Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu forma harika olmuş. Detaylar falan mükemmel. Nikenin dandik ürünleri gibi değil.
    Nike'ın katalog formaları bundan daha iyi.Lotto bana iyi gözükmüyor.Adidas,Under Armour,New Balance,Puma,Kappa,Umbro.Nike dışında bunlardan biri ile anlaşmamız güzel olur.Adidas'ın bizle olan anlaşması Beşiktaş gibi özel formaydı.Ama Nike'ın kataloğundan bize uygun kalıplar güzel oluyor.Örnek bu seneki parçalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Lotto forma tamamen fotoğraf kaliteli diye güzel görünmüş. Yoksa çok leş bir marka.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Çok hoş.PAOK

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• 11 Numaranın ismi hiç yabancı gelmiyor ama arkadan pek benzemiyor.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Çubuklu forma gerçekten de ateş ediyor. Macron 10 milyonluk Yunanistan'da bu kadar yaygınken Türkiye'de yaygın olmamasını anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çubuklu forma gerçekten de ateş ediyor. Macron 10 milyonluk Yunanistan'da bu kadar yaygınken Türkiye'de yaygın olmamasını anlayamıyorum.
              Türkiye'ye bu sene girdi

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiye'ye bu sene girdi

Bir takıma sponsor olmadıkça tanıtımını yapamaz.

Keşke bize olsalar.

Yorum

• Bordo zor bir renk koyu kırmızı değil mürdüme çalan koyu bordo ile gök mavi daha güzel duruyor.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordo zor bir renk koyu kırmızı değil mürdüme çalan koyu bordo ile gök mavi daha güzel duruyor.
                    Harika bir ton. Ne bileyim bordomuz bu renk olarak güncellense hayir demem
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Burak'ın formasını alıcam da demiyorum ama onu bekliyorum nedense ya o i, ya kuco.

Kararsızım ama bakalım

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak'ın formasını alıcam da demiyorum ama onu bekliyorum nedense ya o i, ya kuco.

Kararsızım ama bakalım
                        Ben ona güvenmem bir daha

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• bence de bordo tonu güncellenmeli, sonucta kurucularin zamaninda renk paleti maleti yoktu. adamlar bordo dediler gectiler ama ton mon vermediler. daha sonra kim sectiyse kurumsallasma ayagina renk paletinde gitti kirmiziya yakini secti. hasa kuran yazisi degil bu, degisip güncellenebilir.

Yorum

• Tarihimizdeki en iyi formalardan biri.Almayı o kadar çok isterdimki lakin bu parayı vermem bir öğrenciyi çok zorlar .Orhan Çıkrıkçı maç forması.Sanırım 550 TL yapıyor.Burada koleksiyoner varsa alınacak ilk formadır bence.https://www.classicfootballshirts.co...-shirt-11.html

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence de bordo tonu güncellenmeli, sonucta kurucularin zamaninda renk paleti maleti yoktu. adamlar bordo dediler gectiler ama ton mon vermediler. daha sonra kim sectiyse kurumsallasma ayagina renk paletinde gitti kirmiziya yakini secti. hasa kuran yazisi degil bu, degisip güncellenebilir.

sizin yazdiginizdan fazlasi var, visne cürügü olmadigida belirtildi
                              man. citynin renki bence bordo degil daha cok visne cürügü...
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sizin yazdiginizdan fazlasi var, visne cürügü olmadigida belirtildi
                                man. citynin renki bence bordo degil daha cok visne cürügü...
                                ben visne cürügü olsun demedim, bordonun koyu bir tonu ile güncellenmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X