Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ürün yelpazesi gerçekten hala rezalet forma dışında doğru düzgün bir şey yok ki alalım da giyelim. Yeni bir kurumsal kimlik ve konsept(ler)... Verin şu işi ehlilerine götürüsü ne olursa olsun getirisi daha fazla olacaktır.

Yorum

• Şu Quaresma ya yapılan tarz bir Onur Kıvrak t-shirt ü yapsana kardeşim.61 yaz,Ts yaz,Efsane yaz bas t-shirt e sonra 50 tl ye sat.Bunların tasarım anlayışı kıt.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk forma bu sene bayagi erken cikacak denilmisti, mayis sonu bayilerde olabilir

en gec 2 agustosda bütün set satisda olacaktir, bundan emin olabilirsin
        50.yıl dolayısıyla 2 ağustosta çıkması lazım haklısınız. Hayırlısı olsun inşallah.
        TRABZONSPOR - HC AK BARS KAZAN

Yorum

• 14946.jpg

bu formayı bulabileceğim bir yer varmı ya
          ŞEYTUN

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz birşey varsa söyleyin bizde bilelim aylardan olmuş Nisan milletin formaları çıkmış tasarımları internette geziyor biz hala nike mı under armour mu diyoruz bu işlerin bizde nasıl işlediğini bilenler anlatsın da bizde bilelim bari
            Daha açık ifade etmem gerekirse uzun vadede TS'un under urmeur firması ile anlaşacağını umuyorum. Bu sadece benim öngörüm, yönetimin vizyonuna bakarak söyledim.

Selamlar

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha açık ifade etmem gerekirse uzun vadede TS'un under urmeur firması ile anlaşacağını umuyorum. Bu sadece benim öngörüm, yönetimin vizyonuna bakarak söyledim.

Selamlar
              Ben de benzer fikirdeyim nike i seviyorum lakin bunca yasananda sonra nike bize bastan daha duzgun muamele yapmaz yeni stadimizla beraber Trabzonspor gelisen dinamik bir kulup olacak bu konuda bizi daha ileri goturecek yeni bir hamle bu olabilir diye dusunuyorum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.

Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız Mayıs sonunda, diğer formalar sırayla Haziran sonunda satışta olacak.

Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.

Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız Mayıs sonunda, diğer formalar sırayla Haziran sonunda satışta olacak.

Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum.

çok sevindirici bir haber. sen trabzonspor'un çıkarını her zaman savunan biri oldun abi, hiçbir zaman zarar verecek bir şeyi savunduğunu görmedim. yorumlarını kötü yöne, art niyete çekenler, sorunu kendisinde arasınlar. söyleyeceklerini esirgeme, model hakkında vereceğin bilgi burada çoğu kişinin sabırsızlıkla beklediği bilgiler olabilir... teşekkür ederiz bilgi için.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.

Erken çıkması çok iyi oldu - Haber için teşekkür ederim

Yorum

• Nike'ın 2018 kataloğundaki forma modelleri üzerine yapılmıştır

Sizce hangisi olmalı

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'ın 2018 kataloğundaki forma modelleri üzerine yapılmıştır

Sizce hangisi olmalı

Bir kolu bordo bir kolu mavi olursa efsane olur.Bugüne kadar beyaz Trabzonspor forması hiç almadım.Dediğim gibi olsun üç formayıda alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike'ın 2018 kataloğundaki forma modelleri üzerine yapılmıştır

Sizce hangisi olmalı

Yani tabiki 1 ya da 4 iki kolu mavi olsa da raziyim bu sene bordo agirlikli oldu formalar zaten 1-4 haricinde ortadaki 2 duz beyaz formayi secerlerse kapatip dukkani gitsinler bir zahmet

Yorum

• b26ef615fe41cb81f772187d123680bf.jpg42166935765d6201ea489dc253ec82f9.jpgc4d4eee127ef018638acd05586838cef.jpg
                            Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]12659[/ATTACH][ATTACH]12660[/ATTACH][ATTACH]12661[/ATTACH]
                              tasarim mi bunlar?
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yani tabiki 1 ya da 4 iki kolu mavi olsa da raziyim bu sene bordo agirlikli oldu formalar zaten 1-4 haricinde ortadaki 2 duz beyaz formayi secerlerse kapatip dukkani gitsinler bir zahmet

Düz beyaz formada nike ın son kalıbı olursa efsane gözükür

Yorum

Yükleniyor...
                                X