Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'den futsal ayakkabısı

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ts club larda formaya vestel baskısı yapıyorlar mı?

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu kumaş kalitesi kortuyor beni

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Macron kumaş olayını beceremiyor galiba
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Macron kumaş olayını beceremiyor galiba
              geçen yıl çıkan mavi formanın kumaşı gayet iyi
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kumaşların berbat olduğu zaten futbolcuların üstünde iken belli oluyor terden adamların üzerine yapışıyor formalar.

Yorum

• Macron'dan da bi halt olmayacagi belli oldu. Bizim kulüp popülerligimize göre en iyi formalari Puma üretir diye düsünüyorum.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Bu başlık neden açık hala bi bağlantımız kalmadı ki Nike ile ?
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macron'dan da bi halt olmayacagi belli oldu. Bizim kulüp popülerligimize göre en iyi formalari Puma üretir diye düsünüyorum.
                      Hocam nasıl vardın o kanıya ya?

Yorum

• Macron ile anlaşma bitince uzatmayız bence de ama Nike,Adidas,Puma olacağını da sanmıyorum..

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam nasıl vardın o kanıya ya?
                          Hocam bu is cocuk oyuncagi degil. Gecen sene ki formalar evet güzeldi. Ancak bir sene sonra geriye gidiyorsan sen beni ciddiye almiyorsun demektir. Bu sonbahar Istanbul'da forma alacaktim. Kaliteyi görünce vazgectim. Dizaynda hata yapabilirsin ama kumas kalitesinde asla. Bu sebepten ötürü Macron'u istemiyorum.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam bu is cocuk oyuncagi degil. Gecen sene ki formalar evet güzeldi. Ancak bir sene sonra geriye gidiyorsan sen beni ciddiye almiyorsun demektir. Bu sonbahar Istanbul'da forma alacaktim. Kaliteyi görünce vazgectim. Dizaynda hata yapabilirsin ama kumas kalitesinde asla. Bu sebepten ötürü Macron'u istemiyorum.
                            kardeşim sana katılıyorum kumaş kalitesi çok kötü bende bu sezon forma almadım zaten yukarıda da yazdım formalar terden futbolcuların üstüne yapışıyor du bu tv den dahi net şekilde görünüyor.

Yorum

• hannoverde yaşıyorum. Hannover 96'nin formalarıda macron. gecen carsida gezerken formaları incelemeye gittim. resmen adamların kumaşıyla mesela bizim gri formamızın Kumasi kadar farklıki.

herzaman dedim. nike'in bize yaptigimize en dandik modeli bile kumaş kalitesi olarak daha iyidi bu macrondan.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Şampiyon olup CL yaparsak iyi kaliteli sponsor ve gelir yaparız gönlüm Puma'dan yana son yıllarda güzel formalar yapıyolar.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X