayseli,bejekli,kayserili,bursalı vb... bi ark sorar :

-Ts Clublar kapanıyomuş hayırdır ya ?

ezilen büzülen BEN cevaplar :

-Zarar ediyormuş !

YORUMSUZ !!!!!!!!!!!
        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Serap bana akşam Ts clubtan atkı ve bere almış hediye.Bende şaşırdım gerçi Serapın hediye almasınada şaşırdımda Ts Clubta bere olmasına daha çok şaşırdım.Fena da değil hani.Yani çoğu ürünlerine göre güzeldide.Kapanış jesti olarak mı ürettiler bunları acep.Bildiğim kadarıyla bere yoktu hiç çünkü.

Tamam ürünler kalitesizdi,çok çeşit yoktu.Ama destek için herkes alıyodu yani.Hele bu yaz Alamancıların sayesinde Trabzondaki Ts Club dolup taşıyordu,bu yaz kimi görsem sokakta elinde bi Ts Club poşeti.Osasuna maçı döneminde.

Bide ben sizin kadar bu konuların irdisini girdisini bilemiyorum ama TS Clubların kapanma haberine çok şaşırdımm.Ne kalıyoki elimizde artık.Neden böle oluyo,neden herşey üst üste.Kapatana kadar kalkındırma için bişiler düşünmeleri çok mu zor yani.

Yorum

• Peki kulubun kapisina ne zaman kilit vuracaklarmis?
            Cunku artik o da zarar ediyor.

Yorum

• ezikler kendi sitelerinde resmen Trabzonsporumuzla dalga geçiyorlar bizi bu hallere düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın

YETER ARTIK YETERRRRRR
              BMN I TRABZON
              7 geliyor 7

Yorum

• İnsanda azıcık utanma olur ya.Koskoca Trabzonspor'un mağzası zarar ediyor diye kapatılıyor.Kapatan kim Albayrak ve yönetimi sebep ne zarar ediyor.cidden utanmanız yokmuş sizin.İnsan değil kapatmaya zarar ediyor demeye utanır beee.DEĞERLİ ! Albayrak ve Hacıosmanoğlu Trabzonspor zarar ediyor ne yapacaksınız ? sizmi defolacaksınız DAHİ!!! Doğanımı defedeceksiniz ? yoksa kulüp mü kapatılacak.???

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ezikler kendi sitelerinde resmen Trabzonsporumuzla dalga geçiyorlar bizi bu hallere düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın

YETER ARTIK YETERRRRRR
                  Ordakii adamin bir tanesi kutlanack dogru bir soz soylemis. Trabzon taraftarinin futboldan anlamadigi ve basin tarafindan anladigi yonunde simartildigina deginmis. Cok dogru soylemis. Bugunlere gelmemizin nedeni futboldan anlamayan taraftarlarin icimizde %90larda olmasi ve bundan faydalanan hirsiz yoneticiler.

Yorum

• bu topici baştan sona okuyamadım, zamanım yok. ama bu haberin kesin olduğu yönünde resmi bir açıklama vs. olduğunu zannetmiyorum.nerden çıktığı belli olmayan bir dedikoduyla bu derece feveran etmek yanlış.

ama eğer doğruysa da bu, yönetimin yeni ve vahim yanlışlarından biri olur. kurumsallaşma yönünde önemli bir adım olan TS Clup'lar zarar ediyorsa, kâr ettirmenin hal çaresine bakacağına kapatılmasına karar verilmesi, bana "okullar olmasaydı ne güzel milli eğitim bakanlığı yapardım" mealindeki sözü hatırlatıyor.böyle birşey olamaz.
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Dün akşam TS CLUP te çalışan arkadaşımla MNS yazıştık. ve ilk sorduğum mağazanın kapatılıp kataptılamdığı bana dediği evet kapatlıyo ayrıntıları burda yazamamam sonra senle telefonda görüşrüz dediler. evet arkadaşlar orda çalışan ve ordan maaş alan bir kişinin bana yazdığıdır bu hepimizi aptal yerine koyan yönetim buralarıda kapatıyor. kimse inanmamak gibi gafrete düşmesin.
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Yazıklar olsun be yazıklar olsun. küçük düşünen Trabzonsporu Sabote etmeye çalışanlara yazıklar olsun. hergün sinir harbi yaşamak zorundamıyız. nerden inandık size nerden kandık yalanlarınıza. gidin be gidin . takımın aldığı sonuçlar kötü ama geçicidir dedik.
                        ama bu yapılanın affedilir bi tarafı yok. siz kim oluyorsunuzda Klübün imajını zedeleyecek bu işe kalkıyorsunuz . işi bilen birileri olsanız aylarca forma almak için bekleyen taraftarı bekletmezdiniz. sorun herneyse onu bulup çözüm üretin çözüm..
                        ceza almamak için bişi yazmıyorum..
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• korsancılar yasadı.

şöyloe bir iki yeni dizayn kaşkol bere vs yapsınlar hepsı köşe olur.

yut dısından kaçak Ts forması atkısı sokulacak yakında.

Yorum

• İnşallah kapanmadan bu yönetim defolup gider
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yeminlen yazacak birşey bulamıyorum. Bir şirket zarar ediyorsa herhalde bunun sebebi bizler değiliz ya. Niye bizleri cezalandırıyorlar. Bunun bir tek sebebi bir .oku becremeyipte şirketi doğru düzgün yönetemeyenler. Başımıza başkan diye diktiğimiz şahıs dahi bir forma anlaşmasını eline yüzüne bulaştırıp kulübü milyonlarca lira zarara uğratıyorsa hala Ts Club'ların zararının sebeplerinin bulunup bunları düzeltilmesi beklemek hayalden öte saflıktır. E bu kafadan da kapatın anasını satayım çıkardı.

Hazırlıklı olun arkadaşlar. Bu beceriksizler tayfası seneye de kulübü uğrattıkları zararı kapatabilmek için elimizdeki en iyi futbolcuları satacaklar. Fatih TEKKE'yi 7 küsür milyon avroya satıpta 22 trilyon borca girebilen bir yönetiminde seneye bizi ne hallere düşürübileceğini varın sizler düşünün.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Ne kadar doğrudur bilemem, bir arkadaşın dediği gibi senede 350 milyar zarar ediyorsa dahi bu nedenden kapatılmasını samimi bulmuyorum. Tsclub taraftarla kulübü birleştiren unsurlardan belki de en önemlisi. Siz 2 ayda 1,5 milyon $ kaptırın Lazaroni ve tayfasına, yetmesin bir dünya maddi manevi hata yapın, sonra deyin ki zarar etti dükkan, kapatıyorum.

Ne yapalım şimdi? Biz de sizi mi kapatalım? Hem siz dün mü geldiniz bu göreve? Onca zaman bu kurumla ilgilenmek sizin göreviniz değil miydi? Neden ilgilenmediniz? Yoksa ben mi yöneticiyim?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X