Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lotto diyen arkadas lütfen etmaa, Lotto nedir ya
    Hemşehrim benim yazdığım yazıyı vermeye çalıştığım mesajı iyi anla ondan sonra konuşalım canım kardeşim.Bak beni tanımazsın bende seni ben 7-24 spor giyinen birisiyim yüzde 70 Nike tır elbiselerim.Nike i tartışan yok sadece 2.sınıf ürünler kullanıp Dünya paralar vermeyelim diyorum kendim içinmi diyorum bunu hepimiz için diyorum benden çıkan senden de çıkacak sonuçta.Erzurum formalarını örnek göstererek mesaj vermek istedim sadece bu kadar anladın lafımın da arkasındayım sıf Nike swooshu var diye pazar mali giymek biz TRABZONSPOR taraftarına yakışmaz

Yorum

• Bildschirmfoto 2017-05-25 um 11.06.10.jpg

Keske özel bir lansman ile en azindan bir formamizi bu Trabzon Günlerinde tanitsalar...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Lotto diyen arkadas lütfen etmaa, Lotto nedir ya
        Markalara bu kadar takılmayın, bunca zaman oldu Nike'ın bize bir artısı olmadı. Beyaz forma alıp baskısını bile biz yapıyoruz. Bence gerçekten değer göreceğimiz bir sponsor ile yola devam etmeliyiz. Nike'ın marka değerini tartışmaya bile gerek yok ama bizi ne kadar kaale aldığı ortada. Mesela Lotto bize Deportivo La Coruña'ya verdiği değeri versin hiç düşünmeden Lotto derim. Aşağıdaki linkteki ürünlere bir göz atın. Nike'ın bize özel hazırladığı tek bir ürün bile var mı böyle? Adamlar bebekler için bile forma hazırlamışlar.

Şu koleksiyon gerçekten de şahane.

Deportivo bu yıl 110. yılını kutladı, Lotto 110. yıla özel olarak aşağıdaki özel formayı hazırladı. Bu forma ilk Deportivo formasının izlerini taşıyor.

Nike bizim için 50. yılda ne yapacak hepimiz göreceğiz, özel bir şey olmayınca da şaşırmayacağız. Uzun lafın kısası kullandığımız markanın benim için hiçbir önemi yok, önemli olan sponsor firmanın ne kadar değer verdiği.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Markalara bu kadar takılmayın, bunca zaman oldu Nike'ın bize bir artısı olmadı. Beyaz forma alıp baskısını bile biz yapıyoruz. Bence gerçekten değer göreceğimiz bir sponsor ile yola devam etmeliyiz. Nike'ın marka değerini tartışmaya bile gerek yok ama bizi ne kadar kaale aldığı ortada. Mesela Lotto bize Deportivo La Coruña'ya verdiği değeri versin hiç düşünmeden Lotto derim. Aşağıdaki linkteki ürünlere bir göz atın. Nike'ın bize özel hazırladığı tek bir ürün bile var mı böyle? Adamlar bebekler için bile forma hazırlamışlar.

Şu koleksiyon gerçekten de şahane.

Deportivo bu yıl 110. yılını kutladı, Lotto 110. yıla özel olarak aşağıdaki özel formayı hazırladı. Bu forma ilk Deportivo formasının izlerini taşıyor.

Nike bizim için 50. yılda ne yapacak hepimiz göreceğiz, özel bir şey olmayınca da şaşırmayacağız. Uzun lafın kısası kullandığımız markanın benim için hiçbir önemi yok, önemli olan sponsor firmanın ne kadar değer verdiği.
          Aynen öyle bende bu yazına harfiyen katılıyorum. Nike iyi ama sana ne kadar değer veriyor? Sen yılda kaç forma satabiliyorsun? Hayal kurmayı bırakıp gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Daha değer veren bir sponsorla yola devam edilmelidir.

Yorum

• Bu sezon'un çubuklusunuda gelecek sezon giyecekmişiz, geçmiş olsun bize.

Yorum

Bu sezon'un çubuklusunuda gelecek sezon giyecekmişiz, geçmiş olsun bize.
              Bu bilginin kaynağı nedir?

Yorum

her zaman ki çubuklu sözüne bunu yazıyorsan yazık

Yorum

Yiğit alp demiş haklıymışsın

Yorum

• Arkadaslar saka filan mi yapiyorsunuz?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar saka filan mi yapiyorsunuz?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım dili sürtüşmüştür

Yorum

• "Çubuklu forma aynen kalıyor." sözünden kasıt bu sene de çubuklu forma olacağıdır bence. Aynı çubuklu forma olmasına imkan yok. Bir de koskoca kulübün Nike'tan beyaz forma alıp kendi tasarımını yapması kusura bakmayın ama rezalettir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Çubuklu forma aynen kalıyor." sözünden kasıt bu sene de çubuklu forma olacağıdır bence. Aynı çubuklu forma olmasına imkan yok. Bir de koskoca kulübün Nike'tan beyaz forma alıp kendi tasarımını yapması kusura bakmayın ama rezalettir.
                          Nevzat aydın özel çubuklu demişti

Yorum

• Beyaz formayla ilgili olarak demolar üzerinde son aşamaya gelindiği söyleniyor? Daha üretime geçilmemişse formalar haziran ayına nasıl yetişecek. Ne olursunuz artık bize değer veren bir sponsorla yola devam edelim. Tüm işlerimizi sponsor halletsin, beyaz formaya demo uygulama işiyle falan uğraşmayalım.

Yorum

• Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, 2016-2017 çubuklu formasının 2017-2018 sezonunda da giyileceğini açıkladı. (Haber61)

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulundu. Mehmet Yiğit Alp, “Trabzon günleri hayırlı olsun. İnsanın Ankara’da kendi şehrinde gibi hissetmesi çok güzel. Çubuklu formamız aynen devam ediyor. Diğerleri içinde demolar hazır. Seçimimizi yapıp hazırlanmaya vereceğiz. Hatalarımız olacaktır. Her türlü eleştirileri dikkate alıyoruz. Onların eleştirileri konusunda yeni ürünleri ekleriz. Beğenmedikleri bir şey görmeyecekler.” dedi.

HABER 61

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Nevzat Aydına Twit yağdırsak cevap verir mi sözler boşa gidiyor sanırım

Yorum

Yükleniyor...
                                X