Gsnin forma bana göre çok kötü. Göz yorucu. Direk parçalı yapsalar daha iyi olurmuş. Kol kısmı aşırı geniş olmuş. Bakalım bizimkiler nasıl olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’un sorularını yanıtlayan Mehmet Yiğit Alp, konu ile ilgili soru üzerine “Yeni sezon formaları henüz belli olmadı. Üzerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya sızan forma hazırlanan demolardan bir tanesi. Birçok örnek hazırlanıyor ve onların arasından seçiyoruz. O forma da onlardan biri. Zaten çubuklu belli onda bir sıkıntı yok. Biz diğerlerini seçiyoruz. Çubuklu her zamanki çubuklu formamız biz beyazı seçiyoruz” dedi
Ayrıca ben o yayınlanan beyaz formayı da beğenmiştim.En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 24.05.2017, 14:55.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
TS Clublar’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, sosyal medyada taraftarlar tarafından paylaşılan ve yeni sezon forması olduğu ileri sürülen forma konusunda “o forma yeni sezon için yaptığımız demolardan biri” dedi.
Yeni sezon formaları henüz belli olmadı. Üzerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya sızan forma hazırlanan demolardan bir tanesi. Birçok örnek hazırlanıyor ve onların arasından seçiyoruz. O forma da onlardan biri. Zaten çubuklu belli onda bir sıkıntı yok. Biz diğerlerini seçiyoruz. Çubuklu her zamanki çubuklu formamız biz beyazı seçiyoruz”
Yorum
-
IMG_20170524_154014.jpg
IMG_20170524_154021.jpg
IMG_20170524_154030.jpg
Galatasaray'ın parçalı formasının lansmanı.
Formaların basın odalarında tanıtılması saçmalığını umarım bizim kulüp yapmaz.En son Mustafa' tarafından düzenlendi; 24.05.2017, 15:43.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron'un Crystal Palace'a yaptığı formayı bize uyarladım. 5 yıldır giydiğimiz en iyi çubuklu oldu bence. Zaten zor olan şu renklerden kötü forma çıkarmak. Bunu da yöneticilerimiz sayesinde çokça başardık sağolsunlar
Crystal Palace 2017-18 : http://www.footballshirtculture.com/...-home-kit.html
Diğer markalara fazla ön yargılı bakmamak lazım. Artık piyasada bolca alternatif var.
https://i.hizliresim.com/ldn5Br.jpg https://i.hizliresim.com/1LzWqD.png
bu arada gs nin yeni formalari berbat olmus ben hic begenmedim ..........bizim formalarimiz son aciklamadan sonra sanirim ekim aylarinda cikacaktirsuana Kadar cooktaan Hazir olmaliydilar
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke formalar yalanlanmasaydi millet o formaları çok beğendi 😊 Dediğim gibi sadece duyum ve tahminden ibaret inşallah güzel formalarımız olur.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduyum ve tahminden ibaret dediğiniz şeyler tasarladığınız beyaz ve çubuklu forma mı?
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz ve mavi forma cubukluyu henüz paylaşmadım.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar 😊
bu arada beyaz formanın böyle olacağını düşünüyorum kesinlikle kafamda kurduğum forma buydu pek beğenmesem de. mavi çok hoş.
Yorum
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar yalanlandı mı yani? keşke yalanlanmasaydı demişsiniz o açıdan soruyorum.
bu arada beyaz formanın böyle olacağını düşünüyorum kesinlikle kafamda kurduğum forma buydu pek beğenmesem de. mavi çok hoş.
Yorum
Yorum